Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ürün Benden Yardım Sizden

Başlatanaytekin.kTarih12/02/2009 22:52:47Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
ben daha once kozmetık fırmalarında calıstım kımyagerım evde kendı arastıma ve cabamla bır urun gelıstırdım bu urunun dunyada bır ıkı muadılı olsada turkıyede henuz yok ve ben bunu kendım uretebılıyorum nasıl bırsey oldugu anlatılmaz yasanır el ve ayaklarda kullanılan bır krem tarzı urun ama adeta mucızevı bır sey bebek tenıne cevırıyor surulen yerı ben bu urunu cevremdekı asagı yukarı yuz kısıye denettım ve herkesten cok ıyı tepkıler aldıım hatta cogu onlara sattmamı ıstedı ama ben daha saglam ve emın bır sekılde bunu yapmak ıstıyorum bu urunu uretmek ıcın nasıl ızın alabılırım yasal engeller nelerdıır yoksa pazarlama ıcın aklımda muthıs fıkırler var zaten ılgınıze sımdıden cok tesekkurler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Kimyager
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye195 yazı
Merhabalar bu ürünü yapmış olduğunuz için formülasyonunu ve içeriğini biliyorsunuzdur. Eğer gerçekten ürününüze güvenip ben buna yatırım yaparım diyorsanız ilk önce vergi dairesine kayıtlı bir işyeri açmanız gerekir. Daha sonra GSM (gayri sıhhi müesseler) normlarına göre bir üretim alanı olşturmanız lazım.
İlinizde sağlık bakanlığına bağlı ilaç eczacılık dairesine müracaat ederseniz onlar size yol gösterir. Zaten üretim izinlerinide ordan alacaksınız. En doğrusu onlarla koordineli olarak çalışırsanız en doğrusu olur.
Üreteceğiniz ürün krem formatında olduğu için dermotolejik test felan isterlermi bilmiyorum.
Ha birde bunun marka boyutu var eğer ben daha ciddi ve uzun vadeli bir yatırım yapacam diyorsanız en başta kendinize ait bir marka tescil ettirmeniz gerekirki işte bu tam bir bunalımdır. :) Burada ne demek istediğimi zamanla anlarsınız.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynternet
Yeni Üye6 yazı
yaa bu yazdıkların mantıklı okey ama benım bahsettıgım urun tamamen dogal bır urun yanı ılac sınıfında degıl arastırmalarımda bu tıp urunlere tarım ve koy ıslerı bakanlıgı bakıyor bu kosuldada GSM (gayri sıhhi müesseler) normlarına uygun bır uretım alanı gerekır mıı mesela sıvı el sabunu ureten yerler bu normlara ne kadar uygun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager
Üye115 yazı

aytekin bey benimle irtibata gecin görüşelim sizin adınıza üretim yapabiliriz gerekirse sizin adınıza izin alarız sorundeğil. saç bakım ürünleri ihtiyacımızda var bu konu hakkında da görüşebiliriz,sizin gibi yaratıcı insanlara ihtiriyacımız var bu memleketde yıllarca yabancıya giden paralarla soyulduk zaten.
saygılarımla
dilaver uçak
www.diloksakozmetik.com
info@diloksakozmetik.com
www.proximo.com.tr
Kozmetik kimya ürütimi ve pazarlama..kuaför ve güzelliksalonu işletmesi

http://www.diloksakozmetik.com
http://www.proximo.com.tr
info@diloksakozmetik.com

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Ymalat
Yeni Üye6 yazı
yorumunuz ıcın tesekkurler dılaver bey yenı bakma fırsatım oldu yazınıza ben sıze kargo ıle urunden numune gonderıcem bır deneyıp bana fıkırınızı belırtırsenız sevınırım sonra gerekırse bılecıge gelırım ve konusuruuz ılgınıze sımdıden tesekkurler.

Yeni Üye6 yazı
uzun suredır bakamadım dılaver bey yarın sızın numunenızı kargoya verıyorum ıcıne nasıl uygulıcagınızı not yazıcam sonra dusuncelerınızı ve neler yaparızı beraber konusalım okı gorusmek uzere bu arada kargoyu bır arkadasım gonderıcek benım ısım nedenıyle gonderen ısmı tarık olacak bılgınız olsun

Yeni Üye88 yazı
numune geldi mi? dilaver bey yorumlarınzı bekliyoruz
GRP TEKNOLOJİ
www.grpteknoloji.com

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Saty? / Pazarlama