Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Gereksiz Yazılar

BaşlatanAHMETTARINTarih08/02/2009 11:59:40Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
Sayın KONİKS yöneticileri,
Sitede yeni sayılırım.Güzel fikir ve yorumlar var.Ancak bunun yanında;
Çalışmadan kazanmak,internetten oturduğun yerden kazanmak vs gibi yazılar bu sitede yayınlanmasın.Sitenin ciddiyetini bozan ajanlarmı var.Teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye134 yazı

Bende burada yeniyim. Bu tür ilanlar sadece konkis’te değil sanal alemin hemen, hemen her yerinde var.

Direkt ürün satmaya çalışanları anlayış ile karşılıyorum. Zaten bundan doğal bir şeyde yoktur.

Lakin sadet zinciri ve titan varı yöntemler ile üye ol, üye yap bu kadar kazan denilen bütün sistemlere karşı herkesin uyanık olmasını tavsiye ederim.

Bakın network ağı ile ürün satan ve bu alanda isim yapmış firma ve organizasyonlardan bile uzak kalın derim. İnsanların üzerinden ve sömürüye dayalı hiçbir sistem size kazandırmaz. Sistemi kuranlar kazanır.

Yıllar önce zorla (çok yakın bir arkadaşımın ısrarı ile) gittiğim bir network ağı üzerinden satış yapan firmanın semineri ve (tanışma toplantısı da denilebilir) izlemek için benden talep edilen salon ücretini hala anlamış değilim. Bu işin ilk ayağı tabi sonra içine girdikçe sizden para talep edilir. Size dağıtılan dosyalar bile para ile kaldı ki sisteme dahil olmak için ayrıca hatırı sayılır bir miktarda ürün almakta cabası. Bu internetin henüz emekleme döneminde reel’de yapılanmaya çalışılan sistemlerden bir tanesiydi.

İnternet yaygınlaştıktan sonra değişik alanlarda yukarda anlattığım sisteme benzer binlerce iş modeli türedi, kimileri bilerek kimisi de bilmeyerek bu sistemleri yaymaya devam ediyor. Bu tür çalışmalar hiçbir zaman bitmeyecek bize düşen bu tür organizasyonlara alet olmayıp uzak durmak. Ben, genel için yazdım. Bu konuda koniks.com yöneticileri heralde gerekeni yapacaklardır ya da en azından bir açıklama.

Emek ve para harcanmadan hiç kimse oturduğu yerde kolay, kolay para kazanamaz. Banka faiz geliri hariç elbette

Herkese hayırlı çalışma ve kazançlar temenni ediyorum..

25 yıldır çalışıyor

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ticaret
Editör5590 yazı
Eğer iş kolu biraz bilgi beceri ve çalışmak gerektiriyorsa uzak duracaksın. Nasılsa milli piyangodan para çıkacak. Öğrenci yaşındakilerin kıvrak ve hızlı işleyen zekasını , esnafların piyasa tecrübesini ve biraz parayı biraraya getirebilen bir düzenek olsaydı çok iyi olurdu.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er