Sizin internet ortamına ne derece aşina olduğunuza göre kurulum şekli ve yatırım maliyeti değişir.
Hiçbir şeyden anlamıyorsanız bu yaptıracağınız site ile ilgili herşeyi finanse ederek olacağı için irtibata geçtiğiniz firmalar ile yapacağınız fiyat pazarlıkları neticesinde bir fikir edinebilirsiniz.
Benim gibi biraz teknik bilginiz varsa'ki ben hala öğrenme aşamasındayım PHP yi bile siteyi hazırlarken biraz öğrendim 20-30 günlük kişisel çabanız ile
http://www.yarifiyattan.com (kendi yaptığım site) gibi bir projeyi sadece alan adı ve hosting fiyatına bitirmenizde mümkün olur.
Yanlız şunuda unutmamak gerekir net'e bugün girseniz sıkı bir iş takibi ile para kazanmanız 1 veya 1.5 seneyi bulabilir.
Büyük ve para kazanacak proje bulmak ayrı sıkıntı, projeyi net ortamına taşıyıp site üzerinden para kazanmaya çalışmakta maddi olarak başka sıkıntılar yaratacaktır.
Bu iş dışarıdan görüldüğü gibi site kur para kazan mantığı ile yapılmaz hangi iş olursa olsun para kazanacak bir projeyi hayata geçirmek için sonsuz sabır, çok fazla emek, yeterli düzeyde para ve birazda teknik bilgi olması gerekecektir.
Başarılar...
.