Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çakma İş Fikirleri! Gülelim Biraz :)

BaşlatanhoomelistTarih16/02/2009 11:06:31Yorum5

İlk mesaj
Üye141 yazı
Sevgili Akın selçuk'un bir yazısına yorum yapmıştım! Beğenilerinize sunarım.. Sizinde rastladığınız bu tarz iş fikirleri, para toplama yöntemleri varsa bilgilendirmenizi rica ederim :)

Aklıma bi sebep geldi.. para toplama amacımız şey olsun..

Ağaç dikelim.. Ormanımız olsun! ( yok ya bunu yaptılar Ortalık yemyeşil oldu..)

Kan bağışı yapmak isteyenleri bir veribankasında toplayalım.. Hepsinden 10 lira toplayalım. Bigün kaza fln geçirirlerse kan alabilme öncelikleri olsun.. ( eee bunu yaptılar dı galiba!!! :)))

Vergi toplayalım desek .. onuda devlet yapıyo.. KATMA DEĞER VERGİSİ imiş.. Katılıyorum.. Gülmekten. Bize ne katıyor onu pek bilemiyorum. Doğduğumdan beri de ödüyorum..

Bütçesinden üç kuruş reklam ayırana , anlaşmalı olduğumuz şahıslara reklamlarını seyrettirip para toplatabiliriz.. Reklamı verenden parayı peşin alırız.. Reklamı seyredene de vermeyiz.. Yada fazla arayan olursa gelen 3 kuruş reklamın binde birini vererek sustururuz.. ( internette çok var bunlardan galiba şimdi geldi aklıma )

Yada 100 kontör verelim müşteriye 3 ay içinde çeşitli katakulli ile üyeliklerle 500 kontörünü sömürelim. ( var mıydı...

Yaptığımız çekilişte hediye kazandınız diyelim.. bir cep telefonu alana bir adet fatoş emzik verelim..

Cep telefonlarına mesaj atalım %50 indirim diye! sattığımızı 10 liraya mal edelim 1000 liraya satalım.. %50 indirim yapsak bile %5000 kar! aaaa tuttum bunu :))))

Cebimizde ki son sermaye ile bir jeep kiralayıp, birde fiyakalı takım, çakma rolex ile piyasaya çıkalım.. ( yoo.. hiçbişey yapmayacağız.. piyasada bir kaç tur atsak yeter.. nasibi olan kendi kendine yaklaşır zaten...)

Orangutanları koruma derneği kuralım.. Arka tarafta yeşil masalarda orangutanları ameliyat edelim...

yada günde iki saat çalıştırarak insanlara milyonlar dağıtallım.. Amerika da saat başı ücret 8- 10 dolar mış... Bizde birkaçbin $ ( nolmuş yani paranın lafımı olur..

e kitap satalım.. 3 atasözü 5 gazlı laf.. 2 gazoz kapağı hikayesi.. O ona satsın.. bu buna satsın.. birbirimizi kazıklayalım :)

Market kuralım... İnternet üzerinde ama.. öyle yatırım falan olmaz.. üyelerin hepsi aylık tüm alışverişlerini bizden yapsın.. Bizde ona bindirim .. Pardon... indirim yapalım... 10 tane üye getirsinler .... onlarada bindirelim... şey.. indirelim.. olmadı buda.. hmmm.. kaynaşalım işte canım.. Hepimiz kardeşiz nasıl olsa...

Network marketingin suyunu çıkaralım... elimizde satamadığımız eritemediğimiz ne mal varsa.. ev kadınlarına verelim.. Onlar muhakkak birilerine satarlar.. çorap, plastik tabak, 3 kuruşluk ruj , toka... ne varsa..

Tırı vırı bi ürün bulalım.. ürünü allayalım pullayalım.. Tüm türkiyede bayilik veriyoruz diye yaygara yapalım.. Dağa taşa hava parası alarak satalım.. yada bizden yüksek adette ürün alanı bayi yapalım..

Pahalı bir makine bulalım kızları erkekleri fiyakalı giydirip para babalarının evlerinde tanıtım yaptıralım.. Ürünü satmadan ve üç beş para babasının ismini ve cebini almadan evden dısarı adımımızı atmayallım..

Bedava geliştirilmiş bir kaç web şablonu bulalım.. Şirket isimlerini ve adreslerini değiştirerek, çok çalışmış gibi 100lerce $' a webden anlamayanlara satalım..

Senede bir defa yapılan ve insanların o ürüne o anda ihtiyaç duyacakları bir ürün bulup, ( önlük, defter kalem gibi.. eskiden odun kömür vardı.. vb..)musluğun başını tutalım.. Bir sene timsah gibi pusuya yatalım... günü geldiğinde, recep ivedik gibi insanları teksıra halinde içeri 20'şer 20'şer alalım.

Binbir zorluk ve emekle yüksek maliyetlerle yaptığı ürünü sezonu geçtiği ve zorda kaldığı için satmak zorunda kalan adamdan ürününü kiloyla alıp, elimizi öpene satalım...

Bir şekilde ucuz ürün bulup elektonik mağazası açalım.. Bedavaya yakın bunlar diye fısıltı gazetesine bildirelim.. Bu krizde birbirlerini yesin insanlar, talan etsinler mağazamızı, Akşama kadar bütün ürünleri satalım... Her ay bi yerde mağaza açalım..:)

Çinden konteyner konteyner mal getirelim.... burda 3 kuruşa bile satılan ürünü, biz yarım kuruşa verelim.. Küçük esnef bile gebersin.. Üretici cırtlağı çeksin..

Bir tv kanalından bedavaya yayın saati alalım.. yayın saatinde 5 dakika tv de çıkmak için binlerce dolar vermiş anadolulu iş adamlarını yayınlayalım..

ve daha neleeer nelerrrr!

Sevgili okuyan..
Yukarıda saydığımız işler pro foos! yoneller tarafından yapılmaktadır..
Lütfen evde denemeyiniz..
Çocuklarınıza öğretmeyiniz..
Nice kişiler vardır ki dizimin dibindedirler, ama benim için sanki Yemen’dedirler. Yemen’de olan niceleri de vardır ki sanki dizimin dibindedirler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye141 yazı
Aklıma geldikçe, yada sağda solda gördükçe ekleyeceğim.. Şimdi bomba bi fikir daha geliyor..

tv ye reklam verip isteyen herkeze 6000 euro yada 15 000 euro nakit para yada plazma cep telefonu paketlerinden oluşan bir sistem vadedelim..
Arayanlarada 30 - 40 adet sim kart satalım.. her sim kart başına ayda 15 euro her yöne ücretsiz diyelim.. alan kişi bu kartların hepsiyle ister kendi konuşsun, ister eşe dosta dağıtsın, ister arap yağı bol bulmuş yapsın... bizi ilgilendirmez... biz sattığımız ürüne ve 6000 euro nun karşılığında yıllara bölünmüş bir şekilde alacağımız paraya bakalım... tabi önce sim kart satabilen bir şirket kurmak icap ediyor ki numara satabilelim :)

Yahu diyorum ki.. birileri bu yazıları ciddiye alıp aa süper miş diye yapmaya çalışırmı?
Onu bilemem :) Şeytanın aklına gelmeyecek şekilde pazarlama şekilleri görüyorum..
ve sadece yapılmışlardan örnek veriyorum..
Nice kişiler vardır ki dizimin dibindedirler, ama benim için sanki Yemen’dedirler. Yemen’de olan niceleri de vardır ki sanki dizimin dibindedirler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye141 yazı
Aşağıdaki yazıyı internette okuyunca çok güldüm..
İyi bir çakma iş fikri geldi aklıma:)

Önce okuyun... Yazan'ın hızını ve durumunu satırlardan idrak edebilirsiniz sanırım..

ACİL İnternet Dolandırıcılığı Lütfen Bakın!

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar, her türlü güvenlik yazılımı kullanıp, her türlü dolandırıcılık denemesine karşı gözlerimi 4 açmama rağmen banka hesabımdan int.bankacılığı kanalıyla başka bir hesaba havale yapılmış. Banka nezdinde girişim yaptım ancak kendim de takip etmek istiyorum. Öğrenmek istediğim; bu şahsın firewall'a karşın (norton) şifremi vb.elde etme imkanı var mı? İkinci olarak da; bu şeref***in IP si nasıl tespit edilebilir ve bana (şahsı bulmak için) faydası olur mu? Lütfen yardım. Teşekkürler.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Biraz hack bilgisiyle gözünü 4 açmış adamın bile kart bilgileri elde edebiliyorsa ; varın avam'ım halini düşünün..
Diğerleri gibi sebep aramıyor hacker.. Aleni yapıyor... Cart diye çekiveriyor.. ( diğerleri cırt diye çekiyor ya :) )
Bu garibimde kimseciği yok herhalde öğrenir öğrenmez foruma yazıyor... O IP'yi bi bulsa varya...
Çok iyi bir iş fikrini ortaya koyacak :) kıh kıh...

Üye141 yazı

http://www.hardwaremania.com/forum/yazilim/isletim-sistemi-and-uygulamalar/guvenlik/acil-internet-dolandiriciligi-lutfen-bakin-34615.html
Alıntı adresi vermem gerekiyormuydu bilmiyorum. Ama devamını buradan okuyabilirsiniz.

Üye141 yazı
aaaaaaaaa .. unutmuşum.. Medyaya malzeme olan en iyi çakma iş fikri geçen yıllarda bir Türk tarafından hayata geçirilmişti.. Adını tam hatırlayamıyorum sitenin ama işi yazınca eminim hatırlarsınız. Sonrasında ne oldu takip etmedim açıkçası;

Fikir şöyle;

Bir açıkartırma sitesi kuralım.. bir bilgisayar yada araba her neyse.. bide ürün var diyelim.. her 5 milyonu veren açık olarak artırabilsin fiyatı..
Katılım süresi dolunca da yaygara yapalım.. 40 milyarlık arabayı 10 milyara sattık diye!! Her beş milyonu olandan onu alalım.. Arabayıda verdik diyelim vermeyelim.. Yada vermiş gibi amcamızın oğluna anlaşmalı satalım.. Her halükarda :) biz kazanalım.. Hep kazanalım..
Sonra bir sıçrayalım, iki sıçrayalım.. Üçüncüde fiyatı arttırmadan bir adım bile atmayalım.. değil mi ama :)

Galericilerde bilgisayar başında hayıflansın dursun.. Gitti güzelim araba görüyomusun Necatiii...

Üye141 yazı
Süper bi iş daha.. Bir bilindik marka bulalım.. Mesela ( billur tuz ) paketi maketi yazıyı falan hepten aynı yapalım.. Yalnız İsmide böyle yazarsak çok ayıp olur.. Belkide sahte diye cezası ağırdır... Aynı şekilde (billunur tuz ) yazalım pakete.. Ayıp olmasın.. 5 paketini pazarda 1 milyona satalım.. Bide bundan para kazanalım.. Markanın başına bela olalım.. Marka bile merak etsin dursun.. Bu maliyetleri merdiven altında nasıl tutturduğunu...