Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikirlerinizi Ve Görüşlerinizi Bekliyorum

BaşlatanderyapulatTarih12/04/2009 13:34:13Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye59 yazı
Herkese merhabalar arkadaşlar

Lafı uzatmadan direk konuya gireyim diyorum. Biz uydu sistemleri konusunda yeterince bilgi sahiyiz. Küçük çaplı bi dükkan açmak istiyoruz. Burada uydu malz.(çanak, lnb, f-konnektör , kablo vs.) satışı çanak anten kurulumu bilgisayar fomat, yedek parça satış konularında hizmet vermek istiyoruz. Bu işi yaparken ustalık yada kalfalık türünden belge isteniyormu. Tutacağımız dükkan bulunduğumuz semtin en büyük pazaryerine yakın haftanın 2 günü yüzlerce insan kapı önünden geçecek. Bu fikirleride göz önünde bulundurarak daha başka ne tür hizmetler yapabiliriz fikirlerinizi bekliyoruz...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye59 yazı
Hiç kimseden fikir yokmu arkadaşlar lütfen yardımcı olun daha başka neler yapabiliriz
Söylenmemiş her fikir saçmada olsa en güzel fikirdir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
arkadaşım bilgisayar yedek parça format işi iyide, yanlız şu çanak anten meselesi aklıma takıldı. Yanlış hatırlamıyorsam 2011 yılında yani 1,5 veya 2 yıl sonra çanak antenler tarih olacak diye duymuştum. dijitalden sayısala dönüşüm meselesi vardı. Sen yinede iyice bir araştır istersen.
Haftanın iki günü dükkanın önünden semt pazarına gidiş geliş yapılacak diyorsun. Pazardan pay alacaksan bayanlara yönelik bir dükkan açmayı düşündünmü.
tanertek

Yerleşim Türkiye / Burdurye?ilovaMeslek Memur
Yeni Üye59 yazı

Fikirler için teşekkürler belli bir marka yok genellikle uydu yazılım atma, uydu malz. parça satışı ve çanak anten kurulumu,bilg malz. parça satışı format atma
gibi ön konular olacak ülkemizde bazı yenilikler çok hızlı ilerlemiyor zamanla olacak şeyleride göz ardı etmemek lazım ama tabiki yenilikleri ve teknolojiyi yakından
takip etmeye devam edicez pazara yakınlık olduğu ve çevredeki esnafı az çok tanıdığımız için poşet satışı düşünüyoruzki çevremizde bu işi yapan hiç bir
esnaf yok bu işi 2 kişi yapacağımız için farklı konularıda gündemimize alacağız kapalı ve katlı pazar kuruluyor esnafa poşet satışı iyi bir gelir kalemi olduğunu düşünüyorum, fikirlerinizin devamını bekliyorum

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
çevrende poşet işini yapan esnaf yoksa belki daha önce birileri araştırma yapmış ve açmaktan vazgeçmişlerdir. pazarcılara ve diğer esnafa gidip araştırma yaptınmı. Poşet satışı yapacağını onların nerelerden aldığını veya senden alıp alamayacaklarını soruşturdunmu. Belki araştırma yapmışsındır ama yinede hatırlatayım dedim.
tanertek

Yerleşim Türkiye / Burdurye?ilovaMeslek Memur