Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

1 Ayda Bin Tl Kazanmak Mümkün Mü?

BaşlatanSeMPoTarih05/04/2009 02:58:41Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
selamlarr.. :) konu biraz saçma gelebilir ama dalga geçmeden cevaplarsanız sevinirim. 1 ayda yani mayısın ortasına kadar bin tl bulmam gerekiyor ve bunun için neler yapabilirim diye düşünüyorum.Sizinde fikirlerinizi almak istedim.Burda nerdeyse herkes iş arıyor bulamıyor senin bu parayı bulman zor olabilir diyenler olabilir ama ben kalıcı olarak değil sadece bu ay için bulmam gerekiyor.aklımdaki düşünceler şunlar.

1.İzmir/Kemeraltın'da 30 yıldır bakkal dükkanımız var ama babamın :( orda damacana su işine girmeyi düşünüyorum.bir iki su fabrikasıyla görüştüm dolumları 70 kuruştan yapılıyormuş ve karı gayet iyi.Belki bu iş kalıcı bile olabilir.

2.Gittigidiyor üzerinden bayan giyimi satmayı düşünüyorum.Bir toptancıyla anlaştım zaten gel neyi istiyosan fotosunu çek dedi.(iç çamaşırı değil)

3.Belkide en saçma olanı bu.Site açmak isteyenler için alan satışı.

Bunlar dışında fikri olan yada bu 3 maddeyi daha da geliştirecek fikirleri olanlar, fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Burdan da anlayabileceğiniz gibi işsizim ve iş konusunda sohbet etmek isteyen olursa msn e beklerim.(ortaklık için değil sadece sohbet :) ) adresim like.a.pagan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye390 yazı
Konuştuğumuz rakam 1000 ytl dimi eski parayla 1 milyar.30-40 gün var demişsin.E gir bir yere işe çalış bir aylığına yada günlük iş arayan elemanlara bak.Amelelik yap ama yap cidden.Sağa sola yardım et.Bir milyar 2 saate lazım deseydin susar bişi yazmazdım ama mayıs ortasına kadar 40 gün var ve günde 25 ytl kazanabileceğin bin tane iş var.Markette reyonda dur.Geceleri çalış ve bin lira nasıl kazanılır bir iş fikri değil zaten.
Diğer konular Babanı ikna et,
Ürünlerden bir miktar al dene
Web alanı satımıyla ilgin yoksa uzak dur herkez yapıyor
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye16 yazı
babam zaten gel burda su sat tüm kârı senin olsun dedi o konuda sorunum yok. Web alanı satışı konusunda bilgim var bayiliğimde var. tek yapmam gereken reklam.. reklamıda webmaster sitelerinden yapabileceğimi düşünüyorum. amelelik demişsin yaparım sorun değil de bu tür işleri nerde bulucam bilmiyorum.gazetede yada internette yok :(

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye127 yazı

gg de içgiyim satışı yapıyorum ama ürünler kaliteli ve ucuzsa 1 ayda çok rahatlıkla bu parayı çıkarabilirsin ama nasıl ürünler o önemli ama kazanmak içinde en az 200 tl masraf yapman lazım gg ye. ama sonuçta o da bir risk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye390 yazı
İstanbul olsa yol gösteririmde İzmirde durum nedir bilmiyorum ama mutlaka bu 35-40 gün de çalışarak kazanabileceğin bir iş olmalı.İnternete girip yada gazetelere bakıp iş ilanlarına gir ve iyice bir araştır bence.Uzun soluklu değilde bir ay çalışacağını baştan söylemesen olur sanırım.
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy