Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çin Halk Cumhuriyetinden İthalat Yapmak İsteyenler

BaşlatanchinaTarih21/01/2009 14:29:23Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Çin halk Cumhuriyetinden ne ithal etmek istiyorsanız,biz yanınızdayız.

Çinde kurulu firmamizla ,ozellikle avrupali firmalara cinden yapmakta olduklari ithalatlari konusunda,danismanlik ve gozetim hizmeti vermekteyiz.Cinden yapacaginiz ithalatlarda,urunlerinizde herhangi bir
kalite,odeme,yukleme,gumruk problemleri yasamamaniz icin,tum sorumlulugu aliyoruz ve sizin gozunuzle urununuzu kontrol ederek,risksiz sekilde size gonderiyoruz.Yeni bir urune ihtiyac duydugunuz zaman,urunu sizin icin biz arastiriyor en uygun fiyat ve
kaliteye sizin icin sagliyoruz.Bu mailimizle ,sizin gibi degerli bir firmanin,satinalma departmani gibi Cin Halk Cumhuriyetinde hizmet vermektir.

Nihat AYDIN

HI-VISION CO,. LTD.

2304 Room. Internatioanl Science & Technology Building , Shennan zhong
Road, Shenzhen,China.
Tel: 008613641404331 China
Tel:00905346710343 Turkiye
Fax: 86-755-83760854 ,83760096"
Msn: aydnihat@gmail.com

Yerleşim ÇinMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye831 yazı
Komisyon ne alıyorsunuz öğrenebilirmiyim,mal bedeline göre fatura altı komisyon mu,yoksa parti başı ödeme mi ? Ve sizin referanslarınız önemli.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye47 yazı
biz aktif ve toptan pazarla şirketiyiz şu an ençok herkese hitap edecek yeni farklı sıradışı ürünler arıyoruz ama yok siz ne dersiniz adet önemli değil yeterki yeni ürün olsun
HSYN

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye102 yazı

Sn BAŞARI TİCARET.
Bizde farklı sıra dışı ürünler mevcut.
Görüşebiliriz.
Mesaj atarsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye33 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Haluk@BURSA
Komisyon ne alıyorsunuz öğrenebilirmiyim,mal bedeline göre fatura altı komisyon mu,yoksa parti başı ödeme mi ? Ve sizin referanslarınız önemli.

Haluk Bey,

msn adresim: aydnihat@gmail.com eklerseniz buradan rahat gorusebiliriz.Herturlu sekildede referans verebiliriz.

Yerleşim ÇinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye33 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - BAŞARI TİCARET
biz aktif ve toptan pazarla şirketiyiz şu an ençok herkese hitap edecek yeni farklı sıradışı ürünler arıyoruz ama yok siz ne dersiniz adet önemli değil yeterki yeni ürün olsun

Hangi sektor,icin yeni urunler arıyorsunuz?çinden saglayabiliriz rahatlıkla...

Üye831 yazı
Sayın china buradan cevap vermeniz benim açımdan önemli olduğu kadar,benim gibi bir çok kişiyi de aydınlatacağını umuyorum,ayrıca msn'de çok fazla bulunamıyorum tesadüf etmeyebiliriz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Üye218 yazı
Evet forumda bilgi verirseniz bizde yararlanmış oluruz
Çok yorgun çok yalnız olabilirim
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye33 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Haluk@BURSA
Sayın china buradan cevap vermeniz benim açımdan önemli olduğu kadar,benim gibi bir çok kişiyi de aydınlatacağını umuyorum,ayrıca msn'de çok fazla bulunamıyorum tesadüf etmeyebiliriz.

Haluk Bey,
Cin Halk Cumhuriyetinden verdigimiz hizmet...
-ithalatını dusundugunuz urunun arastırılması
-uretiminin yaptırılması
-uretim ve son kalite kontollerinin yapılması
-yuklemelerin risksiz sekilde yapılıp,tarafınıza gonderilmesidir

Bu hizmetimizin bedeli toplam fatura uzerinden % 7 dir.
Baska sorularınız olursa,yanıtlayabiliriz.

Saygılarımla

Yeni Üye7 yazı
Anadoluda bir söz var sn. China "Sarhoş olmasaydım sarhoşum demezdim." Bir hikayem var aklıma gelen...

Emekli bir memur... Genç emeklilerden. Babası esnafmış. Bizimkisi hasbelkader okumuş, memur olmuş.Ama ta çocukluktan biliyor "tatlı para" kavramını.Sonra ne mi olur ?
O para uçar arkadaş. O dediğimiz emeklilik parası.

Çok şükür ben hikayenin arkasındayım.Önünde değil, daha detaylı anlatabilirim.

Bu arada Mr.China Teklifinizle ilgileniyorum. Bana burda çok satabileceğim bir ürün numunesi gönderin, şartlarda anlaşalım, inanın çok isterim. Bunun haricinde size şöyle yardımcı olabilirim; ben domain satışı yapıyorum. İsterseniz size hi-vision.com u backorder yaparız. Yenileme zamanı öncelikli alıcı biz oluruz. Ne derdiniz?

Anlayan anladı ?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye283 yazı
bi firma üzerinden mi yapmak zorundayız bu alışverişi acaba ??

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye33 yazı
Sn awschare,

Eger Turkiyede firmanız yoksa,ithalat islemini nasıl gerceklestireceksiniz,tabiki firmanızın olması lazım.

Saygılarımla

Yeni Üye1 yazı
syn aydnihat bey biz toptan ticaret firması yız ve yeni bi iş projemiz hakkında int. araştırma yaparken rastladım yazılarınıza yardımcı olabileceginizi düşünüyorum tabiki herkesin de bahsettigi gibi ithalat hakkında çinden ama bizim yapacagımız iş araştırma aşamasında degil we yakında ziyaret etmeyi planlıyoruz çini şartlar tamamen olgunlaşmış vaziyette ve altyapı hazır sadece alcagımız ürünün fabrikasına ulaşmayı planlıyoruz sizden istediğimiz getirtecegimiz ürünün yasal yükümlülükleri ve sizin rolünüz hakkında detaylı bilgi.... iletişim adresim mehmet.bilal@hotmail.com
bilal gıda

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Gyda
Yeni Üye16 yazı
Sn değerli arkadaşlarım.Her hangi numuneyi isterseniz sizin için çine yollayıp fiyat bilgisini çıkartırım.
Artı gümrükleme işlemleride yapıyorum.kendi firmamız adına ürünlerinizi ithal ediyorum.
Bağlantılarımın olduğu ülkeler(çin.dubai.iran.ırak.suriye.azerbeycan.kazakistan.özbekistan.hindistan.pakistan.vb)
Her türlü ithal ürün ilen ilgiliyim.

asiapazari@hotmail.com
0536 602 56 14
ayhan

Yerleşim Türkiye / Ystanbul