Ana içeriğe geç

İş Dünyası

2,el Bilgisayar

BaşlatanmuhasebeTarih05/02/2009 18:33:54Yorum8

İlk mesaj
Üye177 yazı
2,EL BİLGİSAYAR ALIP SATMAK İSTİYORUM.İSTANBULDA NERELERDE BULABİLİRİZ. YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye339 yazı

Gazete ve internette yayınlanan devren satılık veya satılık eşya bölümlerini takip et internet kafe kapatan çok fazla şu sıralar sende sadece pc lere talip olabilirsin.

Yanlız şunuda unutma 2.el alacağın ürünler çalışıyor olsun yoksa eski sistemleri destekleyen ne ekran kartı kaldı nede diğer donanımlar. Uyumlu parçayı bulabilmen için tahmin ettiğinden fazla masraf yapabilirsin.

Net üzerinden 2.el bilgisayar ve parça olarak www.uraniumpc.com diye bir firma var işi bu ürünleri alıp satmak fiyat listelerine bakarsan alacağın ve satacağın ürünlere vereceğin fiyatlar azda olsa şekillenir.
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye177 yazı
2,el toplama çalışan bilgisayarı kaça alabiliriz.

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Gyda
Üye281 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - muhasebe
2,el toplama çalışan bilgisayarı kaça alabiliriz.

Hocam kusura bakmayın belki yanlış düşünüyorum ama şu sorduğunuz soruyu görünce bilgisayar işlerinden anlamadığınız intibası oluştu bende. Bu yüzden de anlamadığınız yada yabancısı olduğunuz bir sektöre girip sermayenizi batırmamanız konusunda uyarıda bulunmak istedim. Belkide yanlış düşünüyorum ... ama sadece uyarı.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Üye177 yazı
evet tam tecrübeli değilim

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Gyda
Yeni Üye22 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - muhasebe
evet tam tecrübeli değilim

O zaman bu işe girmemek sizin için daha hayırlıdır. Hiç bulaşmayın derim. Bu iş için iyi bir bilgisayar tecrübesi gerekmez.

Çok çok iyi bir bilgisayar teknik servis tecrübesi gerekir...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye43 yazı
bence hiç bu işe bulaşma çünkü bu iş çok bilgi ister bu pc özellikleri falan çok zor iş derim. ama sen bilirsin karar yinede senin
abdurrahim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ymalat