Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yatırımcı Veya Ortak Aranıyor!!!!

BaşlatanhakanayTarih22/03/2009 11:16:13Yorum3

İlk mesaj
Üye142 yazı
Kriz ortamında ayakda duran ve hala para kazandıran gıda sektörüyle uğraşmakdayım!fazla laf kalabalığı yapmadan işi kısaca anlatayım,şuan bahçelievler ve civar semtlere paket pizza dağıtımı yapan bir restoranın işletme müdürüyüm,10 yıldır bu sektörde yöneticilik yapıyorum .bahçelievler ve civarına her akşam 2 bin ila 4 bin tl arası paket servis pizza satıyorum!işletmekde olduğum firma isim yapmış ulusal bir firma değil sadece maddi gücü olan bir firma;!!yakın bir zaman içinde görvimden ayrılacağım ve kendi işimi bahçelievler de kuracağım gerekli sermayem yok yalnız bölgede her yönden çok deneyimliyim müşteri portföyüm bahçelievlerde 50 bin kişinin üstünde, ekibim hazır !bahçelievlerde sadece paket servis için açacağım pizza restoranın gerekli imkanların sağlanmasıyla bir ay içinde günlük 2 bin tl ciroyu yakalayacağımı garanti ederim !!gerekli yatırım max 100 bin tl dir!!ilginen kişiler e- mailden bana ulaşabilir.
buğün de kimseye muhtaç değilim çok şükür!!

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye27 yazı
Hakancığım sen git daha az para gerektirdiğni sylediğin tavşancıklarını yetiştir. Eski konularını okuyacak olanlar bunları yemeyecektir.

Selametle

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye142 yazı
Sevgili miskiab yedircek bir şey yok eski yazdıım iş fikielerimden bir çok insan faydalandı,tavşancıklar ,evde iş fırsatları sıkma portakalsuyu işi hepsi tutan ve devam eden işler!! ben uzun zamandır siteden uzağım ama seviye biraz bozulmuş ama olsun, doğru insanlar yine var bu sitede ,sen olsan ne olur olmasan ne olur !yinede sana cevap verme gereği duydum !!işletmekte olduğum restoran bahçelievlerde paran varsa gel mekanıma görüşelim! bende boş laf yok özel masajdan ulaş cebimi ve adresimi vereyim !!
Yazılarını okuyunca sıkıntını anladım ,eski konularımı gündeme getirince senin açtığın form konuları geriye düşüyo senin ürünler elinde kalıyor!gerek yok kardeşim böyle lüzumsuz yorumlar yapmaya,ben bu site sayesinde bir çok dost edindim ,ticari olarak bir ortaklık yapmadım ama her türülü teknik desteği verdim !!BU SİTEDE SANADA, EKMEK VE DOST ÇOK AMA DÜRÜST VE SEVİYELİ OLDUĞUN SÜRECE!!
buğün de kimseye muhtaç değilim çok şükür!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye979 yazı

beyler forum mantıklı ve etık olan her yoruma saygılıdır ancak bu krız ortamında bırlıktelıgın en onemlı oldugu zamanlarda lutfen ayrılıga dusmeyelım.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat