Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yurtdışı Teslim Online Satış Siteleri Arıyorum

BaşlatanmasalTarih20/03/2009 12:15:24Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Merhaba arkadaşlar.
İhracatla uğraşıyorum, işimin gereği yurtdışında arkadaşlarım var. Benden Türkiyeden online çeşitli mal almak istediklerini söylüyorlar - giyim, aksesuar gibi. Alımlar toptan değil, sadece kendi ihtiyaçlarını karşılamak için. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Hangi online alışveriş siteleri Türkiyeden yurtdışı teslimi yapıyorlar?
Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye365 yazı
evet bende koniks ten tanıştığım bir arkadaşa mal gönderdim almanya ya 2 kilo su 25 lira ama gram geçmesin
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye15 yazı
Yorumunuz için teşekkür ederim. İngiltere ve USA sitelerinden alım yapabiliyorlarmış ve satın aldıkları ürünler adreslerine teslim ediliyormuş. Benim dediğim arkadaşlar Rusya, Letonya, Ukrayna ve Azerbaycan'dalar. Aynı şekilde çalışan türk siteleri de varsa ordan alım yapsınlar ve neticede bizim insanlar kazansınlar diye düşünmüştüm.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye365 yazı

arkadaşların ne tür tekstil ürünü arıyorlar?

Yeni Üye15 yazı
genel olarak her türlü giyim - kazak gomlek pantolon elbise etek gibi şeyler istiyorlar. çocuk giyimle de ilgileniyorlar.

Üye365 yazı
tektilde de bu iş baya zor oluyo beden var malın cinsi var dokunmadan alınmıyo resimden beğenip gerçekte biraz daha mat düşmesi var gerçi ben tesettür giyim ile uğraşıyorum diğer arkadaşlar için sordum ama benim ürün yelpazem ile ilgili olursa yardımcı olurum tekbay@hotmail.com

Yeni Üye15 yazı
tekbay ve aze2818 yorumlarınız için teşekkür ederim.
oralarda giyim çok bahalı olduğundan 5-10 ürün internetten alıp ve cargo ücretini de ödeyip almaları daha uyguna geliyormuş.

Üye365 yazı
bayan bady gönderebilirim mağaza malıdır imalatçıdan turlu viskon kumaşında mail verirsen resim gönderebilirm bedenlidir

Üye782 yazı
İzmir kemer altında Sarar mağazası var Erkek üzerine herşey bulunur ordan alıp gönderebilirsiniz..
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye15 yazı
Ben kendim alıp göndermek istemiyorum. Yurt dışındaki arkadaşlar kendi zevklerine göre sitelere girecekler istediklerini beğenip alıcaklar, ki diğer yabancı sitelerden sürekli bu şekilde alış veriş yapıyorlar.
Yabancıların Türkiyeden online alışveriş yapabilmeleri için var mı böyle bir site sordum belki bilen vardır dedim.
Yoktursa da, o zaman bu bir iş fikridir bence. Girişimci arkadaşlar araştırıp, geliştirip yurtdışına da hizmet veren bir alışveriş sitesi yapabilirler.