Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Koyun Yetiştiriciliği

BaşlatanAHMETTARINTarih30/01/2009 23:32:21Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
Bilgisi olan arkadaşlar.Erzurum da koyun yetiştiştirmek istiyorum.Konuyla ilgili bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye1714 yazı
Genelde şöyle girerler o sektöre.

1. Çiftçi zor duruma düşer ve elindeki koyunları ucuza elinden çıkarmak ister.
2. Koyun yetiştiriciliği yapan birisine biraz fazla ödeme yapacağını söylersin ve 6 ay sonra için ödeme vaat edersin, ve koyun kuzulayınca çoğalılar sen elindeki koyunların bir kısmını kurbanda satarsın, borcunu ödersin ve elinde kalan kuzularlada üretmeye devam edersin.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye27 yazı
RTERZİOĞLU kardeşim yorum için teşekkür ederim.Yazdığın konuları bende düşündüm.Benim asıl istediğim artı ve eksiler neler olabilir.Yetiştiricilik yaptınsa bunlar hakkında bilgi bekliyorum.teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ö?retmen
Yeni Üye21 yazı

Hocam Atatürk üniversitesi romanov koyun ırkını bölge için yetiştiriyor. Yılda iki kez dogum yapıyor her batında 5-6 yavru dogurdugu biliniyor (Rekor bir batında 14 kuzu. İnanamadım valla.)Bir araştırın kuzu makinası ve et makinası diyorlar,4 aylıkken 50-55 kilo oluyor ve koça geliyor.Bende Şanlıurfada yetiştirmek istiyorum irtibat halinde olalım lütfen...
mehmet f. saraç

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye21 yazı
Acemice kopyalayıp yapıştırdım. Bu sayfayı bir inceleyin projeyle ilgili hocaların isimleri de var bence hayırlı bir iş yapıyorsunuz Allah rast getirsin. www.erzurumtb.org.tr/koyunprj/KOYUN.htm
mehmet f. saraç

Yeni Üye27 yazı
biraz önce siteye girdim.Bilgileri okudum.En güzeli temin için gidip konuşmak.Bakalım hayırlısı.Haziranda emekli olacağım ,nasip olursa.teşekkür ederim.Şanlıurfada ne işle meşgulsün?

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ö?retmen
Yeni Üye21 yazı
Bir kaç ay önce emekli oldum ve memleketim urfaya geldim,Ailemin tarım arazileri var tarım sektöründe kalıcı birşeyler yapmaya çalışıyorum.Bana bir e-mail atarsanız daha detaylı bilgiler verebilirim.
e-mail adresim mfsarac@gmail.com.

mehmet f. saraç