Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yardımlarınızı Bekliyorum

Başlatanobarut85Tarih23/01/2009 20:07:34Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
size danışmak fikrinizi almak istediğim bi konu var.ben giyim ve aksesuarlara kendim çok meraklıyım.yurtdışından internet üzerinden kıyafet ayakkabı çanta vs. gibi ürün getirip 1 mağaza da satmak istiyorum. ama dükkan açmak için neler gerekli bu konuda hiç bir fikrim yok.bana yardımcı olurmusunuz?
kendi dükkanım olma fikri bile beni çok mutlu ediyor ki o dükkanda istediğim gibi farklı kimsenin satmadığı değişik şeyleri satmak beni daha çok mutlu edecek eminim.
yardımlarınızı bekliyorum

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye181 yazı
yurtdisinda almayi dusundugunuz urunler nelerdir.yardimci olabilirim.adresim. mmmericmoden@hotmail.com
Bosluga Bakip Dusunme

Yerleşim ALMANYA / AschaffenburgMeslek Hazyr giyim
Üye1714 yazı
Bunun için muhasebeciye ihtiyacın olacak. Herhangi bir muhasebecinin yanına giderek sorularına tam cevap alabilirsin.

Yurtdışından getirdiğin ürünleri GittiGidiyor.com'da dükkan açarak satabilirsin.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
deleted19 yazı

obarut güzel fikir fakat yurtdısından getirecegin ürünlerin %90 ını izmir ve istanbuldaki üretim yapan bir cok yerde anlaşmöalı olarak yaptırabilrsin.egerki yurtdısından ithal edeceksen ithalatcı firma olman lazım bunun içnde şirket felan olman gerekicektir.benim sana tavsiyem ise dediğim gibi istanbul ve izmirde bunu cok profosyonelce yapan yerler mevcut.bu arada yok arkadaslar ben direk malı getirtecem diyorsanda ona da fikrim ise hangi firmaysa artık irtibata gec ve o sekilde devam et.umarım senin için güzel seyler olacaktır.bol şans
İSMETOĞLU

Yerleşim / Yskenderun YzmirMeslek Esnaf