Merhaba ben bulunduğum şehirde esnafların kampanyalarını,indirimlerini tek çatı altında toplayacak bir site hazırlamak istiyorum.Siz esnaf olarak nasıl bir ücretlendirme yapmamı isterdiniz.Bu siteye üye olamak istermiydiniz.Fikrim hakkında düşüncelerinizi paylaşrsanız sevinirim?
Bencede güzel bir fikir günümüzde rekabettin artmasıyla reklam çılgınlıkları yaşanmaya başlandı reeldeki reklamların dışında şimdi sanal reklemcılık işin içinde ve gerçekten pazar payını arttırabilecek bir olay eğer güzel bir site hazırlatıp bütün tanıtımlarını ordan yaparsan hem gelirin artacak hemde reklamın olacak ve hep kobi olmaktan çıkacak şirketleşme yolunda ilreleyeceksin. Günümüzün en çok işleyen sistemlerinden biri network marketing. Başarılar dilerim...
lokanta sahiplaer,kuaförler gibi esnafların yaptığı promastyonları bu siteden yayınlamak istiyorum.örneğin bir lokanta öğle saatinde yapacağı promosyonu son dakika promosyonu olarak yaınlamak istiyorum.bayan kuaförlerinin belirleyeceği saatler içinde saç kesimini indirdiği anlık saatlik promosyonlar yer alacak.siz esnaf olarak bu platform içerisinde olmak istermiydiniz.fikirleriniz lütfen.
Büyük marketlerin , indirim yapıp bunu el ilanı ile duyurdukları gibi bir şey. Bu yerel baz da el ilanı ile yapılıyor . Bunun daha genişini internette yapmak galiba maksat. detaylandırırsanız . İyi bir şey olacağa benziyor.
ismail karagülle
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz