Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Halı Yıkama İşini Farklı Bir Boyutta Yapmak Yardım

Başlatanserkanbey78Tarih22/02/2009 00:23:51Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Ben işitme engelliyim, ama normal konuşabiliyorum sonradan olduğum için, burada bir arkadaşım var halı yıkama fabrikası ile anlaşmış ve m2 si 1,5 ytl ye fabrikada yıkatıyormuş kendisi broşür dağıtıyormuş ve arayanlara yine kendi aracı ile servis yapıp fabrikaya ***ürüyor ve 2 -3 gün sonra alıp tekrar teslim ediyormuş, m2 sini 3 ytl ye yapıyor yani %50 kendine %50 fabrikaya gidiyor, bana dedi çok karlı bir iş dedi, benim aracımın borçları var sen kendi aracınla yap dedi, benim şimdi reno 19 aracım var onu satıp kartal ve Renault kangoo tipi bir araç almayı düşünüyorum, sizden istediğim acaba kartal ile olurmu yokra renault kangoo mu alayım, ayrıca bu işi bu şekilde yapmam nasıl olur iyi para kazanırmıyım, bu işi bu şekilde yapanlar varmı aranızda, sizler bu konuda ne düşüyorsunuz, benim işitme engelimi de göz önünde bulundurursak nasıl olacaktır sizce, lütfen bana yardımcı olunuz, evim ümraniyede. o civarda çalışacam. m2 sini kaça yıkatabilirim, sevgi ve saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu lütfen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
yardım edebilecek kimse yokmu bana :(

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı

KARDEŞ SENİN DEDİĞİN ŞEKİLDE PARA KAZANABİLİRSİN FAKAT ÇOK BÜYÜK ŞEYLER BEKLEME AMA EN AZINDAN EVİNİ ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE GEÇİNDİRİR.
ARACA GELİNCEDE BU İŞ KARTAL LADA OLMAZ KANGO İLEDE OLMAZ AMA BU PARALARA HYUNDAİ H 100, KİA BESTA MİTSUBİSHİ L 300 FORD TRANSİT GİBİ ARAÇLAR İLE YAPABİLİRSİN .
AMA İLK ÖNCE FİRMA ÇOK ÖNEMLİ KALİTESİNİ ÖĞEN ONA GÖRE DAVRAN

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Ticaret