akın bey herzaman aklı başında ve bilinçli yaptığınz yorumlar için teşekkür ederim..ortaklık olarak deil bu iş aslında kendim açmayı düşüyordum bunuda yazmıştım buraya ama kriz ortamı esnaf arkadaşların durumu bunu ertelememe sebeb oluyordu evde oturan hiç bişi yapmadan duran bi insan olmadığım için devamlıda netten olsun veya iş yaşamının içinden olsun takip ediyorum kopmamaya gayret ediyorum..bu işide ben kendime merdiven olarak görüyorum sadece maddi olarak katkım olmayacak ama bütün diğer sorumluluklar bana ait alım satım herşeyiyle şuan dükkan bile yok dün benimle ilgili olan bölümü yani anlaşma sağlandı, dükkan bakalım dedik sonra içinin dizaynı ve mal alımı yapıcaz en önemlisi uygun bir yer bulmak bu iş için,(bu konudada yardımlarınızı bekliyorum:))2-3 ay ben sizi kazanmasanız bile tolere ederim diyor sonra maaşınızı kendiniz belirleyin 1 yıl sizden bu işyerinden bi beklentim yok rahat olun diyor ..bugün bir kaç yer bakmış beraber gidip görelim dedi kendisi ark.muhasebe işiyle uğraşıyor işleri çokmuş, size diyor sadece mal getirip ***ürürüm başka bi yardımım olamaz yalnız çalışacagım şimdilik ihtiyaç olursada eleman alırsınız işyerinin durumuna göremiş..allah doğru yolda kimseyi şaşırtmasın inş. yardımcımız olsun saygılar sunuyorum iyi günler dilerim..