Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

El Dokuma Halı Ve Kilimler (yardımcı Olurmusunuz)

Başlatanmk13Tarih17/02/2009 13:45:02Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye43 yazı
Meraba Arkadaşlar. Umarım bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar bulabilirim.
Arkadaşlar bulunduğum ilde belirli merkezlerde halı dokuma atölyeleri kurmak istiyorum. Böylece bayanlara yönelik istihdam sağlamış olacağım. Bu noktada bi sıkıntı yok. Ama pazarlama ve satış konusunda hiç bir fikrim yok. Bildiğim kadarıyla el dokuma halı ve kilimler fabrikasyon ürünlerden daha pahallı ve bunların özel müşterileri var. İhracat yapıldığını da duymuştum. Sanırım yabancı turistler de bu ürünlerin müşterileri arasında. Böyle bir işe girmek mantıklımıdır. Pazar ve satış konusunda bilgi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Saygılar - Murat

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye43 yazı
Düşünce ve görüşlerinizi paylaşarak yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar.... Teşekkürler...

Yeni Üye43 yazı
sanırım iyi bir iş fikri değil. kimse bişey yazmadığına göre ;)

Yeni Üye11 yazı

Selam Murat Bey
Ben yaklaşık 7 senedir Turizm işinde El dokuma halı satışı yapan bir bünyede çalışıyorum - Bu işin mal alımından satışına - pazarlamasından ith-ihr. na tüm noktalarında çalıştım ve eğer güzel bir ürünü ÇOK UYGUN fiyatlarla üretebilmeyi becerebilirsen bu ürünün pazarlanması konusunda çok iyi yardımcı olurum . Bana üretmek istediğin halının detayları hakkında bilgi verebilirsen sevinirim .

Bu arada bende Bitlis liyim

Saygılarımla
Uğur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye43 yazı
Uğur Bey meraba
Size özel mesaj gönderdim. Bu konuda görüşebiliriz. saygılar

Üye300 yazı
bu konu hakkında bir gelişme oldu mu ? detaylı bilgi verebilir misiniz özellikle spot olarak ipek ve yün el dokuma halı ve kilim alımı konusunda.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek