Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Neon Tabela Yazılır Silinir Pano İmalat Tasarım

Başlatanprojeneon2Tarih16/03/2009 00:36:35Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Tek Renk Kalemli Yaz Sil Neon Tabela
Tabela profili içindeki led aydınlatma rengi hangi renkse kırmızı-yeşil-mavi-sarı-beyaz vs. o renk kalem verilir.Kullanılan ışık kırmızı ise kırmızı kalem kullanılır.Kırmızı ışıkta farklı renkler kendini gösteremez.

DÖRT KALEMLİ YAZ SİL NEON TABELA
Tabela profili içindeki led ışık beyaz kullanılır.Beyaz ışıkta tabela üzerine 4 renk kalem yazıp silinebilir...

7 Renk Yaz Sil Neon Tabela
Tabela profili içindeki ışıklar renk değiştirir.ışıklar renk değiştirdikçe yazılan yazının rengi de renk değiştirir.Tabela ile birlikte sadece beyaz kalem verilir....
· Yaz Sil Neon Tabela ürünümüz her ölçüde istenilen ebatta imalatı yapılabilir.

· Yaz Sil Neon Tabela 12volt adaptörle çalışır.Adaptör üzerindeki animasyon devresi sayesinde istenilen hızda titreşim modunda çalıştırılabilir.

· Yaz Sil Neon Tabela 1 tabela değil 1000 tabelaya bedeldir.İstenildiği kadar yazılıp silinebilir.

· Yaz Sil Neon Tabela firmamız Proje mühendislik imalatında olup 2 sene garantilidir.

· Yaz Sil Neon Tabela perakende ve toptan olarak tüm işletmelere sunulabilir.

· Yaz Sil Neon Tabela pazarlama ve reklam amaçlı olup işletmeler için vazgeçilmez ışıklı yazılıp silinebilen bir tabela çeşididir.

· Yaz Sil Neon Tabela için sadece ülkemiz değil tüm dünya ülkelerine satışlarımız devam etmektedir.

· Yaz Sil Neon Tabela duyuru ve ilanlarını menü ürünlerini yazıp silebilecekleri reklam amaçlı tüm işletmeler için ihtiyaçtır.

Yaz Sil Neon Tabela çeşit olarak grubunda 3’e ayrılır

1- Yaz Sil Neon Tabela 1 kalemli ; pano üzerindeki ışık rengi kırmızıysa kırmızı kalem,pano mavi ışıklı ise mavi kalem,sarı ışıklı ise sarı kalem,yeşil ışıklı ise yeşil kalem olarak 1 kalemli modeli

2- Yaz Sil Neon Tabela 4 kalemli ; pano üzerindeki ışık beyaz kullanılır.Kırmızı,mavi,yeşil,sarı renk kalemler pano üzerine yazılabilir 4 kalemli modeli

3- Yaz Sil Neon Tabela 7 renkli ; pano üzerindeki ışık renk değiştirir.gökkuşağı renkleri 7 renk belirli aralıklarla yazdığınız yazının rengi de değişir.beyaz renk kalem ile 7 renk modeli

Yaz Sil Neon Tabela ile Tüm modeller ile verilen aparatlar

Adaptör animasyon devreli

Tabela arkası için siyah fon pvc(tabela ile aynı ölçüde)

Siyah fon kıskaçları

Silme bezi mikrofiber bez

Aparat özel kutusu

Komple takım için kolisi standart olarak tabela ile birlikte teslim edilir.

Yaz Sil Neon Tabela Standart ölçüleri 1 ve 2 nolu model tabelalar için

37x52cm---50x70cm---100x70cm olarak 3 standart ölçüde

Yaz Sil Neon Tabela Standart ölçüleri 3 nolu tabela için

37x52cm---50x70cm---100x70cm olarak 3 standart ölçüde imalatları yapılmakta olup istenilen tüm özel ölçülerde de imalatı yapılabilir….

Yaz Sil Neon TabelaBilgi ve siparişleriniz için Proje Mühendislik ltd.şti

Tel : 0 216 517 30 46

Fax: 0 216 517 30 47

e-mail : standproje@gmail.com Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

www.projeneon.com sitemizden inceleyebilirsiniz…
PROJE MUHENDİSLİK STAND VE REKLAM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye17 yazı
3 ayrı çeşit tabela fiyatlarını alabilirmiyim.hayırlı işler(ölçü)
herşey vatan için

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Emekli
Üye106 yazı
bana 3 ayrı çeşit tabela fiyatlarını alabilirmiyim birde ben sizin bu urunun tanıtım ve satışını yapmak istıyorum nasıl yardımcı olabılırsınız yanı talebe göre urunu satmak ıstıyorum kar marjımı da katmalısınız kadirizm1984@mynet.com hemen haber verırsenız sevınırım.
kadir

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Otomotiv
Yeni Üye52 yazı
satışını yapmak isterim detaylı bilgi lütfen merakliant77@hotmail.com
Sevgi ve Bilgi Bakteri Gibidir. Uygun ortamı bulunca hızla çoğalırlar

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Esnaf
Üye458 yazı
Arkadaşlar geçen sene özellikle neon tabela ve birkaç değişik ürün için istanbula gidip bir çok imalatçıyla görüştüm yada bir başka deyişle bir çoğuylada görüşemedim çünki ilanlarındaki verdikleri adreslerde bulamadım anlıyacağınız suistimal eden çok ancak bizzat istanbul kartalda bu firmayla görüştüm sahibi tolga bey iyi, ve dürüst bir kardeşimiz baya bir ürün aldım bir sıkıntı yaşamadım ve satış sonrası garanti olaylarındada mallarının arkasında durdular halada ilişkilerimiz düzgün bir şekilde devam etmektedir.böyle bir formda böyle bir yazı okusaydım okadar zaman kaybına ve zahmete girmezdim o yüzden bunu yazıyorum düşünen arkadaşlara bir katkım olsun diye hepinize kolay gelsin. ikizka@hotmail.com organizasyon3k@hotmail.com
Utanma bilmeyen
pişmanlık'da bilmez.

ikizka@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Samsun AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye161 yazı
konyada bu ürünün satışını yapmak istiyorum.3 farklı ürünü ve 3 farklı ebatın fiyatını gönderirseniz sevinirim.
bskajans@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Üye161 yazı
birde led board la farkı nedir acaba

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Üye144 yazı
s a arkadaş çok güzel bi çalışma ben kreş ve dershanelere toptan mal satıyorum senin üründe güzel satışını işallah yapabilirim bana acıklamalı resim ve fiyat yollarsan ilgilenirim toptan alım yaparım yüklü olarak fiyat yeterki uysun mahmut.oturakci@hotmail.com
mahmutrecep

Yerleşim Türkiye / ?anly UrfaMeslek Esnaf
Üye129 yazı
FİAT ALABILIRMIYIM LUTFEN

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye71 yazı
pazarlamayı düşünmeyin elinizde patlar.büyük firmalar eşantiyon dağıtıyor zaten bunları..bi arkadaaşımın elinde kaldı pazarlayamadı.iyi düşünün
iş fikirleri

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
Merhaba Arkadaşlar
yaklaşık 9 senedir Yaz sil neon tabela imalatına devam etmekteyiz.Firmamız her çeşit led tabela ve kayan yazı imalatlarına devam etmektedir.İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.Ürünümüz dikkat çekici ve her sektöre hitap edebilen bir reklam tabela ürünüdür.Ürün geliştirmeye açık bir tabela çeşididir.
İşyerimiz istanbul kartalda ve internet sitemiz www.yazsiltabela.net adresidir.(firmamız ülkemizde yaz sil neon tabela için ilk olduğundan internet üzerinde olan yoğun reklamlarımız sebebiyle sizinde internet üzerinde gözükmeniz size satış yaptırması zor bir durumdur.Bu tür satış yapan tüm alışveriş sitelerinde reklamlarımız mevcuttur.)
Sorularınıza cevap olarak Perakende alım yapmak isteyen her ilden kasabadan köyden her esnafın şikayeti ürünü herhangi bir yerde görmesi ve internetten araştırıp bizi bulması sonucu firmamızı aradığında ise kendisinin bulunduğu illerde satışını yapan firmaların bulunmaması nihayetinde ürünü görmeden alışveriş yapmak haklı olarak sakıncalı bir düşünce yaratıyor.
Birçok ilimizde aktif olarak çalıştığımız gerek firma gerek şahıs olarak reklamcılar vardır.fakat sadece bulunduğu ilçelerde satış yapmaktadır.Bugüne kadar bu tabelanın o kadar çok satılamadığı farkındalığının bile olmadığı yerler var.direk sıcak pazarlama yapılarak reklam tanıtımları yapılarak satışları kolayca yapılabilir.Kargo ile gönderim yaptığımızda bir çok tabela geri geliyor.sebebi kargo firmalarının köylere ve kasabalara yeterince hizmet vermemesi kargoyu ***ürmemesi veya kargoyu alacak kişinin o gün yerinde olmayışı satışları etkilemekte kargo firmasının günlerce haftalarca kargoyu bekletip yeterince hizmet kalitesi vermemesidir.böylece firmamızda yaptığımız işte eksik kalmaktadır.Kargo firmalarının hemen hemen tümüyle anlaşmalarımız olmasına rağmen halen sıkıntılar devam etmektedir.
Sonuç olarak bu işte kazanç elde etmek isteyen arkadaşlar internet üzerinde yeterince reklam ve tanıtımlarımız devam etmektedir.Satış fiyatlarıda bellidir.sonuçta sizde sadece tabelayı almakla kalmayıp satmak içinde masraflarınız olacaktır.Bizden yüzlerce yazsilneon tabela almanıza gerek yok en azından başlangıç olarak 10 tane bile alsanız hem satışlarınızı görmek hemde kendinizi bu işte ne kadar iyi pazarlama yaptığınızı bilmek açısından daha faydalı olacaktır.Firmamızdan toptan alım yapıpta ben satamadım elimde kaldı diye arayanda hiç olmamıştır.sebebi ise sizin ürünü satacak olduğunuz rakamlarla fiyatlarla bizim satış fiyatlarımızın aynı değerlerde oluşudur.

Yazsil tabela için satış yapacak arkadaşlar yüksek kar oranları da beklemesinler.fakat sürümden kazanarak ve müşteri potansiyelinizi arttırarak daha farklı yaptığınız işlerle müşteri sahibi olacağınızı da unutmayın.
firmamızdan ürün fiyatları ve ölçüleri hakkında yeterince bilgi alabilirsiniz.direk arayın görüşelim anlaşalım.sizi zarar ettirecek bir ürün imalatı yapmıyoruz.
0 216 517 30 46
0 216 517 30 47
www.yazsiltabela.net
www.projeneon.net
www.projeneon.com
www.standproje.com
www.projeneon.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
Arkadaş merhaba öncelikle hayırlı işler herkese tabelayi uzun uzun anlatmaya gerek yok zaten zaten herkes biliyor bizde neon tabela imalatı yapıyoruz isteyen arkadaşlara istediği ebatlarda temin edebiliriz
05435869709 nolu telefon dan ulaşabilirsiniz
Behçet

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Güncel
Behçet

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Di?er