dün gece pazarlamaya dair arama yaparken googleden buruyu yöneldim,, sanat .. başlığını görüp açınca hoşuma giden yazılar oldu.. yazıları yazanların diğer yazılarıkna da bir bakayım derken.. sabaha kadar harika yazı, şir ve denemelerle karşılaştım, forumları bilirim de bu gercekten baştan savma yazılar olan bir site değil diye düşündüm.AMA !!
Özellikle bazı isimlerin her konuda görüşy belirtmesi beni çok şaşırttı. tam imrenecek bir kültür birikimiyle karşılaştığımı düşünürken,, sitenin bazı sayfalarında tek kelimeyle İĞRENÇ bir üslupla yazılmış mani bile denemeyecek şiire uydurulmaya çalışılmış yazılarıyla karşılaştım o kişinin,, sanırım paralı ve göbekli olmanın hayatı anlamaya yeteceğini düşündüğünden ona buna laf yetiştiriyormuş kendisi yok ya ,, hayat ,mutluluk,herşey mukemmal sen aşmışsın herşeyi,, hadi be o zaman uçkurunu aşmayı deneseydin ilkonca,hatta o ağzından salyalar akarak yazdığı mani müsveddelerinden anladgım üzere sitede önüne gelene de asılıyo bu karakter,, oysa özellikle siyahbeyaz öyküler ,,yalnzlıkevi,,melin15 ve mimanagement adındaki kişinin bilimsel yazıları çok etkilemişti beni,anamadığım bu çok bilmiş ukele önüne gelene asılan zavallı karakterin sitede aleni olarak insanlara saldırmasına asılmasına neden izin cerilmiş,, sırf bazı konulrda gerçekten isabtli karalamalar yaptığı için mi,, sidik yarızı diye laflar kullanmıs bu menapozlu amca,, sidiğin içinde boğulduğunun farkında olmadan,, hatta bogulurken gözü gormadığundan olcak ılgisiz konuların ara ya bile papağanca derin devlet konularını iliştirmiz,ne alaka .. sen kendi yazdıklarına inanıyonmu acaba mmenapozlu karakter? yalnız kaldığında tiksiniyorsun mu kendisinden? kadın görünce aklından sapıkça şeylerden beşka ne geçiyo? aklın var mı sahi,, belki sağa sola laf yetiştirirken aslında herkesin seni eğer yalancı değilsen tabi zengin oldugun için çektiğini düşündün, evet öle ya senin gibi birini kim niye sellasın,, sir konuşup iki susardın adam gibi adam olsaydın, sitedekilirin yerinde olsam sırf senin pisliklerin yüzünden artık yazmazdım buruya,, arkadaşlad sabaha karşı o guzal yazıların arada bu igrenc menapozlu adamın saçmalamaya başladığını ğörünce bütün yazılarına baktım, hakkını vereyim bişiler bilıyo ama menapoza girdiğınden olacak, tekrerler asılmalar,salya sümük ukululık kabalık ,, arkadaşlar bana inanmayın sizde bir bakın ,, tek kelimeyle sen iğrenç bir ışık ve koku yayıyon yayıyon MUM !! ve YATSI ya bişi kalmadı,,
TİKSİNİYORUM İNSAN KILIKLI KÖPEKLERDEN