Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Seyyar Arabalar Hakkında Belediye İzni

BaşlatanemrereisTarih09/04/2009 13:44:45Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
arkadaşlar merhaba ben bu seyyar arabalar için belediyeden nasıl ruhsat çıkartılır onu sormak istiyoru neler gerekiyor ve ruhsat ücreti ne kadar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye127 yazı

bilgi sahibi çıkmadı. benim bazı araştırmalarıma göre belediyede çok iyi tanıdığın olması lazım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye2981 yazı
Bu her belediyenin ayrı uygulaması olan bir durum. Bazı belediyeler bu tür işler belli yerler tahsis ederler. Hangi belediyeye ait bir yerde düşünüyorsanız o belediyenin halkla ilişkiler bölümüne gidip sor orası seni yönlendirir. Bu arada emre reis iki kez telefon ettim. Çalıyor ama cevap yok galiba telefon, senden uzak bir yerde sesini duyamıyorsun.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
İlgili belediyeden ve sağlık bakanlığından izin almanız gerekmektedir. Belediyeler bu talebiniz doğrultusunda size dönmek zorunda değil ancak belediyeye verginizi ödemek şartıyla, sağlık bakanlığının gönderdiği müfettişlerin denetiminden geçmek şartıyla buna izin vardır. Ancak size şu kadarını söyleyebilirim ki eğer rüşvetle aranız iyi değilse, mafyatik kişilerden değilseniz ya da sivil polis değilseniz bu izni koparmak haikaten zor. Belediyede tanıdığınız olursa amenna... Sizlere tavsiyem önce bu seyyar işi için belediyede çabalayın olmazsa eğer başka iş fikirlerini öğrenmek için www.parlakfikirler.org adlı siteyi ziyaret etmeniz. Ekemeniğinizi çalıp çırpmadan alnınızın akıyla kazanmanın sürüyle yolları var asla umudunuzu kaybetmeyin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu