Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ürettiğiniz, Sattığınız Ürünler İçin (gıda,temizli

BaşlatanhakanbulutTarih05/02/2009 00:19:35Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
merhaba,

yaklaşık 2 ay kadar önce istanbul, trakya, kocaeli gibi bölgelere gıda, temizlik ve bunlar gibi birçok ürünü toptan satan bir firmaya satın alma yardımcısı olarak işe başladım.

zeytin peynirden pirinçe süte makarnaya salçaya una, yağ deterjana kadar herşeyi kapsayan bir ürün çeşitliliğimiz var.

ayrıca 30-40 tonluk bir soğuk hava depomuzda bulunuyor. ayrıca bunun içinde dondurulmuş gıdada depoluyoruz. fasulye, bezelye, sigara böreği, mantı v.b.

müşteri portföyü ise restoranlar, askeriye, hastane, market, okul, catering v.b. gibi yerler özellikle askeriye ve kamuya çok mal gidiyor.

istanbul ve çevresindeki üretici ve satış firmalarıyla ticaret içerisinde eski bir firma olduğu için. bende anadoludan üreticiler, firmalar bulup, kendimi geliştirmek ve bu arkadaşlarla ticaret yapmak daha doğrusu vesile olmak istiyorum. genelde marka ürünler satılmasına rağmen ekonomik ürünlere bir dönüş var. özellikle cateringlerin maliyetleri çok yükseldiğinden artık tat salça yerine pat salça alıyorlar:) şuan anadoludan birtek antepten bulgur alıyoruz.

ilgilenen arkadaşlar buraya ne ürettiklerini veya sattıklarını detaylı bir şekilde yazıp irtibat bilgilerinide yazarlarsa onlara ulaşacağım.

Hayırlı işler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
deleted19 yazı
hakanbult sana istemediğin kadar portakal,bulgur nar eşkisi hakiki zeytin yagı ayarlıyabilirim. 05434103229-05543893225 cep numaram
İSMETOĞLU

Yerleşim / Yskenderun YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye27 yazı
merhaba bekir bey,

hangi şehirdesiniz acaba?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye27 yazı

not:

arkadaşlar, cola coca, sprite, redbull gibi ürünler satmamaktayız. bilginize. meşrubat grubunda 200ml kutu meyve suyu, 1 litrelik meyve suyu gibi ürünleri satmaktayız.

firmamız spotçu değil, tedarikçi dağıtım firmasıdır. gıdada, ülker, filiz makarna, kırlangıç, olin, knorr, superfresh gibi ürünler, temizliktede çeşitli firmaların peçetelerini, tuvalet kağıtlarını, deterjanlarını satmaktayız. toplamda 4.000 üzerinde stoğumuz vardır.

firma ismini gizleyerek şöyle bir bilgi aktarabilirim;

*** *** ***; müşterilerinin tedarik zinciri içerisindeki her türlü gıda, temizlik, züccaciye ve diğer muhtelif ürünlerin satış ve lojistiğini, gelişmiş teknolojik alt yapı, operasyonel güç, ürün çeşitliliği, 25 yıllık tecrübe ve **** **** **** isminin güvencesiyle, çok geniş bir alanda, en uygun maliyet ve rekabet avantajı yaratan alternatif çözümler ile karşılamaktadır.

Hizmet kapsamımızdaki bölgeler: İstanbul (Avrupa Yakası), İstanbul (Anadolu Yakası), Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne
Kamu kurum ve Kuruluşları, Askeri Birlikler, Okullar, Hastaneler, Yerinde yemek üretimi yapan fabrikalar, Yemek üretim fabrikaları, Catering ve Organizasyon şirketleri, Oteller, Restaurantlar, Kafeler, Fast-Food Zincirleri, Sosyal Tesisler, Eğlence Tesisleri, Şantiyeler, Antrepolar, Plazalar, İş Merkezleri, Pastaneler gibi kısacası insanların ev dışında yemek yedikleri her bir noktayı kapsamaktadır.

Yeni Üye96 yazı
Arkadaşım kendi ektiğim çeltiği Edirnenin İpsala ilçesinde köyde depoladım 8 ton stok ta satılmak için bekliyor.
osmancık bu senenin çeltiği randıman da çok iyi. Pirinç olarakta sata bilirim.

Yerleşim Türkiye / ÇorluMeslek Ymalat
Yeni Üye53 yazı
her türlü spot mal denk geliyor yakın tarihte kaşar peynir ve salca aktardık.eğer ilgilenirseniz gıda üzerine gelenleri bildiririm.ama şimdilik üreticiden kırmızı kıvırcık ilginizi cekerse bağlantı kurmanıza yardımcı olabilirim.iyi calışmalar.leyla aktaş05364685723

Üye194 yazı
Ankara'da uygun fiyatlı yaygın kabul gören kalitede caterin ketçap mayonez imalatı yapmaktayız
ilgilenirseniz bize aşağıdaki telefonlardan ulaşabilirsiniz

okan yıldız
0532 658 93 58
0312 395 61 93

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye99 yazı
MERHABA

ÜRÜNLERİMİZ BAL VE KAYISI İLGİLENİRSENİZ ÇALIŞABİLİRİZ.

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Mühendis
Yeni Üye21 yazı
mrhaba.ben peçete ve tuvalet kagıdı imalatı yapmayı düşünmekteyım.urunu satmak için tptancılar aramaktayımm.sizinle çalısmayı cok ısterım irtibata gecebılırmıyız acaba mumkunse hakan bey. star_self@hotmail.com
05369261442

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat