İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İş Kolunu Beraber Seçelim.
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorumL
Üye311 yazı
imzayok
R
Üye1714 yazı
25/03/2009 : 17:07:17#2
Web sitesi
Alıntı
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com
B
Üye148 yazı
Valla çok alemsiniz. Hem de çok cesursunuz. Daha ne iş yapacağına karar vermeden dükkanı tutmuşsunuz. Peki karar verdiğiniz işte 60-70 m² alan gerekirse ne olacak. biryerlerden başlamak güzel ama planlama olmadan olmaz ki. İlginç. Nasıl oldu bu iş çok merak ettim. Ayrıntılara girin konuşalım beraber fikir alışverişinde bulunuruz.
..ııII BÜYÜK HEDEF IIıı..
R
Üye1714 yazı
27/03/2009 : 21:02:11#4
Web sitesi
Alıntı
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com
B
Üye148 yazı
Bence yine de ""3 derece hareketli bir semtinde 40m2 dükan"" kelepir olduğu düşünülüp, ne iş yapacağın konusunda hiç bir fikrin olmadan tutulmaz. Olsa olsa yatırım için satın alınır. Hani bir kenarda paran vardır, kelepir görünce alırsın. Sonra da burda bir iş yapabilirsem yapayım olmazsa kiraya veririm dersin ozaman tamam ama kiralık bir yer için birşeylerin netleşmiş olması lazım.
Bence arkadaş ayrıntılara inmemiştir. Mesela burda bir iş denemesi yapmıştır, olmamıştır da işi değiştirmeyi düşünüyordur. Bunun için fikir istiyordur. Zaten onun için arkadaşa ayrıntılara girin beraber fikir alışverişinde bulunalım dedim. Bu arada cengizi_@hotmail.com sadece konu açmış olmak için konuyu açmadıysanız biraz anlatın derim...
İyi Çalışmalar...
Bence arkadaş ayrıntılara inmemiştir. Mesela burda bir iş denemesi yapmıştır, olmamıştır da işi değiştirmeyi düşünüyordur. Bunun için fikir istiyordur. Zaten onun için arkadaşa ayrıntılara girin beraber fikir alışverişinde bulunalım dedim. Bu arada cengizi_@hotmail.com sadece konu açmış olmak için konuyu açmadıysanız biraz anlatın derim...
İyi Çalışmalar...
..ııII BÜYÜK HEDEF IIıı..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz