Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

L 300 Panelvanımla İş Arıyorum. .

BaşlatanmetincTarih24/03/2009 20:33:43Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
merhaba arkadaşlar ;

98 model temiz mitsubishi L 300 panelvanımla iş arıyorum.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
saygılarımla..
metinc

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye97 yazı
98 model temiz mitsubishi L 300 demek ha? sanki is aramanin yani sira arabani da satmak istiyormussun gibi geldi bana.ya da ben oyle anladim herneyse eger satmayi dusunursen fiyat da kafama yatarsa ilgilenirim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye21 yazı
niyetim satmak değil dostum.alakana teşekkür ederim.
metinc

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye66 yazı

Sn metinc bey. sadece aranızla başkaları adınamı çalışmak istiyorsunuz yoksa arabanızla kendi işinizimi yapmak istiyorsunuz. yazınızda acıklama eksikliği olduğu için yanlış yorumlarn yapılamsına sebebiyet verebilirsiniz. aracınız model olarak yakıttan dolayı tasaruflu bir araç. bendede vardı. sahibini maddi konuda pek üzmeyen bi araç yani. eğer biraz durumuz varsa kırsal bölgelere parakende satışlar yaparak güzel kazançlar elde edebilirsiniz. tekstil, tuafiye, hırdavat, yada meyve sebze vs. vs. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum...
By_Bora

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye21 yazı
hatırlatmanız için teşekkür ederim.şuana kendi işimle uğraşıyorum.aracımla tüccarlık yapıyorum.mevcut bölgemde rut oluşturdum belirli müşterilerime unlu mamulleri satıyorum.piyasa şartları malum.kar oranları çok düşük.yeterli sermayede olmayınca tutunmak zorlaştı.bölgede bakiyede bırakmak gerekli.normal şartlarda karı büyük bir iş.bakın aklıma gelen yeni bir fikirde,benim gibi belirli müşteri portföyüne sahip,yada kendine güvenen 3 yada 5 kişiyle ortak toptancılık yapabiliriz.ben istanbul/gaziosmanpaşadayım.değerlendirmek isteyen,ciddi anlamda kazanç düşünenler için;
Metin 05454551306
metinc

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici