Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çorap Üretimi- Acil

BaşlatanartizTarih15/04/2009 12:10:27Yorum5

İlk mesaj
İyi günler,

Ben Bayan ince likralı desenli desensiz çorap ürettirmek istiyorum. Ürettirdiğimiz çorapları ortadoğuda satacağız (iran-suriye vs). Daha önce hiç çorap ürettirmedim. Kalite konusunda ne yapabilirim. Bu tür çoraplarda belli bir kalite standardı var mı? Öğrenmek istiyorum çünkü bazı çoraplar daha giyerken kaçıyor, bazısını bikaç ay giyebiliyorsunuz. Bu konuda ne önerirsiniz -mesela yüzde kaçı naylon olmalı, %kaçı likralı olmalı gibisinden -cevabınızı bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / MuşMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
bak ablacım ben corap sektöründe calıştım onun için sana yardımcı olabilirim sana tellimi bırakayım ara goruselım ablacım yanı 0533 303 15 95 0533 309 16 95 ikiside bana ait ara goruselım her turlu konuda yardımcı olabılırım ok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Çorap denilince tek bildiğim ama bu işin erbabı insanlar aile kuruluşu ve malları çok kaliteli fiyatlarıda ehven
0 532 443 8 363 Sultan Hanım
Msn ve mail adresim maydin678167@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / LuhanskMeslek Saty? / Pazarlama

sizde bi tel bıraksanız cok iyi olur aslında varya

slm her türlü tekstil işleriniz itina ile alinir yapılır hiç farketmez yeterki tekstil olsun biz bu işin priyiz bizimiçin iş olsun irtibatnoları:05333031595 05316479264 arayın görüşelim çoraptan kotta kottan trikoya trikodan kumaşa kadar her türlü tekstil işleriniz itina ile yapılır

bu söylediklerimi ciddiye alın mutlaka tabiki siz yazdıklarınızda ciddiy seniz mutlaka bıraktıgım tel nolarını arayın mutlaka görüşelim hem sizin fikirlerinizi alalım hemde işimiz neyse konusalım arayın bekliyorum