Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İngililtere Vizesi İçin Yardımcı Olurmusunuz ?

BaşlatansadecemaviTarih09/03/2009 23:42:36Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
merhaba arkadaşlar ;

İngiltereye vize almak için daha önce birkez ziyaret için birkezde dil eğitimi için vize başvurusunda bulundum. Ancak iki denememde başarısız oldu. Yine başvuruda bulunmak istiyorum, aynı şeyi yaşamam için ne yapmam gerekiyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / Muğla FethiyeMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye979 yazı
oncelıkle en son basvuru tarıhınden ıtıbaren 6 ayın gecmesını bekle oyle basvur .ıstenılen belgelerı eksıksız ver fotografına cok dıkkat et konsolosluga gıderken cıddı gıyın kendınden emın ol sarulara net cevap ver.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye29 yazı
tşk ederim ilgine lasttoman .

söylediklerini harfiyen uyguladım . Ama red sebeplerinden biri banka hesaplarımın yeterince eskiye dayanmamasıydı. Yani geri dönmez diye düşündükleri bişiler oluyor sanırım .

Yerleşim Türkiye / Mu?la FethiyeMeslek Di?er
Üye979 yazı

şoyle yapabılırsın tanıdık bırınden 1 haftalıgına borc al ve hesaba yatır sonra kartına ıslet konsolosluga muraacatını yap ama bankadan paranı hemen cekme cunku belgeler konsoloslukta ıken bankadan hesabını sorma yetkılerı sanırım var tam emın degılım ısını saglam yapman ıcın dıyorum 1 hafta sonra parayı cek kımden aldıysan ver.

Yeni Üye29 yazı
başvurduğum zaman hesabımda yeterince para vardı. ama dediğin gibi yapıldığı zaman zaten bunu anlıyorlar. yani bir hafta önce falan yatırma olmuyor. ben il başvurumda 8 ay boyunca düzenli yatırdım. yinede sorun çıktı. ikinci başvurum dil eğitimi içindi yine olmadı :) bu konuda sıra dışı bir yöntem varmı acaba :))

Yerleşim Türkiye / Mu?la FethiyeMeslek Di?er
Üye979 yazı
sıra dışı yontem yok bu durumda işin konsolosluğunn takdırıne kalmıştır.Ama sen yınede işi cıddıye al ve eksıksız basvur ınsallah sorun cıkmaz.

Yeni Üye7 yazı
kardeşim..avrupa birliği ülkelerinin en çok korktuğu nokta vize alan kişilerin gidipte geri gelmemeleri...ben 5 yıl yurt dışında yaşadım..banka hesabım çok iyi.ama ispanya ve italyaya her başvuru yapmamda red veriyorlar..holding patronu değilsen vize almanda hülya avşarla evlilik yapmandan daha zor....sana tavsiyem bu işi vize ofisleri dısında bir tur şirketine başvur..paran varsa tur şirketi ile gitmeyi dene...eğer niyetin gitmek geri gelmemekse bu sana yardımcı olabilir....bir diğer konuda yasa dışı olan konu ama bu konuda sağlam adamların yoksa bence hiç kalkışma..ya böbreğini ya paranı kaptırırsın...ingiltere diğer avrupa ülkeleri gibi değil giriş çok zor ama girdikten sonrada çıkış çok zor..bence ankara antlaşması dene akit internetten bul oku.bellki sana yardımcı olabbilir....engin_yilmaz58@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye61 yazı
Holding patronu olmanın ispanya yada italya vizesi reddiyle ne alakası var????Sonra ingiltere gitmek zor demişsin dönmekte zormuş niye oraya bağlıyorlarmı.
12345

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek