Gül Dalında Güzeldir - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Gül Dalında Güzeldir

yazarm40
Yeni Üye

Toplam 17 yazı
25/12/2004 :  12:04:50 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Gül masumdur.Her defa elden ele dolaşır barış elçisidir. Ben bir kadının bir erkeğe gül verdiğini görmedim verilse bile nadirdir. Çünkü genelde kadınlar güle benzetilir. Ama şu var gül ihanet edemez birtek bülbülü vardır.. nedense barış elçisi görevide hersefer güle kalır.. Renklerinde anlamlar bile farklılaşır gülün anlamı. sarı ayrılık, kırmızı ağırlık ,pembeler şevkat
beyazlar dilektir.. şu gül ne kadar marifetlidir.. buna bu kadar iş düşürüp dalından koparacak yerde , bir bardak suda fırtına koparsak daha iyi değilmi en azından barışmak için masum ve saf gülleri kurban etmeyiz ne dersiniz..haksızmıyım..!
DOST, İNCİ GİBİDİR ZOR BULUNUR ÇABUK KAYBEDİLİR!!

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Yöneticilik
siyahbeyazoykul
er

Üye

Toplam 551 yazı
25/12/2004 :  12:26:17  Alıntı
öncelikle aramıza hoşgeldin...

gül konusunda biraz farklı düşünsem de şu kısma katılabilirim..."bir bardak suda fırtına koparsak daha iyi değilmi en azından barışmak için masum ve saf gülleri kurban etmeyiz ne dersiniz..haksızmıyım..!"

Gül bana her zaman yapay gelmiştir. Sanırım bunun en büyük nedeni de az önce söylediğiniz nedenden kaynaklanıyor... Doğallığını yitirdi artık... Aşk onu yapay hale getirdi.. Gülü izlemeyi tercih ediyorum; almayı değil... Sözün yerini aldı, oysa iletişim kadar güzel bir şey var mı? Sözün kırıldığı noktada hoop araya bir şeyler sokuyoruz...Ben bunu açıkçası pek anlamıyorum...Tamam belki birşeyler vermek güzel, buna diyeceğim yok...Fakat yine de kırıldığımızda, aşkımızı anlatmaya çalıştığımızda, af dilediğimizde ona sığınmak sözden önce, çok da doğru değil bana göre... Verilsin...ama sözden önce değil...

Çiçek aldığımda ben de mutlu olurum...Lafım bu eyleme değil; yanlış anlaşılmasın...
İstanbul'u Dinliyorum Gözlerim Kapalı...

ışık ve sevgiyle kalın.

Yerleşim : Türkiye  |  Meslek : Diğer
yazarm40
Yeni Üye

Toplam 17 yazı
28/12/2004 :  11:43:22  Alıntı
merhaba mim ve beyazöykü.. teşekkür ederim.. güzel yorumlar için.. evet demişsin gül yerine kendimi sunarım.. güzel çünkü insan ahsen-itakvin en güzel şekilde yaratılmıştır. güllerin en güzelidir. ve gül insanın emrine verilmiştir.. aslolan onu en güzel şekilde kullanabilmek.. sevgi ve saygılarımla..MahmutOnline Satış Ortağı
DOST, İNCİ GİBİDİR ZOR BULUNUR ÇABUK KAYBEDİLİR!!

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Yöneticilik
İNCİ
Üye

Toplam 239 yazı
28/12/2004 :  14:36:15  Alıntı

BEN SON GÜLÜMÜ 22.12.2004 TARİHİNDE ALDIM.11 GÜLDEN OLUŞAN GÜZEL BİR BUKETTİ. BE BENİ ÇOK MUTLU ETTİ. BU KUCAK DOLUSU ÇİÇEK, BENİM KALBİMDE BİR KUCAK DOLUSU SEVGİ İDİ. BİLGİSAYARIMDA MASAÜSTÜMÜ GÜLLERLE DOLDURDUM, GÖZÜM GÖRSÜN İSTEDİM BU GÜZELLİĞİ.

GÜLLER GÜZEL KOKAR, GÜZEL KOKULU BAYANLAR GİBİ.
GÜLLER SEVGİYİ TEMSİL EDER, VERİLDİĞİ SEVGİ DOLU İNSANIN ELLRİNDE VE YÜREĞİNDEKİ SEVGİ GİBİ

AMA GÜLLER DİKENLİDİR, TIPKI İNSANLAR GİBİ
BAZEN ELİMİZE ALINCA BATARLAR VE SİNİRLENİRİZ, O GÜZELLİĞİ O YÜREĞİMİZE KADAR İŞLEYEN GÜZEL KOKUYU UNUTUR VE DİKENİNE SİNİRLENİRİZ.

BÖYLE OLMAYALIM. VARSIN BATSIN DİKENİ, ONUN ALLAH VERGİSİ GÜZELLİĞİ YETER.

VARSIN SİNİRLENDİRSİN BİZİ ARA SIRA SEVDİKLERİMİZ, ÖZLERİNDE İYİLERSE ALDIRMAYALIM, BATSIN ARA SIRA DİKENLERİ, SEVİLMEYE LAYIKLARSA ALDIRMAYALIM.

BİR GÜN GELİR, BİR GÜN KALIR, BİR GÜN GELİR ODA BİTER
İYİ GÜNLER
İNCİ

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Kamu sektörü

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

2.75 saniye.
18:26:39, 1 Temmuz 2025, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım