Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bulgaristanda Ortak Ticaret İmkanları

BaşlatanlastottomanTarih01/03/2009 17:15:42Yorum31

İlk mesaj
Üye979 yazı
Saygıdeğer kardeşlerim Amacım bu Başlık altında;

Bulgarıstanda bulunan ve yatırım projesı olan kardeşlerimizle ,bulgarıstana yatırım yapmak ısteyen türk girişimcileri aynı çatı altında buluşturup ileriye dönük sağlam adımlar atılalmasına yardımcı olmaktır.

Saygıdeğer arkadaşlarım;
Bulgarıstan son yıllarda özelliklede avrupa birliğine girdikten sonra hızlı bir ivmeyle gelişen ve yenı yatırımlara musaid bakir denilebilecek koşullarda bir avrupa ülkesidir.Türkiyemize yakınlığı ve avrupaya açılan bir kapı olarak ozellikle son yıllarda dunyanın her ülkesinden yatırımcıların merak ettiği ve çoğunun yatırım yaptığı gelişmekte olan bir pazara sahiptır ozellikle uretım malıyetlerının cok düşük olması ve ürün naklıyesının her şekilde yapılabılmesı cazipliğini artırmaktadır.son yıllarda turk girişimcilerinde bu pazar ile ilgilendiği ve birçok yatırımlar yaptığı bılınmektedir.
Bulgarıstanda bulunan ve yatırım için ortak arayanlar ayrıca türkiye veya avrupa ülkelerinde bulunan türk işamlarımızdan bulgarıstana yatırım yapmak isteyenleri inşaallah bu sayfada buluşturacağız.

Saygılarımla
Ugur Kaya

“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
Yeni Üye37 yazı
Selyam bu konuda size yardim edebilirim ben Bulgaristanda yasiyorum bulgarcam cok iyi tum mevzuatlari biliyorum girisimci birisi olursa benimlen iltibata gecin Email addres office.sevin@gmail.com

Yerleşim Bulgaristan / ShumenMeslek Saty? / Pazarlama