Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yıkanabilir Hazır Bebek Bezi Üretimi!!

BaşlatanhoomelistTarih14/02/2009 12:36:36Yorum2

İlk mesaj
Üye141 yazı
Malumunuz hazır bezlerin aile bütçesine zararını ancak anne yada baba olmuş kişi kadar hisseden yoktur. Bu maliyeti düşürecek, hazır bezler kadar pratik, eskiden kullanılan kaput bezleri kadar ucuz ve sağlıklı bir ürün için fikirlerinizi ve tekliflerinizi bekliyorum.
Nice kişiler vardır ki dizimin dibindedirler, ama benim için sanki Yemen’dedirler. Yemen’de olan niceleri de vardır ki sanki dizimin dibindedirler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye194 yazı
valla kabul göreceğini sanmıyorum
kakayı bile emen bez yapmaya çalışıyor firmalar o yüzden sizinki geriye gitmek olur

kakadaki ve çişdeki yüksek esitler bebekte pişik yapar çok can yakıcı ve ağır ülserlerdir
pişik hazır bezle bu neredeyse sıfıra iniyor

o yüzden daha farklı bir fikir bulmalısınız diye düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Üye141 yazı
Çocuğunuz varmı yokmu bilmiyorum. Ama benim iki tane var.
bez 25 tl x 2 = 50 her hafta alınıyor genelde.. 50x4=200 lira 3 yaşına kadar kullansa 7200 tl yapar..

Ben hazır bezde sıfır pişik diye bişi hiç duymadım.. hatta iyi hava almayan ( uygun olsun ) diye aldığınız bezler süper pişik yapıyor.. bebeğin tenine göre marka bile seçmek zorunda kalıyorsunuz.. Ayrıca sızdırmaması açısından iyi izole edilen bezler içeride uygun sıcaklığın üstünde bir sıcaklık oluşturduğu için erkeklerde ileride sperm üretimine zararı olan sonuçlar üretebiliyor. İçinde kullanılan naylon benzeri karışımlarında kansorejen riskini sadece birilerinin bize söylediği kadar biliyoruz. Oysa eskidende kullanılan pamuk en doğal ve sağlıklısı.. Madonna bile kendi çocuğunu bununla bezliyor.. biraz araştırma yaparsanız dikkatinizi çeker..

evet hazır bezler çok rahat.. olmasaydı.. halimiz peşişandı.. ama.. teknoloji bu kadar hızla ilerlerken sentetiğin yerine insanlara doğalı tercih etmeye çalışıyor.. Doğala yakın bir şeyler ortaya çıkarma fikri benimkisi..
Düşünen beyinlere çağrımdır..

Yani bezleri kağıttan değilde pamuklu bezden sızdırmamaya en müsait bir metodla yapabilsek..
Sağlıklı olsa pratik olsa.. ucuz olsa..
Bir örnek buldum aslında internetten..
Fakat sanırım piyasada tek oldukaları için çok pahalı.. aslında yüzdeye vurunca pahalı sayılmaz ama bir kerede alınca pahalı gibi geliyor insana.
Piyasada tek olmanın rahatlığıda var tabii adamlarda.. Belki hazır bez fabrikalarının baskıları da böyle bir ürünün piyasada ki üretilmemesine katkı sağlıyor olabilir.. Adamalar milyon dolarlık yatırım yapmış, bizi inek gibi sağıyolar afedersiniz.. Şİmdi ürünü bi kere al yıka yıka kullan deyince işin büyüsü kaçar nemelazım.. :)

Ama böyle bir ürün yanında 100 tl lik küçük birçamaşır makinesi.. bence kökten çözüm olurr.. Çocuklarda sağlıklı büyür..
Nice kişiler vardır ki dizimin dibindedirler, ama benim için sanki Yemen’dedirler. Yemen’de olan niceleri de vardır ki sanki dizimin dibindedirler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat