Yeni Üye Toplam 4 yazı |
|
siyahbeyazoykul er Üye Toplam 551 yazı | 10/12/2004 : 15:25:35 ![]() Yazını üç defa okudum.. Bu serzeniş dolu cümleler hangi dünyanın getirileri, açıkçası merak ettim? Yazının başlığını "hiç" olarak koymanda yazıda bahsettiğin karaktere ait bir özellik mi? Seni sorgulamıyorum; yalnızca bu cümleleri kurmana neden olan herhangi bir şeyi arıyorum sadece:) "edilgen bir yapı ve güçlü kişilik sandığı yanlızca kendisi." demişsin.. Ve bu cümlenin hemen öncesinde de "şüphe onu yok ediyor." acaba yazıdaki karakterin gerçekten güçlü mü yoksa "sanmak" kelimesinin bu cümledeki fonksiyonu, benim bildiğim anlamda değil mi? Çünkü eğer "güç" gibi güçlü bir kelimenin yanıbaşına "sanmak" gibi bir kelime eklenince sen de farkedersin ki bir "çelişki" ortaya çıkıyor... Bir de ufak bir hatırlatma, "yanlız" değil de "yalnız" olarak yazarsan sevinirim.. Bu arada konikste yeni mi eski misin bilmiyorum ama yine de hoşgeldin:) İstanbul'u Dinliyorum Gözlerim Kapalı... ışık ve sevgiyle kalın. Yerleşim : Türkiye | Meslek : Diğer |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |