Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Turizm Eğlence Sektörü

BaşlatanNurimutluTarih19/03/2009 20:43:44Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba Kuşadasında uzun yıllardan beri Eğlence müdürlüğü yapıyorum.Kuşadası Türkiyemizin turizmde öncülerinden büyük potansiyeline rağmen Eğlence sektöründe bar cafe,anlayışının dışına pek çıkabilmiş değil.Hotellerde binlerce turist ve Yazın yüzlerce gemi gelir ve gider, sadece birkaç saygın müessese hizmet verir diğerleri de hayallerini hep gelecek zamanlara atar.Ama potansiyel herzaman vardır ama hizmet yoktur.Kuşadasında kendimize ait 23450 m2 Kuşadası merkeze 3 km,Kuşadası-İzmir karayoluna 1400 mt mesafede müthiş bir doğa parçasında arazimiz var,ve burada binbirgece masallarını anımsatan Türk geceleri düzenlemek istiyorum.Arazim Çok geniş olduğundan, Kuşadasında olmayan konser alanı ve yemekli Türk geceleri konusunda hizmet vermek isteyen yatırımcılara ihtiyacım var.Arazi ve işletme tecrübesi benden.......
N.Mutlu

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye2 yazı
hocam güzel düşünce ancak turlar ile başedebilecekmisin..malum kazancının yarısını onlar ***ürüyorlar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
Dostum eğer yatırımın min 50milyon€ veya üzeri ise acele beni ara %100 hibe şeklinde finansman ayarlayabilirim. Çok ciddiyim.

Hakan Özaydın
0506 389 72 25
Lütfen büyük düşünün ülkemizin büyük yatırımlara ihtiyacı vardır. Sizler büyük düşünün finansman konusunu bundan sonra artık hiç dert etmeyin, finansman işini bizlere bırakın.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans