Yeni Üye Toplam 49 yazı |
|
hazal Yeni Üye Toplam 49 yazı | 27/10/2004 : 09:42:38 ![]() Benim Sadık yarim kara topraktır... Yerleşim : Türkiye / - | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
hazal Yeni Üye Toplam 49 yazı | 27/10/2004 : 13:33:06 ![]() Benim Sadık yarim kara topraktır... Yerleşim : Türkiye / - | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
hazal Yeni Üye Toplam 49 yazı | 27/10/2004 : 13:37:12 ![]() insanın blinçaltı nasıl da oyun oynar kendine a önce tarihe bakınca anladım...Sebep sormazsanız, hepinizin 27 EKİMİ kutlu olsun hepinize öyle bir gün nasip olur umarım birgün. Benim Sadık yarim kara topraktır... Yerleşim : Türkiye / - | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
melih15 Üye Toplam 370 yazı | 27/10/2004 : 16:13:50 ![]() "Düyayı kurtaracaklarına inan o saf temiz düşünceleri özledim. Kendimi çok özledim.İçimdeki o tutkuya ne oldu...Bu kadarmıydı? Beni bir dağ başına çıkaracak kadar mıydı tüm gücüm. Böyle bomboş ölmemeliyim. Bir amacı olmalı dünyaya gelmemin ama ne??" Dünyaya gelmemin amacını da biliyordum tutkularımı da daha düne kadar. Hac'a gitmek için yollara düşmüş Karıncanın masalında olduğu gibi, AMACIMA ulaşamazsam da yolunda ölürüm ya diyordum. Ne kutsal düşüncelerdi onlar insanlığın ve dünyanın kurtuluşuna kendimizi adadığımız. Peki şimdi ne oldu. Önümüze konulan DOLAR Tanrısının gücüne mi tapar olduk yoksa. Bukadar basitmiydi bizim idaellerimiz bu kadar sıradan mıydı düşüncelerimiz? ... Sağlıklar diliyorum. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
melih15 Üye Toplam 370 yazı | 01/11/2004 : 09:14:14 ![]() mim kardeş öncelikle "KiMSEYi ALDATMADIM Ki ??" şiirine cevap vermek istiyorum. marjinal düşüncelerini ve davranışlarını, çok normal ve olması gereken şey gibi lanse etmeni yadırgıyorum açıkçası. Aynı olayları eşin ya da sevgilin yaşasa ve de senin bu şiirsel tahrikinle bunu alışkanlık haline getirse ne derdin acaba. Hele ki günümüzde, kadınlar için bunu yapmak ve yaşamak daha da kolay. 5 dakikalık seks yapmayı, AŞK kabul edip ne sevgileri yıkanlar var. Sen aldatmışsın adına ne dersen de, ama bir de aldatılma acısı yaşa da ondan sonra konuş derim ben. Bazı insanların hayatlarında sıradışı şeyler olabilir, ama buna övgü düzmek ve herkesi de bu tür davranışlara özendirmek ve teşvik etmek doğru olmasa gerek. Bende aşkı bilmeden önce sıradan hayvanlar gibi yaşamı çok yadırgamıyordum belki. Aşkın ve gerçek sevginin olduğu yerde bu senin bahsettiklerinden söz edilemez. Bunun adı aldatmadır acısını sen değil karşındaki çekse de. Aç gözünü de bir bak kumrulara nasıl yeterli geliyor iki kuş birbirine. Asker konusuna gelince. Türkiye gibi içi, dışı düşmanlarla dolu bir ülkede bazı şeylerin dikkate alınması gerektiğine inanıyorum. Cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda Türk nüfusu azınlıktaydı bu ülkede. Özgürlük adı altında insanlar alt kimlik arayışına itildiler. Kürdü, alevisi, çerkezi, tarikatçısı, ve benzer unsurlar haklarını aramaya başladılar. Ana unsur olan Türkleri yok sayarcasına herkes birşeyler istemeye başladı bu ülkede hak aramak adına. Bu ülkede tüm düşünce ve azınlıkların sesi çıkıyor da sadece Türkleri sesi çıkmıyor. Çünkü Türk milleti, kendine yapılan zulme ve haksızlıklara karşı, mücadeleyi tarih boyunca ve geleneği gereği "BAŞ" a bırakmıştır. Kaan, Bey, Padişahın, hakkını teslim etmesi beklenmiştir. "Baş başa baş padişaha bağlı" demiştir her haksızlığa uğradığında. Anadoludan daha Türk olan, balkan ülkelerindeki tüm varlığımızın, sanatıyla, tarihiyle, kültürüyle nasıl kazına, kazına yok edildiğini görmek lazım. Birinci dünya savaşında Türkler yenilmiştir ama yok olmamıştır. Birilerinin anadolu topraklarından da yok etmeye çalıştığı TÜRKLER, bu yok edilişe elbette kafa tutacaktır. Ne kafatasıcıyım ne ırkçıyım. Bir Almanın Almanlığı kadar Türk, bir katoliğin hıristiyanlığı kadar müslüman olmak benim de hakkım sanıyorum. Haksızlık ve yanlış yönetim her kesim için geçerlidir. Yapılan bazı yanlışlardan farklı sonuca varmak ve yok oluşumuzu hazırlamak doğru değildir sanıyorum. Sevgiler, Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
melih15 Üye Toplam 370 yazı | 01/11/2004 : 11:18:11 ![]() Ben zaten yetersiz ya da doyurulmamış ilişkilerdeki aldatmaktan bahsetmedim. Çeşit olsun, o da bulunsun, fazla mal göz çıkarmaz mantığındaki aç gözlülükten bahsettim. Bir köşede birilerinin de bulunmasından zarar gelmez, bir ara onun da icabına bakarız diye düşünülen tamamen içgüdüsel isteklerin etkisinde kalarak karşı kişileri yıkmasından bahsediyorum. Daha daha da fazla doyacağım diye kimleri neleri yıktığını ve kırdığını bilmeni istedim sadece. Daha daha fazla dolar kazanarak bazı açılardan mutlu da olabilirsin belki ama daha daha çok kişiyle daha fazla seks yaparak mutlu olacağını sanıyorum. Savunduğun gerekçeleri kullanarak haklı haksız çok kişiyi bu yola teşvik etmeni doğru bulmuyorum. İyi o zaman herkes aldatmaya başlasın, nasıl olsa bir şekilde bir doyumsuzluk vardır şöyle ya da böyle. Senin aldatılmamaya olan kendine güvenin sonsuza kadar devam edebilecek mi ki? Belli ki çok şanslısın, tüm bu itiraflarına karşı intikam almak istemeyen birileriylesin. Ettiğini çekesin bedduası ile karşılaşman kaçınılmaz bence. Hiç değilse bir cümlemi doğru bulduğuna çok sevindim. cunta konusunda çok söyleyeceğim şey var ama birbirine girmiş iki aykırı konunun bulunduğu bu forumda daha fazla yazmak istemiyorum. Sağlıklar diliyorum Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı | Horoz ölür gözü çöplükte kalır. Kimi insan vardır yiyecek iki lokma bulamaz yarı aç yarı tok gezer de kimsenin yiyeceğine dönüp 'bakmaz' bile. Kimi insan vardır tıka basa doyuyursunuz fakat gözleri hala 'yiyemediklerindedir'. -Kanaatkarlık ve açgözlülük arasında oldukça belirgin, net bir çizgidir bu. -Bu onurlu olmak ile bayağılaşmanın ayrımıdır. -Bir hayvanı aç olduğu zaman durdurumazsınız. Her halukarda 'ihtiyaçlarını giderme'ye programlanmıştır hayvanlar. İnsan ile 'hayvan' arasındaki belirgin farklardan biridir bu. Açgözlülüğü ölçüp kişilerdeki miktarını belgeleyecek herhangi bir kurum yok. Kanaatkarlığın ne olduğunu biliyor muyuz? Açgözlü, doysa bile doyduğunu bilmez. Hep açtır. 'Yeme' isteği her zaman zaruri ihtiyaçtır onun için. Yiyecek bir yeri kalmadığı zaman kusup mideyi boşaltır yemeye devam eder ardından. Kanaatkar, elindekiyle yetinmeyi bilir. Daha fazlasını elde etmek için değil, faydalı olmak için çaba gösterir hep. Açgözlü, yaşadığı derin manevi boşluğu maddi tatminlerle doldurmak için sonsuz, sonuçsuz, boş bir çaba içindedir. Kanaatkar, maddi ve fiziksel tatmin arayışının tıpkı turşu suyu gibi içtikçe susatan bir illet olduğunun farkındadır. (YUHANNA BÖLÜM:6) "1 Bundan sonra İsa, Celile (Taberiye) gölünün karşı yakasına geçti. 2 Büyük bir kalabalık O'nun ardından gidiyordu. Çünkü hastalar üzerinde yaptığı mucizeleri görmüşlerdi. 3 İsa dağa çıkıp orada öğrencileriyle birlikte oturdu. 4 Yahudilerin Fısıh bayramı yakındı. 5 İsa başını kaldırıp büyük bir kalabalığın kendisine doğru geldiğini görünce Filipus'a, «Bunları doyurmak için nereden ekmek alalım?» diye sordu. 6 Bu sözü onu sınamak için söyledi, kendisi ne yapacağını biliyordu. 7 Filipus O'na şu cevabı verdi: «Her birinin az bir şey yiyebilmesi için iki yüz dinarlık ekmek bile yetmez.» 8-9 Öğrencilerinden biri, Simun Petrus'un kardeşi Andreya, İsa'ya dedi ki, «Burada beş arpa ekmeğiyle iki balığı olan bir çocuk var. Ama bu kadar adam için bunlar nedir ki?» 10 İsa, «Halkı yere oturtun» dedi. Orası çimenlik bir yerdi. Böylece halk yere oturdu. Oradaki erkeklerin sayısı beş bin kadardı. 11 İsa ekmekleri aldı, şükrettikten sonra oturanlara istedikleri kadar dağıttı. Balıklarla da aynı şeyi yaptı. 12 Herkes doyunca İsa öğrencilerine, «Artıkları toplayın, hiçbir şey ziyan olmasın» dedi. 13 Beş arpa ekmeğinden yiyenlerin bıraktığı artıkları topladılar ve bunlarla on iki sepet doldurdular. 14 Halk, İsa'nın yaptığı mucizeyi görünce, «Gerçekten dünyaya gelecek olan peygamber budur» dedi. 15 İsa onların gelip kendisini kral yapmak üzere zorla ***üreceklerini bildiğinden tek başına yine dağa çekildi." Son söz: İnsan olan insan manevi tatmini fiziksel ve maddi tatminin üstünde tutar, böylece beş arpa ekmeğiyle beş bin kişi doyar. Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
melih15 Üye Toplam 370 yazı | 02/11/2004 : 11:58:38 ![]() mim abim, neden hekesin senin görüşlerini kabul etmesi için ısrar ediyorsun ki. Benim ifade edemediğim birçok şeyi çok güzel açıklamış işte Kenan abim. "Kimi insan vardır tıka basa doyuyursunuz fakat gözleri hala 'yiyemediklerindedir'. -Kanaatkarlık ve açgözlülük arasında oldukça belirgin, net bir çizgidir bu. -Bu onurlu olmak ile bayağılaşmanın ayrımıdır. -Bir hayvanı aç olduğu zaman durdurumazsınız. Her halukarda 'ihtiyaçlarını giderme'ye programlanmıştır hayvanlar. İnsan ile 'hayvan' arasındaki belirgin farklardan biridir bu. Açgözlülüğü ölçüp kişilerdeki miktarını belgeleyecek herhangi bir kurum yok. Kanaatkarlığın ne olduğunu biliyor muyuz?" Neresi yanlış bu sözleerin. Bizleri hayvanlardan ayıran bazı özellikler olmamalı mı? Sen aldatılmayacağında eminsin ama aldatmayı kendine hak görüyorsun. Bu nasıl oluyorsa anlamadım ama bence senin aldattıkların en azından seni düşünce bazında da olsa aldatıyorlardır. Çünkü sen davranışlarınla onların seni aldatması için zorluyorsun ve hiç kimse kendine yapılan ihaneti karşılıksız bırakmaz. Kadın aldatmalarının temelinde de doyumsuzluktan çok bu yatar. Hiç değilse nefsime kapıldım, hayvani duygularımın( her insanda vardır) etkinsinde kaldım bazı yanlışlar yaptım diyebilmek en güzeli olsa gerek. Bırak evliliği, birbirini seven iki kişinin "ben seni seviyorum" demesinin "asgari gerekleri" vardır. Bu sözü söyleyen ve hak eden ama; birçok konuda karşısındakini doyurmayan biri de olabilir. Herşey, her zaman, her haliyle dört dörtlük olmayabilir. Bizler insan olarak nerde durmamız gerektiğini bilmeliyiz. Her insanda var olan hayvani duygularımızı şekillendirebilmeliyiz. Yoksa, ben seni seviyorum ama doymadım, sen şurada bekle ben biraz komşu kümesleri dolanıp geleyim demek ne derece ahlaki olabilir ki? Maddi hayata tapanlar, deniz suyu içenlere benzerler, içtikçe susuzlukları artar. Muhittin-i Arabi Sağlıklar diliyorum. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı | Belirli bir şahsı hedef almadan, hiç bir isim zikretmeden sadece 'fikir' içeren bir yazı yazdım. Yazının içeriği tamamen insan ve hayvanı birbirinden ayıran temel bir özellikten bahsediyor. Eğer burada açgözlü ve kanaatkar arasındaki farklar ve manevi üstüğünlüğümüz kadar insan olduğumuz düşüncelerinden başka bir art niyet aranıyorsa hata yapılıyor. Bu düşüncelere katılmayan varsa yorumlarını zevkle okurum. Fikirlerime katılmayanları hayvanlıkla suçlamadığımız için gocunacak bir durum yok. Son cümle ise İncil(Yuhanna)'den bir alıntıya bağlantılı olarak Hz. İsa'yı betimleyen bir cümle idi. Bu ölçüyle(şükür ve kanaat) herkesin kendindeki insanlığı tartabileceği düşüncesinin özeti niteliğindeydi. Tepkilerimiz, kim olduğumuzu ve okuduklarımızı neresinden anladığımızı ortaya koyar. Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
melih15 Üye Toplam 370 yazı | 02/11/2004 : 16:56:18 ![]() DÜŞÜNCE, AKIL VE ZEKA'ya DAİR... Akıllı insan deneyimlerinden ders alan, daha akıllı insan ise, başkalarının deneyimlerinden de ders alabilendir! Akıl, insanların doğuştan sahip olabildikleri en büyük hazinedir! Akıllı insan her aklına geleni söyleyen değil; ama, her söyleyeceğini aklından geçirendir! Zekanın bir sınırı vardır; ancak, dangalaklığın asla! Taş devri taş bittiği için değil; kafalar değiştiği için sona erdi! Bir önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur! Boynuz kulağı geçer, ama duyamaz! Yobazlığın bir adım ötesi vahşettir! Söz ola kese başı, söz ola kesile başı, söz ola kese savaşı, söz ola yağla bal ede ağulu aşı! Saygılar. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı | Okuduklarımızı neresinden anladığımızın dışına çıktı. Okuduklarımızı neresinden anlamak İSTİYORUZ'a geldi konu. Yazımda hiç kimseye karşı suçlama, hakaret, küfür bulunmamaktadır. Eğer varsa Admini göreve çağırıyorum. Ölçülerin dışına çıkıldığında nasıl [Uygun olmadığı için bu mesaj silinmiştir] yazıyor ve yorumu ortadan kaldırıyorsa, yorumum herhangi bir üye, kişi, kurum vs. ye hakaret, küfür içeriyorsa silsin mesajımı. Yazdıklarım gayet ortada. Hiçkimsenin kötü yorumlayıp kendi üzerine çekeceğini sanmıyorum. Üstelik yanlış anlama olmasın diye bütün iyi niyetimle açıklama yazısı da ekledim daha sonra. Bütün bunlara rağmen mim, ona küfrettiğimi, hakaret ettiğimi, hayvan dediğimi filan söylüyor. Eh ben onun bu kadar istekli hali karşısında ne kadar "yok, ben kimseye yakıştırmadım sana söylemedim bunları" desem de boş. O kendine beğenmiş bu sıfatları ısrarla kendi üstüne almak istiyor. Benim yapacak bir şeyim yok. Yazılarımın içeriğinde ne varsa herkes kendine yakın hissettiğini alıyor. Mim de zikrettiği sıfatları kendine yakın hissetmiş, üstüne almakta ısrarlı (açıklama yapmış olmama rağmen) Hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez bize. Kalın sağlıcakla. Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
melih15 Üye Toplam 370 yazı | 03/11/2004 : 10:45:15 ![]() Kenan abi ltf.!! :((( Bak; mim de artık bazı şeyleri kabul edip belli bir noktaya gelmişken bu şekilde tahrik etmek hiç hoş olmasa gerek. Ne dedim ben senin görüşlerin için okuyalım tekrar; "mim abim, neden hekesin senin görüşlerini kabul etmesi için ısrar ediyorsun ki. Benim ifade edemediğim birçok şeyi çok güzel açıklamış işte Kenan abim." Evet her insanda olan ve kontrol altında olması gereken, hayvani duygulardan bahsettim. Nedir bunlar; kendi yaşamı için başkasını yok etme, kin, nefret, saldırı, aşırı kıskançlık, karşıdakinin varlığına tahammül edememe den tut da, sadece seks için cinselliği öne çıkarmaya kadar birçok şey olsa gerek bunlar. Yani insanlarda olan ama şekillendirilmiş veya kontrol altına alınmış duygular. Bu tartışmaların sonucunda hepimiz görüyoruz ki üçüncü bir doğru var. Tahriksiz doğruları göstermede buluşmak üzere saygılar sunuyorum. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı | Yukarıdaki yazıda şahsıma yöneltilen tüm hakaretleri aynen sahibine iade ediyorum. Atalarımız ne demiş "Kötü söz sahibinindir" Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı | Komik ve çocukça tavrını yorumlama gereği duymuyorum. Fakat bundan önce olduğu gibi şimdi ve bundan sonraki hakaretlerini de sana aynen iade ediyorum. Kim ki bir başkasına karşı kötü bir söz söylüyorsa o söz kendisini tanımlar. Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
melih15 Üye Toplam 370 yazı | 04/11/2004 : 08:43:23 ![]() "Türkiye ile Avrupa arasindaki (bu alanda 35 yillik) geri kalmislik vardir." Avrupa ile ABD arasında da 50 yıllık geri kalmışlık vardır. Bunu da göz ardı etmemek lazım. Tepeye çıkmak için illa aynı yolu takip etmek gerekmez. Kestitmeleri kaçırmamak gerekir. Bu forumun sonucu; Biz adam olmayız vesselam. Saygılar. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
tavlayan Yeni Üye Toplam 1 yazı | selam arkadaşlar, ben tavlayan olarak siteye yeni kayıt yapmış ve sizlerin arasına yeni katılan bir dostum.sitedeki yazılan bazı yazı ve yorumlarıincelediğimde iyiki buradayım diyebileceğim kadar güzel ve mantıklı yorum ve yazılarınızı görünce sevindim umarım,bende bundan böyle sizlere yorum ve fikirlerimlekatılarak,çorbada tuzumuz olmasından hoşnut olacağım.Burada, sizlerle haftada bir yazdığımbiryerelgazete köşesindeki makale konularımı irdeleme ve paylaşma imkanı da bulacağım için de ayrıca mutluyum.Yazılarımdaki bitişik kelimelerden dolayışimdiden özürdilerim,klevyenin ara çubuğundan kaynaklanıyor,bazen düzgün basmıyor,ondan. Efendim,günümüz yerel ve merkeziyönetimin ekonomiye bakışve uygulamalarından son derecerahatsız olduğumu söyleyerekkonuya girmekistiyorum.Günümüzde, insanlar işsizlikten kırılıp,dökülürken, insanlar evlerine işsizlikten aş ***üremezken, gerek merkezi yönetim(hükümet),gerekse yerel yönetimler hala olayın vahametini çözememiş,soruna çözüm üretmek bir yana,yok saymacasına,hala insanların gözüne hoş gözükecek makyaj işve işlemleriile iştigal ediyor olmalarını içime sindiremiyorum.Türkiyenin heryerinden günde bilmemkaçadet intihar haberleri yapılırken, konuya duyarsız ve tepkisiz kalan öncelikle seçilmişleri, sonrada atanmışları çözümsüzlüklerinden dolayı hazmedemiyorum doğrusu.Be kardeşim tabiki her yerleşim biriminin, bir çok sosyal ve kültürel ve hatta ekonomik yaşam alanlarına ihtiyacı vardır. Hatta ve hatta bunların sayısının çok olması,bölgenin kültür katsayısı ile birebir alakalıdır.Ancak şimdisorarım sizlere,düşünün ki öyle biryer 2-3 adet kültür parkı var, en az bir adet tiyatrosu, bir kaçadet sinema salonu, çok güzel bulvarları, modern şehir görüntüsü,ışıl ışıl caddeleri, modern mağza ve alışveriş merkezleri vs. gibi bir çok modern şehirde olması gereken vasıflarahaizbir yerleşim yeri düşünün.Ancak burada hiç bir istihdam alanı, hiç bir fabrika,hiç bir üretim alanı yok ve yaşayan onca topluluğun büyükbir çoğunluğu işsiz ve güçsüz. Bolca kahvehanesi var ve insanlar işsiz,aşsız vede tabi ki mutsuz?Aksi ne mümkün!Böyle bir yerleşim yerinin yöneticisi olarak da siz çıkıp insanların karşısına ben şunu yaptım,bunu yaptım ve yapacağım diye ahkam keseceksin.sonuç ne olur ve oluyor biliyormusunuz? İnsanlar artıkevlerinde veya gizli alanlarda değil, sokak ortasında, alenen ve herkesçe rahat görülebilen sokak elektrik direklerine kendisini asarak, en kıymetli varlığı olan canına kı**** başkalarına, bilhassa yöneticilere ibret olması için hayatlarının baharında yaşama veda ediyorlar.Kim verecek bunların vebalini sorarım.Nerede iyi ekonomi,nerede eşit politika ve başarı?kılını kıpırdatan varmı?Oluyormu ibret birilerine sanki!Hiç zannetmiyorum.Olan ölene ve tabiki ölenin geride kalanlarına oluyor.Çünkü imam ve imamlar hep bildiklerini okumaya devam ediyor.sonumuzu hak getire.Birazcık vicdana ve insafa çağırıyorum buradan yetkili kurum ve kişileri ve diyorum ki son söz olarak insanlara insan gibi yaşayacakları ekonomik ortamları sağlayamadığınız takdirde, insani alan ve meydan yaratmanın kimseye faydası olmaz beyler.görüşünceyedek sağlıklakalaı, hoşçakalın..... Yerleşim : Türkiye / NEVŞEHİR | Meslek : Yöneticilik |
ALUCARD Yeni Üye Toplam 5 yazı | ![]() ![]() Aldatan aldanır.. Ruh gibi beden de senin.. Aldatmak duygu kapkaççılığıdır.. ALUCARD Yerleşim : Türkiye |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |