Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Söyleyecekleriniz Ders Olsun. . . . . . . . . .

BaşlatandeassaTarih25/01/2009 17:21:21Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
merhaba arkadaslar elimden geldiğince bu siteyi takip etmeye çalışıyorum yazılanları okumak insana zevk veriyo ve her başlıktan öğrenilecek bi şeyler elbet cıkıyor ama bu sefer benim sizden rica edeceklerim var...üniversite öğrencisi 20 yaşında bir gencim çeşitli nedenlerden okulu bırakmak durumunda kaldım ve yaptığım araştırmalar sonucu galvaniz kaplama(demir ve çeliği paslanmaya karsı çinko ile kaplama) işine girmeye karar verdim... nerden esti derseniz bu işi yaparsam hazırda müşterim olacak tanıdıklarım var ve yeteceğini düşündüğüm kadar ufak da bi sermaye...öncelikle galvanizcilikle alakalı bilgisi olanlar paylasırsa cok sevinirim ama asıl isteğim yeni bir işletme açarken nelere dikkat etmem gerekir nasıl işlemleri illaki unutmamalıyım(devletle alakalı; vergi, izin vs..) nelere öncelik vermeli, nelerden kaçınmalıyım......ben ve ben gibi ticaret tecrübesi olmayan ve bilgisi sınırlı olan arkadaslar için abilerimizin ve ablalarımızın söyleyeceği her sözcük çok değerli...zaman ayıran herkese teşekkürler slmlar............
bir gün herkes besiktaslı olmasın..bırakın o ayrıcalık bize kalsın..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye35 yazı
umarım istediklerini elde eder ve başarılı olursun kardeşim.Ama keşke böyle bir piyasada bilmediğin bir işe yatırım yapmasaydın.Sonuçta yatırımın miktarı kadaar o parayı oraya yatırmış olmanda önemli.Allah yolunu açık etsin diyorum.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye8 yazı
bir yerden başlamam gerekiyordu sağolasın allah hepimize yardımcı olsun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye24 yazı

Merhaba

Öncelikle güzel bir iş düşünmüssün. Bende zamanında galvaniz işine girmeyi planlamıştım ama sermayesi çok büyük bir iş. Bu kadar imkanın varsa hiç düşünme bu sektöre gir derim. Ama bu iş için çalışma alanınında büyük olması gerekiyor, havuzlar felan olması lazım. Hayırlı olsun umarım başarılı olursun.

Yerleşim Türkiye / MerkezMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
saol sgirişimci dileklerin ve söylediklerin için

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci