Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Krizi Aşmanın Yolu. .

BaşlatanhoomelistTarih11/02/2009 05:41:03Yorum0

İlk mesaj
Üye141 yazı
Türkiyede, heberleri izliyorsanız muhakkak farketmişsinizdir. Bir çok firma krizi aşmak için güçlerini birleştiriyor ve böylece hem ayakta kalmayı başarıyor, hemde büyüyorlar.

Laleli tekstilcileri bunlara örnek..

80 mağaza buna örnek..

Geçen akşam ise tvde gazze için kampanyada 5 trilyonu aşkın (yeni parayla ne yazılır karıştırıyorum.) para toplandı. Helal hoş olsun meyletmiş değiliz. Bir o kadar daha olsada gönderebilsek..

Fikir'in çıkış noktası dikkate alalım.. Hakikaten bir elin nesi var atasözüne çok yakın geliyoruz.

Arkadaşlar...
Konikse bayılıyorum.
ve burada ortamın ve insanların kalitesinede güveniyorum.
BU BİR ÇAĞRIDIR! GELİN BİRLEŞELİM!

Herkez bir iş yapmak istiyor değilmi?
Ve herkez cin fikirlerin peşinde!
Parası olan değerlendirmeye..
Olmayan bir iş çıkarmaya çalışıyor yorumlardan..

Birleştirdiğimiz sermaye çoğaldıkça internette, haberlerde, iyi bir şey başarabilirsek dünya basınında kendimizi tanıtıp yeni ortaklarla birlikte, yapılan işlerden sermaye oranında pay alabiliriz.

Bir çok kişi ya... evet iyi fikir diyebilir..
Hakikaten iyi fikir!

Şimdi;
Sadece 1000 kişi toplansak..

İş kurmak için ayırdığımız sermayeyi ortaya koysak..
Bir google yapsak
yada facebokk
yada milyon dolarpiksel ( her ne ise )

yada vs..

Hiç bir iş fikri üretemesek bile .. ki bu toplulukta bu imkansız :)
Topladığımız sermayeye talip olacak niceler var!!
Kuracağımız şirketin reklamı garanti.. Daha kurulmadan ünlü olacaktır..

1000 kişi dediğime bakmayın iş büyüdükçe rakam hayal gücümüzü aşabilir. Aşacaktır da!
Aşmadı diyelim..
100 kişinin sermayesiyle kurulan bir şirketin belini kolay kolay kimse bükemez.
Kazanıllan kar sermayedarların sülalelesine yeter de artar bile..
Bu vesile ile de burada iş arayan arkadaşlarıda aramıza katarak bu şekilde de bir katkımız olur..

Önceki yıllarda sanırım çinde bir kriz olduğunda tüm vatandaşlar ceplerindeki paranın hepsini devlete vermişti hatırlarsınız. Kendilerini bu şekilde kurtardılar..

Diyeceğim o ki!

Ben kendi namıma sitemde çalışmak isteyenleri bir araya topluyorum. Gün geçtikçe çoğalıyor başvurular. Siteyi yenilemek zorunda bırakacak kadar!

Tüm Türkiye üzerinden bu işin alt yapısının temellerini attım. Sizlerinde desteğiyle bir kampanya hazırlayabilir ve eş zamanlı yönetebilirsek, hem krizi lehimize çevirir, hemde Türk menşeili bir halk hareketi ile kurulan dev bir Türk firmasını dünyaya tanıtmış oluruz!
(İyi de para kazanırız.. :)

Desteklerinizi Bekliyorum..
Nice kişiler vardır ki dizimin dibindedirler, ama benim için sanki Yemen’dedirler. Yemen’de olan niceleri de vardır ki sanki dizimin dibindedirler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum