Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Rulo Poşet Üretiyoruz

BaşlatanatalarTarih23/03/2009 20:54:42Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye46 yazı
atlet poşet hakkında üretim yapmaktayız

Yerleşim Türkiye / Antalya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye150 yazı
aslında bu poset işi herzaman aklımda ama yapabilirmiyim bilmiyorum.ben devlet memuruyum.bu işde guzel kar marjı var mı ek iş olarak yapabilirmiyim.bi arkadasım geçimini bu posetleden satarak kazanıyor.resimli kilo fiyatlarını yollayabılırmısınız.
ayrıca işyerine ozel resımlı isimli posetler de yapıyormuzunuz
hüseyin

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Memur
Üye150 yazı
bu rulo poşet dediğiniz posetler büyük alış veriş merkezlerindeki manav reyonlarında müterilerin kendileri asılıp kopartarak içine sebze ve meyve koydukları poşetler mi oluyor.mesela bakkaların küçük mahhaller marketlerinin kullandıkları biraz daha saglam birazcık daha kalın poştlerden yokmu.yada bunlar aynı şeymıdır?anlatabildim mi bilmiyorum.
mesela fatura istediler bunu nasıl temin edecegim onlara
hüseyin

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Memur
Yeni Üye4 yazı

Murat Bey,bilgilerimi size yolladım.Cevabınızı bekliyorum.
halimhas

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye71 yazı
selam baskılı yapabiliyormusunuz bana fiyat listesi yollarmısnız tekirdagda satmak isterim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye218 yazı
Selam geri dönüşüm tesislerimizde hurda naylondan granül pp üretimi yapıyoruz ilgileniyorsanız
timur-usta@hotmail.com işyerimiz esenyurt evren sanayi sitesin dedir.Ayrıca her renk masterbeç ve matbaa boyası üretimi yapıyoruz.
Çok yorgun çok yalnız olabilirim
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye136 yazı
mrhb arkadaşlar ben ist.da poşet imalatı yapmak tayım imal ettiğimiz ürünlerimiz Market ve hipermarketlere baskılı baskısız poşet,mağzalara özel torba-poşet,çöp poşetleri baskılı ve baskısız,galoş için ince naylon-poşet,Basklı baskısız Pazar ve market poşeti,rulo perforeli sebze mervye poşeti, takviyeli takviyesiz mağza poşetleri,ağır hizmet poşetleri,bakliyat torbaları,ambalaj torbaları,baskılı poşet, hışır poşet,çöp poşetleri,rulo çöp,köpüklü tabak grupları,bardak grupları, SemAmbalaj@hotmail.com ekleyin görüşelim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
slm larr.
bu rulo poşetler marketlerde kullanılanlardan mı
resimli detaylı bilgi alabilir miyim?
yusufoz09@mynet.com

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Esnaf
Üye515 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - atalar
atlet poşet hakkında üretim yapmaktayız

atalar ' resim , gramaj ve adetli bilgileri, nakliye - ambar gönderim ilgileri ve fiyat bilgisi talep ediyorum.
erokas@gmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Üye216 yazı
Bilgi ve resim +fiyat gönderirmisniz.. Tsk

m.mb@gmx.net
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye70 yazı
resim fiyat bilgisi gönderirimisiniz tşk.
rasitk@gmail.com
DoDo

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye468 yazı
POŞETÇİ DÜKKANI AÇMAK KARLIMIDIR SADECE DÜKKANDA SATIŞ OLURMU YERİM ANA CADDEDE SİZCE 90 M2 YER YETERLİMİDİR BEN TEK BAŞIMAYIM DIŞARIYA SERVİSE ÇIKMADAN DÜKKANDA SATSAM NASIL OLUR MALZEMEMİ
8000090

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf