Yeni Üye Toplam 83 yazı |
|
kumlulu Yeni Üye Toplam 12 yazı | ![]() ![]() kumlulu Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Sigortacı |
kerey Yeni Üye Toplam 90 yazı | 18/02/2009 : 10:25:14 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
kumlulu Yeni Üye Toplam 12 yazı | 18/02/2009 : 10:34:34 ![]() sana aglamadım dertleştim sadece kumlulu Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Sigortacı |
Ismail KIRTILLI Yazar Toplam 997 yazı |
geçmiş olsun, biraz anlatsana nasıl bu noktaya geldin? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
gursoybalo Üye Toplam 639 yazı | 18/02/2009 : 11:23:37 ![]() Cana kıymak size ne kazandıracak? İntihar sizin ahiret hayatınızıda mahvedecek. İsmail beyin dediği gibi anlatın bakalım... gursoybalo ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın. Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Serbest meslek |
kumlulu Yeni Üye Toplam 12 yazı | ![]() ![]() hali hazırdaki işim dururken başkalarının gazına gelip bilmedigim bir işe girdim 3 yıldır çabaladım ama maalesef kriz de gelince bankalar kapıya dayandı alacaklılar cabası ölmekten başka çarem yok kumlulu Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Sigortacı |
kumlulu Yeni Üye Toplam 12 yazı | ![]() ![]() kendimi dünyanın en namuslu insanı zannederdim sözümde durmak benim için kutsaldı ama şimdi memlekette yaprak kıpırdamıyor birde böyle yazı görünce ben artık sözümde duramayacagım diye ölmem gerektigine karar verdim kumlulu Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Sigortacı |
kerey Yeni Üye Toplam 90 yazı | 18/02/2009 : 17:30:08 ![]() o kadar korkaksin yani o zaman durma.. Senin gibi korkaklarin zaten baska secenegi yoktur. Biraz sikiya gel oldurecem kendimi benim yerinde olsaydin o zaman ne yaprdin ? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
kumlulu Yeni Üye Toplam 12 yazı | ![]() ![]() korkak olsam yatırım yaparmıydım sadece sözümde duramayacagım bankalar da adım kirlenecek insanların yüzüne nasıl bakacagım başka bir kaygım yok kumlulu Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Sigortacı |
kerey Yeni Üye Toplam 90 yazı | 18/02/2009 : 17:35:56 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
kerey Yeni Üye Toplam 90 yazı | 18/02/2009 : 17:38:08 ![]() Simdi isler 4 yil sonra toparlanmaya basladim. Simdi evlendim bir kizim oldu rah,etli anamin adini verdim. Sermayem hala yok ama cok sukur sagligim yerinde ve hala umudum var. Sen demek benim yerimde olsan bir numara ayyas olurdun. Yok ole yagma herseye bastan baslayip yeniden deneyecen. Hayat o kadar ucuz degil Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
kumlulu Yeni Üye Toplam 12 yazı | ![]() ![]() allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun benim etrafımda pek böyle şeyler olmadı ben hayatımda bir hata yaptım herşeyim mahvoldu kumlulu Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Sigortacı |
kerey Yeni Üye Toplam 90 yazı | 18/02/2009 : 17:40:04 ![]() sehirlerarasi degil ulkeler arasi goctum.Bir gram dilini bilmedigim bir memlekete ustelik ailemle ve cepte sadece 200 dollarla ister inan ister inanma Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
kerey Yeni Üye Toplam 90 yazı | 18/02/2009 : 17:44:02 ![]() Hangi dine inanirsan inan oto.cehennem .Sen bilirsin 70 yillik dunya icin sonsuz cehennem sen billin bilader Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
ASİL TURK Üye Toplam 303 yazı | 22/02/2009 : 16:16:42 ![]() HERSEYİNİ KAYBET GÜVENİNİ KAYBETME DEMİŞLER... ÖLÜM ÇÖZÜM DEĞİL... İNADINA YASAMALI İNSAN... İSTİSNA BENSEM, KAİDELER BOZULUR... Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş | Meslek : Öğrenci |
BUGÜN Üye Toplam 226 yazı | zaman zaman böyle düşündüğüm anlar olmuştu şimdi bakıyorumda nekadar hatalı ve sağlıksız düşüncelermiş.eğer yapmış olsaydım şuan oğlumla şu güzellikleri yaşayamıyacaktım.hala büyük parasal sıkıntılar çekiyorum ama bunlar beni sadece çözüm düşünmek için tetikliyor.lütfen git psikolojik destek al.kimseye aldırma emin ol çok faydasını göreceksin.dilerim Allah sanada hayırlı kapılar açar.her gecenin sonunun sabaha çıkması gibi sıkıntılı günlerin sonuda aydınlığa çıkar önce buna inan sorunlara değil çözümlere odaklan.size sabır diliyorum. http://sultanaorganizasyon.blogcu.com kutlamaya değer herşeyde yanınızda.. Yerleşim : Türkiye / Şanlıurfa | Meslek : Memur |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |