İlk mesaj
Genel İlanlar
Rulo Poşet Üretiyoruz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumH
Üye150 yazı
ayrıca işyerine ozel resımlı isimli posetler de yapıyormuzunuz
hüseyin
H
Üye150 yazı
mesela fatura istediler bunu nasıl temin edecegim onlara
hüseyin
H
Yeni Üye4 yazı
Murat Bey,bilgilerimi size yolladım.Cevabınızı bekliyorum.
halimhas
A
Yeni Üye71 yazı
K
Üye218 yazı
Selam geri dönüşüm tesislerimizde hurda naylondan granül pp üretimi yapıyoruz ilgileniyorsanız
timur-usta@hotmail.com işyerimiz esenyurt evren sanayi sitesin dedir.Ayrıca her renk masterbeç ve matbaa boyası üretimi yapıyoruz.
timur-usta@hotmail.com işyerimiz esenyurt evren sanayi sitesin dedir.Ayrıca her renk masterbeç ve matbaa boyası üretimi yapıyoruz.
Çok yorgun çok yalnız olabilirim
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...
S
Üye136 yazı
19/06/2010 : 13:30:18#6
Web sitesi
Alıntı
mrhb arkadaşlar ben ist.da poşet imalatı yapmak tayım imal ettiğimiz ürünlerimiz Market ve hipermarketlere baskılı baskısız poşet,mağzalara özel torba-poşet,çöp poşetleri baskılı ve baskısız,galoş için ince naylon-poşet,Basklı baskısız Pazar ve market poşeti,rulo perforeli sebze mervye poşeti, takviyeli takviyesiz mağza poşetleri,ağır hizmet poşetleri,bakliyat torbaları,ambalaj torbaları,baskılı poşet, hışır poşet,çöp poşetleri,rulo çöp,köpüklü tabak grupları,bardak grupları, SemAmbalaj@hotmail.com ekleyin görüşelim
C
Yeni Üye18 yazı
slm larr.
bu rulo poşetler marketlerde kullanılanlardan mı
resimli detaylı bilgi alabilir miyim?
yusufoz09@mynet.com
bu rulo poşetler marketlerde kullanılanlardan mı
resimli detaylı bilgi alabilir miyim?
yusufoz09@mynet.com
E
Üye515 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - atalar atlet poşet hakkında üretim yapmaktayız |
atalar ' resim , gramaj ve adetli bilgileri, nakliye - ambar gönderim ilgileri ve fiyat bilgisi talep ediyorum.
erokas@gmail.com
S
Üye216 yazı
zafer
T
Yeni Üye32 yazı
T.M.C.N
D
Yeni Üye70 yazı
resim fiyat bilgisi gönderirimisiniz tşk.
rasitk@gmail.com
rasitk@gmail.com
DoDo
Y
Yeni Üye5 yazı
ben yeni dükkan açıyorum yaren-sizgen@hotmail.com adresine fiyat ve katolog yollarsan sevinirim...
yes
O
Üye468 yazı
POŞETÇİ DÜKKANI AÇMAK KARLIMIDIR SADECE DÜKKANDA SATIŞ OLURMU YERİM ANA CADDEDE SİZCE 90 M2 YER YETERLİMİDİR BEN TEK BAŞIMAYIM DIŞARIYA SERVİSE ÇIKMADAN DÜKKANDA SATSAM NASIL OLUR MALZEMEMİ
8000090
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz