Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ortak Arıyorum

BaşlatanfocTarih20/01/2009 18:56:01Yorum8

İlk mesaj
Merhaba Arkdaşlar,
27 yaşında bir endüstri mühendisiyim. Bilişim sektöründe 5 yıllık satış tecrübesi sahibiyim. Microsoft, IBM gibi büyük yazılım firmalarının çözümleri ile çalıştım. Genel olarak girişimcilik üzerine de bilgi sahibiyim.

2007 yılının son günlerinde profesyonel olarak çalışırken kendi işimi kurdum. Amacım e-ticaret yapmaktı ancak kurumsal bir hedef kitlemde olduğu için normal bir işletme gibi de çalıştım. Daha doğrusu öyle olması gerektiğini öğrendim.

Bugün şirketimin marka bilinirliği ve 2000 kişilik potansiyel müşteri adayı veritabanı bulunmaktadır. Ofis ve bir sabit telefonum olmamasına rağmen satışlar yaptım. En önemli farkım rakiplerime göre Google aramalarında üst sıralarda yer almam yani arama motoru optimizasyonunu bilmem.

Artık gelen taleplerle ilgilenemez durumdayım. Şirketin işleri üzerine kafa yorup büyütmemde yardımcı olacak, emeğini ve sermayesini ortaya koyacak bir ortak arıyorum. En önemlisi karşılıklı güven ortamının olacağı birisini aramaktayım. Genel olarak bilişim ve satış tecrübesi olan çalışmayı seven, işinde uzman, yeni fikirler üretmeyi seven bir ortak arıyorum.

Detaylı bilgi isteyenler bana mail gönderebilirler.

Saygı ve selamlarımla.

Alper Şahin
alpsahin@gmail.com

Sonuca Odaklanın!

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Şehir neresi ?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Dany?manlyk
infosist,
şehir İstanbul (Şişli) ayrıca sık sık Bursa'ya da gidiyorum.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - infosist
Şehir neresi ?

Sonuca Odaklanın!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis

[
Bir görüşelim, ben de mecidiyeköydeyim. msnizi ekledim. Akaşama görüşelim. Saat 24:00 e kadar internete girebilirim.

Arkadaşlar E Ticaret sistemleri kurulumu ve Web Tasarım konusunda yardımcı olabilirim size
www.turkisletmerehberi.com Türkiyenin En Kapsamlı Kobi Rehberi

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
infosist,
henüz bana msn onayı gelmedi. Bilgine.

Haydemir,
ilgin için teşekkür ederim. Şimdilik alt yapımız kurulu, eğer birşeye ihtiyacım olur ise seninle iletişime geçeceğim.
Sonuca Odaklanın!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - foc
infosist,
henüz bana msn onayı gelmedi. Bilgine.

alpsahin@gmail.com
u msn me ekledim bir de özel mesaj göndereyim. Şu an online'ım. Saat 24:00 e kadar online olacağım.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - foc
infosist,
bu adres ile kullanmıyorum. sahin_alper@hotmail.com 'u ekler misin?

Selamlar

Ekledim ama, artık yatıyorum, umarım yarın gündüz görüşürüz. İyi geceler şimdilik.