Arkadaşlar tellallık yapmak istemem ama geçmiş olsun...
Bende kriz yüzünden olduğunu sanmıyorum.. Yalnış yönetim bence..
( bu web siteleride piyango vurmuş, işçi gibi! Kumar kadın ve eğlence bitiriyordu eskiden...
şimdi web sitelerine vuran piyangolarda iki sene sonra suyunu çekiyo.. Nereye gidiyo trilyonlarca ciro anlamıyorum ki..)
Yeni bir fikir daha mı geldi ne?
Bir web sitesi kuralım.. Bir kaç sene kalburüstü sağlam sağlam çalışalım.. Sonra hostingimizi ödeyemeyecek duruma gelinceye kadar, kötü yönetelim.. ( yada işimize öyle gelsin... Dostlar öyle bilsin :) ) Çukkayı dolduralım.. Bigün arkamıza bakmadan kaçalım..
Yukarıda ki örnekler bile daha insaflıydı yahu..
bunlarda yorumlar
kaynak ;
http://www.computerworld.com.tr/sok-estorecomtr-batiyor-mu-detay_2151.htmlSleven | 09 Ocak 2009
kredi kartina taksitle telefon siparisi vermistim. sonra urunu gondermedikleri icin iptal ettirdim satisi. ilk iki taksidimi iade ettiler ama sonraki taksitleri iptal etmemisler. Sitelerini kapatmislar ve bu konuyla ilgili konusmak icin karsimda birini bulamiyorum.
estore battı | 11 Ocak 2009
Estore malesef batıyor değil, battı. Tüm elemanları işten çıkarıldı...Batması yanlış yönetim ve planlamadan başka hiçbirsey değildir.Başkasının sermayesiyle oluşmuş içi boş şirketmiş anlayacağınız.
selahattin akyüz | 12 Ocak 2009
estore battı hürriyetin bu haberi kan davalalısı çukurova grubu ile ilgil haberleri vermeyi çok sever tabik çukorovada aynısı
unutmamak lazım hepsiburada.com doğan grubunun yani hürriyetin kardeş şirketi !!!!!
ugur | 12 Ocak 2009
estore batmıs sadece estore iki tık otenizde yazıyor adresinde,
baturay biçer | 15 Ocak 2009
Biz Alfacell olarak 2 sene problemsz bir şekilde çalıştık estore.com ile bu duruma gelmelerine gerçekten firma olarak çok üzüldük keşke imkan olsada el birliğiyle ayağa kaldırsak.Gerçekten üzücü hem çalışanları adına hem tedarikçileri açısından.
ekrem | 17 Ocak 2009
estore gıbı sıtelerın batmasındakı bırıncı oncelik kuresel mali krız ıkıncısıde tedarikci firmaların illa stok tutturmaya calısmasıdır vede eger boyle gıderse hicbir fırma kalmayacak yada buyuyemeyecek
serkan özler | 18 Ocak 2009
estore batmış ne güzel bende yeni öğrendim çünki madur olanlardanım..kredi kartımla internet üzerinden alışveriş yapmıştım aldığım mal gelmediği gibi 10 aydır kredi kartımdan düşüyordu ama bugun şu saat ve dakikada kredi kartı ekstırama baktığımda geri ödemenin yapılmadığı ve kredi kartımda 35 tl. lik bir borç çıktı bunun tek sorumlusu estore dur...lütfen birilerine sesimizi duyuralım karşımızda her zamanki gibi bir muhattap bulamamanın garip burukluğunu yaşıyorum...
mustafa topsakal | 19 Ocak 2009
benim alış veriş yaptığım tek internet sitesiydi.8-9 senedir telefonlardan tutunda koşu bantına kadar pek çok şeyi estore'den almıştım.gerçekten iflas ettiyse çok üzülürüm, böyle dürüst bir siteyi bulmak zor.İnşallah toparlanırda alış verişe devam ederiz.
ümit | 19 Ocak 2009
ülkemiz büyük kuruluşları kapatmaya devam ediyor, üzülerek söylemeliyim ki ülkemiz için gelir kaynağı olan bu ve bunun gibi kuruluşların elinden tutacak bir makam yok.
doksandokuz | 19 Ocak 2009
daha cok site batacak. bunun sebebi ureticilerin zorla stok tutturmalari gibi sacma bir sebep degil. Etik olmayan satis yontemlerine basvuran ve planlamasi olmayan tum siteler batmaya aday. Su an bircok e-ticaret sitesi, sattiklari urunlerin sadece ucte biri ya da dortte birinden kar ederken, geri kalanlari zararina ya da basabas fiyatina satiyor; tum pazarlama bu sistem uzerine kurulmus durumda. yeni trend, spesifik alanlara odaklanmis e-ticaret siteleri olacak.
BATSIN | 20 Ocak 2009
2 senelik estore çalışma hayatımda yaşadıklarım bana ders oldu ama diğer arkadaşlarımın alacaklarını almamaları gerçekten üzücü.Bu yüzden seviniyorum beni tam zamanında çıkartık alacağımı verdikleri için o şirkete senelerini verenler vardı yazıklar olsun onca çalışana değer vermeyen ESTORE'ye
yunus | 20 Ocak 2009
Ne diyebilirim ki:Bir cep tlf.nu fiyatı Estore de:410 tl iken diğer bir sitede 269 tl.idi.Şimdi estore batmışsa bu site ne yapar.(hala faaliyet gösteriyor)..dikkatli olmak lazım bence...
ENGİN | 20 Ocak 2009
BU HABER GERÇEK Mİ?
kenan | 21 Ocak 2009
ESTORE kriz yüzünden batmadı.Estore yi batırdılar.
NOYAN | 23 Ocak 2009
TÜRKİYENİN EN İYİ EN GÜVENİLİR ALIŞ VERİŞ SİTESİYDİ YAZIK LDU ÇOK ÜZÜLDÜM O SİTEDEN BAŞKA SİTELERDE GÜVENMİYORUZ.
ali | 24 Ocak 2009
bende estore mağduruyum siparişim elime geçmediği için iptal ettim.ama taksit tutarları her ay kredi kartımdan alınıyor.
halil | 26 Ocak 2009
bana mikrofonlu kamera diye mikrofonsuz kamerayı kaktırdılar
oh olsun batsın
mehtap çalışan | 28 Ocak 2009
yazıklar olsun **********lar calısan personelin maaşlarını vermediler insallah kendilerinden ailelerinden cıkar bize ödemedikleri alacaklarımız ne halleri varsa görsünler allah belalarını versin hepsinin iş adamı yöneticiymiş yalan hepsi hepsi birer okuluna falan bakmayın yaptıgı icraatler ortada hepsi biranda kaçtı oyaladılar herkesi bir baktık ki kimse yok yalancılar izi bey ortada kaldım diyor cukurova bıraktık diyor bu şirket kimin arkadaşlar hepsi birbirine atıyor topu yalancılar cukurova grubunun tarzı zaten şirketin yarısını alıyor baktıkı kotu gııdyor bırakıyor izi bey iş adamı he bırakın bu işleri iş adamıymış devlette yeterli değilki koy bakalım bütün mal varlıgına haciz ödesinler zoraki olarak nerde mezara ***ürecekler emekçiden çaldıkları paraları butun hepsi haram olsun
emre | 31 Ocak 2009
vatandaşı mağdur eden bir şirketin başına gelebilecek en güzel şey bence,beter olsunlar...
barış | 02 Şubat 2009
valla bende çok alış veriş yaptım bu siteden bir yanlışlarını görmedim ama adamlar batmış artık katlanmalı ürünümüzü göndermedi diye oh batsın diyenlere sesleniyorum bir darbede siz vurmayın derlerya düşenin dostu olmaz bu işte
internet alışveriş | 03 Şubat 2009
çok güvenli zannettiğiniz sanal alışveriş siteleri bir gün böyle batar işte. sadece ahlarla vahlarla yetinir, yasal bir yaptırım olmadığı için eldekilerinizide 5-10 yıl sürecek davalara harcarsınız. en iyisi sanal ortamda hiç alışveriş yapmamak!.
kara | 06 Şubat 2009
allah rahmet eylesin
engin | 06 Şubat 2009
ben de geçen sene telefon almıştım..şu an o telefon iptal oldu.sınırlı servis olarak iş görüyor.böyle bi durumla karşılaşan var mı?
ERCAN TUĞAL | 08 Şubat 2009
ESTORE DEN BİRKAÇ KEZ ALIŞVERİŞ YAPTIM HİÇBİR PROBLEM OLMADI. ESTORE BATTIYSA ALACAKLILAR BİRŞEY ALAMAZLAR. KALDI Kİ ŞU AN BATMAYAN MAĞAZADAN ALACAĞIMI ALAMIYORUM. EN İYİSİ BÖYLE SİTELERDEN KAPIDA ÖDEME SİSTEMİYLE ÜRÜN ALMAK DAHA DOĞRU. GÜVENİLİR MAĞAZA DİYE BİR KAVRAM YOK KİMİN NE ZAMAN NE OLACAĞI BELLİ DEĞİL BEN BÖYLE SİTELERDEN DİYEBİLİM Kİ TOPLAM 30,000 TL DOLAYINDA ALIŞVERİŞ YAPTIM. ŞUANA KADAR 100 TL KAYBIM OLDU. BUDA HEMDE BUFİYATA .COM. DAN ESTORE VE KOYSEPETE.COM DAN ALIŞVERİŞLERİME ARA VERDİĞİMDE BATTILAR. KOYSEPETENİN İYİ ZAMANINDA ALTIN BİLE ALMIŞIMDIR. BU MAĞAZALARIN BATIŞ SEBEBLERİNDEN BİRİNCİSİ KUŞKUSUZ ŞUDUR. REKABETÇİ ORTAMDA UCUZ MAL SATARKEN KREDİ KARTIYLA UZUN VADELİ MAL SATIŞINDA BANKALARA VERDİKLERİ FAİZLERDİR. MAĞAZA BİR MALI 100 TL YE ALIYOR 110 TL YE SATARKEN BRÜT 10 TL KAR ETMİŞ GİBİ OLUYOR BİRDE ÜRÜNÜ 10 TAKSİTLE SATIYOR BANKA BUTUTARDAN 12 TL KOMİSYON ALINCA MAGAZANIN ELİNDE MASAT KALIYOR.
guven | 08 Şubat 2009
suıstımal yapan varsa zaten bırgun batar ancak bu fırmaları desteklemek lazım.onlarca alısverıs yaptım sorunla karsılasmadım.alınan urunler bunlar cogunlukla aracı durumdalar dolayısıyla esas tedarıkcı garantısı mevcut oluyor casper bılgısayar aldım garantoru casper estore degılkı
Engin CEYLAN | 10 Şubat 2009
Gerçekten üzüldüm,uzun yıllardır alışveriş yapıyordum,güvenli bir siteydi,ürün arızalandığında şirkete gönderiyordum gereğini yapıyorlardı,yazık oldu
Cengiz | 10 Şubat 2009
Gerçekten üzüldüm, hiç alışverişim olmamıştı ama arkadaşlarım arasında çok güvenilen bir alışveriş sitesiydi...Yazık olmuş,hem tüketici açısından,hemde mağazanın zamanla oluşturduğu marka ve güven açısından..Şimdi artık insanlar sanal alışveriş olayından biraz daha soğuyacak...Hükümetlerin bu konuda daha duyarlı olması ve mağdur eden ve mağdur olan insanların aralarındaki sorunları halledecek yasaları biran önce çıkarmaları gerekmektedir...Özellikle de sanal ortam açısından..
seckin | 14 Şubat 2009
bu siteden çok alışveriş yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım herzaman alışveriş yaptıgım zaman telefonla aradılar si alış veriş yaptınızmı diye ben bu siteden çok memnundum çok üzüldüm
sempatik | 15 Şubat 2009
estoreden çok ürün aldım gerçekten iyi bir siteydi inşallah tekrar faaliyete başlar
Osman | 15 Şubat 2009
Estore güvenle alışveriş yaptığım bir siteydi. Estoreden 100'den fazla ürün aldım. Hepsi de zamanında geldi.Hiç bir problem yaşamadım.Yaklaşık 2 aydır sayfalarının kapalı lmasından batmış oldukları anlaşılıyor. Estore için çok üzüldüm.
vatandas ahmet | 15 Şubat 2009
arkadaslar bu ulkede batan her sirkette calısan insanlar var... oh batsın diyenlere sesleniyorum siz bu zihniyette olursanız ekmek yediginiz yere boyle bakarsanız ayıp diyorum ! bir sirketi seversiniz veya sevmezsiniz orda calısmaya sizi kimse zorlamıyor ! Ben bugune kadar e-store dan aldıgım hic bir urunde sorun yasamadım.... Keske devam etseydi
Nice kişiler vardır ki dizimin dibindedirler, ama benim için sanki Yemen’dedirler. Yemen’de olan niceleri de vardır ki sanki dizimin dibindedirler...