Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Zeytinyağı Ve Zeytin Ürünlerine Yönelik Dükkan

BaşlatanARZU BAYRAKTarih11/02/2009 14:36:23Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
Merhaba arkadaşlar ben de kendime küçük bir dükkan açmayı planlıyorum, 1. sınıf zeytinyağı ve zeytin ürünlerine yönelik. Ben Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindenim.Altınoluk ve Küçukkuyu bölgesinde zeytinlerimiz var. Ama yer konusunda henüz karar veremedim. Levent, Suadiye, Erenköy falan düşünüyorum... Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye192 yazı
kendi ürünlerinizi ilk elden degerlendirmeniz,iyi bir şey,her ne kadar bizim çiftçimiz geç kalmışşada,zararın neresinden dönülürse kardır .başarılar dilerim.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Yeni Üye43 yazı
zeytin işi tutar bence. ama bunu temiz zarif ve insanların igisini çekebilecek bir şekilde yapmalısın ve zeytinle ilgili
hertürlü ürünleri bulundurursan bu iş olur bence. ve hatta bunların yanına şu asma yaprağı varya salamura onuda bulundurabilirsin hatta turşu falanda koyarsan daha iyi olur die düşünyorum.başarılar...

hayırlı kazançalar
abdurrahim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ymalat
Üye192 yazı

dükkanınıza dogal taşlarla dekorasyon yapalım.natürel bir görüntü verir.

Yeni Üye25 yazı
Şu an yayınlanmakta olan bi dizi var "Yol arkadaşım" iyi bir rehber olabilir. Dizide bahsettiğiniz iş hakkında baya bişey var. Ama anladığım kadarıyla siz bunları geçmişsiniz herşey tamam satış yapacak yeri arıyorsunuz ben istanbul'u pek bilmem ama internettende satış yapabilirsiniz e-ticaret sistemi kurarsınız ve belli başlı kelimelerle arama motorlarında iyi bir yere gelmeye çalışırnız çok iyi bir pazar değerlendirmek lazım.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Muhasebe
Üye192 yazı
kayseriden 1.sınıf pastırma ve sucuk,erzincandan tulum peyniri de az satmaz hani

Yeni Üye14 yazı
Başarılı olmanızı temenni ederek , Zeytin ve zeytin yağı ile üretilen bütün ürünleri ve faydalı olduğu konular kullanım şekli sağlık üzerinde etkileriyle ilgili bir köşe hazırlarsanız ilgi çekecektir .. Ayrıca peygamber s a v efendimiz bir hadisi şeriflerinde zeytinyağını yiyin için sürün buyurmuş ....Sağlıcakla kalın
şadan yenişafak

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye192 yazı
sizi çok kararlı gördüm.başaracagınızdan eminim.insanlar sizi tanıyana kadar biraz zorlanırsınız ama ticarette o kadar olur.elinizde bir miktar işletme sermayesi kalacak şekilde hareket etmelisiniz.unutmadan farklı bir iş yapma cabasında olan insanlar varmı etrafınızda:hayat felsefem şudur:herkesle aynı işi yaparsan,herkes kadar kazanırsın.iyi kazanmak için farklı olmalısın.iyi akşamlar

Üye192 yazı
arkadaşlar :
herkesle aynı işi yapan herkes kadar kazanır ,iyi kazanmak istiyorsanız,SİZİN BİR FARKINIZ OLMALI.benim hayat felsefem budur . sizede önceki sayfalarda bahsettigim gibi sermayem yok.projelerimden bahsedeyim:
döküm mermer üretimi(türkiyede ilk olacak,patent alacagım)
granit tasarımı(türkiyede ilk olacak,patent alacagım)
bunlar küçük projelerim ayda 20000 ytl kazanırım.büyük projelerden bahsetmek istemiyorum.sadece 80000 ytl lazım.bu projeleri hayata geçirmek için.(şaka degil)
allaha emanet olun...

Üye110 yazı
Zeytini zaten kendiniz üretiyorsanız bir sorun yok. Çokta güzel birşey düşünmüşsünüz. Hayırlısı olması dileğiyle. Benim nacizane bir kaç önerim olacak. Umarım faydalı olur.

1. Herhalde kiraya bir dükkan tutacaksınız. İlk etapta Düşük kiralı bir yer sizin için avantaj olur kanaatindeyim.
2. Hijyen ve dükkan ambiyansı zeytin ve zeytin yağı gibi satış noktalarında çok önemlidir. Dışarıdan geçen insanlar baktığında imrenmeli.
3. Ürün gamınızı hergeçen gün çoğaltabilirsiniz. Örneğin zeytin yağlı sabunlar, doğal özlü aromatik yağlar ve bazı şifalı bitki çeşitlerinide dükkanınızda bulundurmanız iyi olabilir.
4. Organik gıda Türkiye'de yıldızı parlayan bir iş olarak hergeçen gün yayılmaktadır. Hatta İstanbul'da haftada bir gün organik gıda pazarı kuruluyor. (Şişli'de olması lazım yanlış hatırlamıyorsam) Eğer organik gıda satmak istiyorsanız mutlaka o pazara uğrayın üreticilerle birebir görüşün. Ayrıca www.bugday.org adresinden gerekli bilgileri edinebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ticaret