merhaba arkadaslar elimden geldiğince bu siteyi takip etmeye çalışıyorum yazılanları okumak insana zevk veriyo ve her başlıktan öğrenilecek bi şeyler elbet cıkıyor ama bu sefer benim sizden rica edeceklerim var...üniversite öğrencisi 20 yaşında bir gencim çeşitli nedenlerden okulu bırakmak durumunda kaldım ve yaptığım araştırmalar sonucu galvaniz kaplama(demir ve çeliği paslanmaya karsı çinko ile kaplama) işine girmeye karar verdim... nerden esti derseniz bu işi yaparsam hazırda müşterim olacak tanıdıklarım var ve yeteceğini düşündüğüm kadar ufak da bi sermaye...öncelikle galvanizcilikle alakalı bilgisi olanlar paylasırsa cok sevinirim ama asıl isteğim yeni bir işletme açarken nelere dikkat etmem gerekir nasıl işlemleri illaki unutmamalıyım(devletle alakalı; vergi, izin vs..) nelere öncelik vermeli, nelerden kaçınmalıyım......ben ve ben gibi ticaret tecrübesi olmayan ve bilgisi sınırlı olan arkadaslar için abilerimizin ve ablalarımızın söyleyeceği her sözcük çok değerli...zaman ayıran herkese teşekkürler slmlar............
bir gün herkes besiktaslı olmasın..bırakın o ayrıcalık bize kalsın..