Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Paketinin İçinde Patlayan Mısır. Türkiyede İlk

BaşlatanAli Rıza UĞURTarih18/01/2009 12:35:10Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Türkiyede ilk olarak mikrodalga fırında 2 dk da paketinin içinde patlayan mısır imalatı yapmaktayız. Amacımız türkiye geneline yayılarak bu kolay ve sağlıklı yiyeceği evlere ulaştırmaktır. Normal mısır patlatma makinalarında yağ yanmaktadır bu nedenle kanserojen dir. Ayrıca sürekli havayla temas ediyor olaması hertürlü bakteriye açık olmasına neden olmaktadır. Bizim ürünümüz paketinin içinde yağı,tuzu karıştırılmış olarak bulunur ve paketinin içinde patla**** servise hazır olur eldeğmadan,sıcak,taze ve hijyenik. Türkiye genelinde bayilikler vermek istiyoruz.

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye147 yazı
ürün tanıtıcı web sayfası var mı?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ynternet
Yeni Üye30 yazı

guzel bir is tebrik ederim
KIRIMLIOGLU
KIRIMLIOĞLU GIDA -ŞAH IV YAPI İNŞ. LTD ŞTİ.

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Ticaret
Üye229 yazı
merhaba detaylı bilgi ve destekleriniz varmı .
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Üye831 yazı
Size göre Türkiyede ilk gibi görünüyordur sanırım fakat tavsiye etmem daha önce ithal edildi piyasada tutmadı.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Üye347 yazı
way
ingiltere de hastasıydım bu ürünün,
türkiyede de olmasına sevindim,

henüz mikrodalga pek yaygın değil, ama zamanla evlerde çoğaldıkça
bu ve bunun gibi mikrodalga da hazırlanabilen zahmetsiz gıda maddeleri için pazarın büyüyeceği açık,
şimdiden başarıla
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye85 yazı
Her bakkalda var. Fritoleyin (yanlış hatırlamıyorsam) ürünlerinden biri bu, 1 liralık paketi var hatta.
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye.. Mevlana

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Yeni Üye35 yazı
o mısırı biliyorum hatta arkadaşım satıyor bana da teklif etti al sat falan dedi ama satacağım ürüne ilk önce kendim inanmam gerekiyor ordu da yaşıyorum kaç kişinin evinde mikro dalga fırın var bende dahil olmak üzere?

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama