İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Koyun Yetiştiriciliği
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumR
Üye1714 yazı
31/01/2009 : 17:13:58#1
Web sitesi
Alıntı
1. Çiftçi zor duruma düşer ve elindeki koyunları ucuza elinden çıkarmak ister.
2. Koyun yetiştiriciliği yapan birisine biraz fazla ödeme yapacağını söylersin ve 6 ay sonra için ödeme vaat edersin, ve koyun kuzulayınca çoğalılar sen elindeki koyunların bir kısmını kurbanda satarsın, borcunu ödersin ve elinde kalan kuzularlada üretmeye devam edersin.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com
A
Yeni Üye27 yazı
S
Yeni Üye21 yazı
Hocam Atatürk üniversitesi romanov koyun ırkını bölge için yetiştiriyor. Yılda iki kez dogum yapıyor her batında 5-6 yavru dogurdugu biliniyor (Rekor bir batında 14 kuzu. İnanamadım valla.)Bir araştırın kuzu makinası ve et makinası diyorlar,4 aylıkken 50-55 kilo oluyor ve koça geliyor.Bende Şanlıurfada yetiştirmek istiyorum irtibat halinde olalım lütfen...
mehmet f. saraç
S
Yeni Üye21 yazı
mehmet f. saraç
A
Yeni Üye27 yazı
biraz önce siteye girdim.Bilgileri okudum.En güzeli temin için gidip konuşmak.Bakalım hayırlısı.Haziranda emekli olacağım ,nasip olursa.teşekkür ederim.Şanlıurfada ne işle meşgulsün?
S
Yeni Üye21 yazı
Bir kaç ay önce emekli oldum ve memleketim urfaya geldim,Ailemin tarım arazileri var tarım sektöründe kalıcı birşeyler yapmaya çalışıyorum.Bana bir e-mail atarsanız daha detaylı bilgiler verebilirim.
e-mail adresim mfsarac@gmail.com.
e-mail adresim mfsarac@gmail.com.
mehmet f. saraç
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz