Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Acilen Bir İş Yapmam Gerekyor

BaşlatanyanelTarih08/02/2009 17:00:46Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye43 yazı
arkadaşlar merhaba,
ben adanada oturyorum az bi sermayem var 3-5000 tl kadar ve bir iş yapmak istiyorum her ne olursa olsun yaparım benim asıl mesleğim mobilya dekarsyon iş yerimiz var abimle beraber yapyoduk ama işler baya bi durdu o yüzden bende değişik ve kazançlı işler yapmak istiyorum bu konuda görüşlerinizi fikirlerinizi bekliyorum şimdiden çok saolun..
bu arda bu iş yerimizin adresi mobilya ile ilgilenenleri beklerim www.karanfilmobilya.com
abdurrahim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye283 yazı
cd işinin sizin olduğunuz çevrede nasıl olduğunu bilmiyoum ama ilgilenirseniz bu iş hem yüksek bir yatırım gerektirmiyor ve öğreci ve film izlenen bir çevrede oturuyorsanız ii getirisi var..birde yurtdışından gelen orjinal elektronik ürünler var onuda tavsiye ederim..
mr_avsar@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye43 yazı
sevgiliarkadaşım evet cd işi olurdu bende düşündüm ama bizimburda nerye gitsen karşına cd çıkyor...ama bu elektironik eşye işi nasıl birşey elektironik eşya derken ne mesela netü eşyalar bunu düşünülebilir

konuyu birazdaha açarsan sevinirim..saygılar....
abdurrahim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ymalat
Yeni Üye43 yazı

cd işinin sizin olduğunuz çevrede nasıl olduğunu bilmiyoum ama ilgilenirseniz bu iş hem yüksek bir yatırım gerektirmiyor ve öğreci ve film izlenen bir çevrede oturuyorsanız ii getirisi var..birde yurtdışından gelen orjinal elektronik ürünler var onuda tavsiye ederim..
mr

abdurrahim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ymalat