Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bulgaristana Gıda Üzerine İhracat Garanti İş

BaşlatanserjiTarih16/04/2009 00:25:36Yorum0

İlk mesaj
Bulgaristan:Türk KOBİ’sinin, en kolay pazarı niteliğinde olan bu ülke AB’ye girmekte olduğu için yatırım için de cazip. Devlein

elindeki büyük işletmelerden sonra şimdi küçük ve orta ölçekli işletmelerin özelleştirilmesine sıra geldi. Eski sosyalist ülkelerin

yapısal özelliği Bulgaristan için de geçerli, ekonominin eksik olan yanı küçük üretim. Özellikle gıda sektörü açısından Bulgaristan

pazarı hem yatırıma, hem pazarlamaya çok açık. Ayrıca Bulgaristan organik tarım alanında Avrupa’nin gereksinmesine yanıt

verebilmek için kendini hazırladığı için gıda sektörü KOBİ’leri için yaratıcı imkanlar da sunuyor. İşbirliği ve ortakllıklara çok yatkın

bir pazar.

50.000 - 100.000tl Yatırım yapacak ortak arıyorum ciddi bir iş
Şu anda kurulu faaliyete tek kişilik anonim şirketim var büyük bir alman marketler zinciri 21 mağazası olan ve böyle bir ürünü

olmayan satılmayan bunun dışında bildiğim yerler bağlantılar önceden çalıştığımız müşteriler var. Türkiyeden bulgaristana

paketlenmiş veya alüminyum tavada toptan perakende BAKLAVA SATIŞI %100 kar alış,nakliye,gümrük,dağıtım işlemleri toplam

maliyeti 8 lira kg bazında en az 6-6.5 eurodan perakende satılabilir market içinde kasa önünde stand kiralanabilir.Türkiyenin

günlük baklava tüketimi yaklaşıK 450 ton bulgaristanın 30 ton yani 30 000kg dır EN KÖTÜ İHTİMALLE 10 ton gibi aylık kapasite

yakalanabilir.

Ortalama net getirisi en kötü ihtimalle 10 000 euro olur bulgaristan piyasasında ÖDEMELER NAKİTİR ÇEK SENET VADE YOKTUR

NET KARDAN %30 ile bu işi komple kurup çalıştırırım denetleme resmi evrak işlemleri satışı yeni pazar arayışı yapılır.Ayrıca

Romanyada

satış yapılabilir doğu avrupanın 2 inci büyük gıda tüketicisi Romanyadır.sezcancavus@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum