Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Uygun Fiyatlı Toptan Oyuncak Nerden Bulabilirim ?

Başlatanbrave heartTarih17/02/2009 11:14:11Yorum24

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
herkese merhabalar,

oyuncak üzerine işyeri açmayı düşünüyorum. uygun fiyatlı toptan oyuncak nerden alabilirim. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Üye130 yazı

İstanbul İkitelli OBS'de İSTOÇ sanayi sitesinde cok sayıda oyuncak toptancısı var. İSTOÇ'u gezmenizi tavsiye ederim.
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye17 yazı
tşk ederim.. peaceB

Yeni Üye3 yazı

merhaba size bu koduda yardımcı olabilirim elimde çok sayıda plastik oyuncak mecuttur ilgilenirseniz görüşelim sizin alım adetleriniz nedir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye17 yazı
mrb osmozist, aslında bu sektörle ilgili pek fazla bilgiye sahip değilim. ilk etapta ürün , fiyat ve piyasa araştırması yapıyorum. o yüzden alım adedi belli değil. ürünler ve fiyat konusunda bilgi verirsen görüşebiliriz. teşekkürler

Üye110 yazı
Oyuncağın adresi Urfa'dır. Pasaj malı en uygun oyuncağı Urfa'da bulabilirsiniz. Tabi size biraz uzak ama yinede bir düşünün.

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı
İstoç Derim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye639 yazı
Bende Urfa derim
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye639 yazı
Özelinize dün mesaj attım!!!
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye35 yazı
dostum üç sene oyuncakçıda çalışmıştım. oyuncak toptancıları ve ithalatçıları eminönünde. bir okadarda istoçta var. bu işte yerin güzel olacak. birde tek oyuncakla yürümez. züccaciye hediyelik v.s ile
beslemen lazım.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Ticaret
Yeni Üye25 yazı
toptan oyuncak www.partitoys.com firması olarak parti ve eğlence ürünleri ışıklı ürünler hediyelik eşya parti malzemeleri konusunda yardımcı olabiliriz
partitoys

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye25 yazı
partitoys www.partitoys.com adresinde toptan oyuncak toptan ışıklı ürünler toptan parti malzemeleri toptan ışıklı ürünler bulabilirsiniz
partitoys

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşım izmirden sana toptan fiyatlar verebiliriz, ürünleri çinden bizzat getiriyoruz...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye51 yazı
urfadaki ithalatçı oyuncak
firma adreslerini bilen varmı
123

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - brave heart
herkese merhabalar,

oyuncak üzerine işyeri açmayı düşünüyorum. uygun fiyatlı toptan oyuncak nerden alabilirim. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

1- AFRİKA HAYVANLARI MAGNET SETTİ tamamı inglizce- türkçe görsel ilgi çekici hayvan şekilleri 20 adet magnet kutusunda çocuklar için harika oyun setti daha detaylı bilgi için e mail atılır. Toptan ve perakende satışımız vardır. www.zekiyim.com

1- Dilimi ve Dinimi öğreten ALFABEM Setti 29 adet karttan oluşan setimiz görsel şekillerle hem alfabeyi hemde her harf ile bir kelimeyi öğretir. çocuklar için harika oyun setti daha detaylı bilgi için e mail atılır. Toptan ve perakende satışımız vardır. www.zekiyim.com

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Esnaf
Yeni Üye20 yazı
Merhaba, Ankara da ahşap oyuncak konusunda perakende ve toptan satışlarımız başlamıştır. Ahşap oyuncağın vatanı Çek Cumhuriyetinden ithal oyuncaklarımız için lindotoys@gmail.com a sorularınızı ve taleplerinizi gönderiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Reklam
Üye136 yazı
Merhaba, Konuyla ilgim pek yok ama yardımcı olmak adına yazmak istedim.İzmirde benim bildiğim en büyük toptancı özyiğit var, tüm ithal oyuncakları ordan uygun fiyata alabilirsin.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye98 yazı
istanbulda tahtakale var..ordaki şirketlerin hepsinin istoçta şubeleri vardır.. izmirde osmankızılkaya..duman oyuncak en uygunlarıdır..özyiğitlerde iletişim iyi değildir bozuk çıkarsa sorun yaşarsın...

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?retmen
Yeni Üye2 yazı
merhaba arkadaşlar ben gerçek yüzlü bebek arıyorum toptan ilginize şimdiden teşekür ederim

Yeni Üye2 yazı
merhaba arkadaşlar gerçek yüz bebekler satıyorum perekende izmirde duman sis bu işi yapıyor ama pahalı tüm kesime hitap etmiyor sadece durumu iyi olanlar alabiliyor ben se daha ucuza alıp tüm çocukların alabilmesini istiyorum bana bu konuda yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekür ederim ben parça başına 1 tele karla yapıyorum emekliyim çocukları seviyorum ticaretini yapmak değil aracıyim toptan alıp tek tek satıyorum tl 05547565672

Üye135 yazı
selamlar
İzmirde cips üretiyorum ve uygun fiyata cipsin üzerine koyup satabilecegim oyuncak arıyorum .planor ,fırfır,maske,gözlük,sutabancası,pusula saat,ok atatn tabanca BUNLARDAN SATAN VARSA ALIM YAPABİLİRİM

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
tavsiye olarak tahtakale şark han çeşit olarak derya gibi. www.tahtakalesarkhan.com sitesinden inceleyin işinize yarayabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny