Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bijuteri,broş,zincir Ve Toka Çeşitlerini En Uygun

Başlatan@rzuTarih18/03/2009 13:01:40Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
kolye uçlarıma ince hazır klipsli zincire ihtiyacım var cindende uyguna geliyor fakat tam yerini nereden bulabilirim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye15 yazı
eminönünde bulunan kolye zinciri satışı yapan yerleri bilen varmı şuan 1000 tane kadar gerekli fakat devamı olacağı için iyi bir yer olması için araştırıyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye15 yazı
yani kimse bilmiyormu nereden bulabileceğimi zincirleri

Yeni Üye5 yazı

merhaba,
istediğiniz ürün için devamı olabilir demişsiniz. ortağım şu anda çinde ben de kısa bir süre sonra iki haftalığına çine gideceğim. eğer bana ortalama bir rakam verebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye15 yazı
teşekkür ediyorum fiyat ve modellerle ilgili tam bir bilgim şuanda yok araştırıyorum zincir bin tane falan düşündüm fakat fiyatlara göre daha fazla ürün ve zincir ihtiyacım olacak

Yeni Üye15 yazı
miktar çok olmadığından elinizde bulunan varsa fiyat belirtirseniz sizdende talep edebilirm.ve sizde bu tür ürünlerle ilgili çalışıyorsanız ne ürünlerinizin olduğunu bildirirseniz çok güzel olur

Yeni Üye15 yazı
ne yani herkes akın akın çin e gidiyor burada çine giden kimse yokmu.son derece büyük olan aksesuar sektörü hakkında kimse bilgi sahibi değil yani buda güzel

Yeni Üye19 yazı
merhabalar ben size bildigim kadar biraz bilgi vereyim tahta kalede satış yerivar birde esenlerde imalat yerleri var bujiterici bahsettigim firma adı msn ben sizin için araştırıp telefonunuda bulmaya çalışırım istanbuldasınız sanırım yardımcı olmaya çalışacagım saygılar
kotikçi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama