Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Zor Durumdayım Lütfen Yardım !!!

BaşlatanmoriasTarih11/03/2009 07:58:22Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Muğla'dayım okuyorum Muğla merkezi bilenler burda iş olanağı ve geçinmenin zor oluğunu bilirler. Bir çok işte çalıştım, kendi çabamla okudum bu bazen kendimi yetiştirmem için gerekli vakti kısıtladı, okuduğum bölümümle alakasız işlerde çalıştım. Şu an ise bir çıkmazdayım. Farklı projelerim var bazı fikirlerin maliyeti çok düşük...önerilerinizi ve olanağı olan kişilerin en azından yol gösteremelerini ya da fikirlerim sizler içnde uygun ise olanaklarınız dahilinde yardımlarınızı bekliyorum...
.*.

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye12 yazı
Merhaba fikirlerini yazarsan sana yardımcı omaya çalışırız..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye6 yazı
Emlak danışmanlığı su an global bir kriz var ama bazen krizlerde olumlu yönde değerlendirilebilir. emlak sektörü hakkında fazla olmasada yeterince bilgim var ayrıca Avrupada Emlak danışmanlığının daha göz alıcı ve Türkiye'deki şirketlerden çok farklı olduğu bir gerçek burda bu tarz bir yapılanma yok varsada genelde İngiltere'den büyük firmalar gelip bu işi yapmaya çalışıyorlar. Eloktronik ortamda maliyetler minimize edilebilir diğer firmalar gibi çok pahalı bir yatırım yapıp büro vb gibi detaylara girmeden adresi yapılabilir gerisi öz veri sabır ve çalışma ile gerçekleştirilebilir. İngiltere'deki bir ajansın yaptığı araştırmaya göre Türkiye'ye gelen turistlerin en az %70 ilk gelişinde burda ev sahibi olmayı düşünüyor. İspanya zaten ingilterenin kasabası haline geldi hemen hemen herkesin evi var buna rağmen oraya giden ingilizlerin ev sahibi olma isteği ilk gidişlerinde değil 3-4 defa gittikten sonra oluşuyor oranı ise %25-30 html bilgim var frontpafe kullanabilyorum ama su an dreamweaverı öğrenmeye çalışıyorum maliyeti minumum olan ama başarılı olduğu taktirde iyi bir örgütlenme ile büyük kazançlar elde edilebilir...
.*.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ö?renci
Yeni Üye11 yazı

yapılabilirlik açısından olumlu fakat profosyenel bir örgütlenmeye ihtiyaç var diye düşünüyorum maliyetleri dikkate almak suretiyle yapılabilir yalnız size bir teklifim var kapadokya deniz bölgelerine göre tam manasıyla keşfedilmemiş bir çoğrafya henüz yeni anlaşılıyor tarihsel kültürel coğrafi değeri eğer buralarlada ilgili turizm adı altında bir iş yapmak istersen benim de yapılabilirlik araştırması yapılmış (fizıbil edilmiş) elimde iş fikirleri var eğer ilgilenirde dürüst ve kazançlı işler yapmak isterseniz lütfen iletişim kurunuz gsm;0545272 3654 tel 0382 215 4814 msn:adnandemir_@msn.com

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Ticaret