Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Evimde Yapabileceğim İş Arıyorum

BaşlatansırTarih12/01/2009 22:30:56Yorum24

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
arkadaşlar acil evimde yapabileceğim bir işe ihtiyacım var
aslıadil

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Yeni Üye88 yazı
eğer bayansanız evde yapacağınız güzel işlerden bir tanesi kozmetik ürünlerini ev gezmelerinde, günlerinde pazarlamak, veya iç giyip, çorap, kazak v.b. mallardan alıp pazarlayabilirsiniz.

Erkekseniz internet üzerinden network sistemlerini araştırıp aklınıza yatana katılmak derim. ancak evden dışarı çıkmanızı tavsiye ederim ağınızı genişletmeniz açısından :) Yine aynı şekilde akam gezmelerinde ürülerinizi tanıtabilir, network sisteminizi tanıtabilir, kazanç elde edebilirsiniz.

Ancak size esas tavsiyem, dışarı çıkmanızdır. Evde ne satarım düşüncesinden uzak olmanızı tavsiye ederim. İnsanların arasına karışın. Bulunduğunuz bölgedeki hareketliliği gözlemleyin. Evde iş yapmak belki para kazandırabilir ama büyük ölçüde psikolojinizi bozacaktır.

İyi İlhamlar diliyorum :)
GRP TEKNOLOJİ
www.grpteknoloji.com

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye34 yazı
selam öncelikle geçmiş olsun bu gibi durumlar beni çok etkiliyor üzülsekte sıkılsakta yaşananlar gerçek hayat acımasız artık uzun süre bir işi yapma devri kalmadı bir işe başlama fırsatı doğuyor birde kurtulma fırsatı doğuyor birini tesbitini yanlış yapan ya işsiz kalıyor yada işini kaybediyor. Bir ışık varsa o işi kurmak lazım. Bir ışık doğarsa işi elden çıkartmak lazım. Dönem bu dönem.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Üye506 yazı

.
Mutluluk dışarıdan elde edilecek bir hal değildi.
Mutluluk ancak içimizden dışımıza taşacak bir hal olabilirdi.
Mutluluk bir koşula bağlanamazdı,
onun bir adı yoktu.
O değişmez olmalıydı, o her halde ve her yerde var olmalıydı.
O bir huzur haliydi.
Her ne olursa olsun hiç bozulmayan, azalmayan ya da artmayan bir duyguydu.
O gün tüm bu hali içinde barındıran yeni bir kelime öğrendim.
Sevgi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan
Yeni Üye88 yazı
tekstil üzerine çalışabilirsiniz çok az bir sermayeniz varsa. İç çamaşırı üretimi yapıyorum. özel mesajla bilgilerinizi ulaştırırsanız size ürünler hakkında resim ya da numune gönderebilirim
GRP TEKNOLOJİ
www.grpteknoloji.com

Yeni Üye7 yazı
Sayın brokenheart1982 bahsettiğiniz ürünler ilgimi çekti.rica etsem ürün portföyünüzden ve fiyatlarından biraz bahseder misiniz?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe
Yeni Üye7 yazı
sizden bi cvp bekliyorum ama sanırım zaman bulamadınız
aslıadil

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Yeni Üye7 yazı
brokenheart1982 size özel msj attım ama cvp alamadım
aslıadil

Yeni Üye16 yazı
İŞTE EVİNDE İŞ BENDE SİZİN GİBİ ARARKEN BULDUM TIKLAYIN BAKIN VE YILMADAN DOLAŞIN YADA EŞINIZE DOSTUNUZA BAKIN BU ÜRÜNLER MUCİZE GÖRECEKSİNİZ İNNAKİ BENİM HAYATIM KURTULDU TIKLA VE YAZAŞA BAK İYİKİ TİKLADİM DİYECEKSİNİZ
http://www.akitacosmetics.com/

GURBET
MERHABA :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
gurbet meleği adamım bende tıkladım tamada sadece bildiğin sabun gülden yapılıyor işte piyasa bunlarla dolu
çarşı ulan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
selam arkadaşım
aslında evinde calısarak bana ortak olabilecek bi arkadasa ihtiyacım var fakat fotoshop tan anlayan biri olmalı ilgilenirsen beni ara mahir calalayır 05347648230
mahir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye25 yazı
selam aslı hanım
evde yapabileceğiniz ve size ii bi geliri olan bir iş teklif edebilirim. bunu dusunurseniz gfb_emredgn@hotmail.com adresinden bana ulaşabilir veya 05364023339 nolu telefonla benimle bağlantıya gecebilirsiniz. evliyseniz bu iş teklifini eşinizle beraber değerlendirmenizi tavsiye ederim saygılar
emredgn

Üye303 yazı
YENİÇIKMIŞOLAN BAYANLARA ÖZEL KURDELE KURSLARI VAR EWDE YAPIP SATIN KURS İMKANI YOKSA İNTERNETTEN ÖĞRENİN BEN KURSİYERİM VE ÇOK BASİT... SİPARİŞ ALIYORUM BİLE...MESELA BİR BOHÇA 15LE BONCUKLU İSE 40LİRADAN GİDİYOR.. TAVSİYE EDERİM...
İSTİSNA BENSEM, KAİDELER BOZULUR...

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Yeni Üye7 yazı
sevgili mahircalayır ilgine çok teşekkür ederim ama photoshoptan anlamam ama çabuk öğrenirim yardımcı olabileceğime inanırsan sana dönerim teşekkürler
aslıadil

Yeni Üye7 yazı
sevgili mahircalayır ilgine çok teşekkür ederim ama photoshoptan anlamam ama çabuk öğrenirim yardımcı olabileceğime inanırsan sana dönerim teşekkürler
aslıadil

Yeni Üye36 yazı
kabuklu ceviz alıp kırın.iç cevizi de bakalva üreten herhangi bir kuruluşa rahatlıkla satarsınız.cevizleri ince kabuklulardan seçin ki fireniz azalsın.eğer eviniz sobalı ise kabuklarınıda yakabilirsiniz.
hakkı

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
sevgili networker emre yazmış olduğunuz mesaj benim mesajıma cevaben mi olduğunu pek anlamasamda yazışmalarda aslı isminde kimseyi göremeyince bana olabileceğinin düşündüm. teklifte bulunduğunuz işin içeriğini mail adresime gönderirseniz sevinirim...şimdiden teşekkürler...
sigulmez@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe
Yeni Üye25 yazı
sigulmez benim yazdıklarım genel yani aslıya değil sadece aslı evden yapabilecegim bir iş dedi benim yaptıgım işte evden yapılabilir oldugu için ona hitaben yazdım ama dusunursen sanada bu teklifi sunabilirim

emredgn

Yeni Üye88 yazı
Çok özür diliyorum sanırım cevapta geciktim

Dantelli Atlet
Dantelli Tayt
Çıtçıtlı Atlet
Spor Bay Bayan Atlet
İp Askılı atlet
Taş baskı isteğe göre bastırılır.

Özel mesajdan sanıyorum size cevap verdim.

Tekrar sorularınız varsa alabilirim.
GRP TEKNOLOJİ
www.grpteknoloji.com

Yeni Üye7 yazı
Arkadaşlar Merhaba.Bende ek bir iş yapmak istiyorum.Özellikle evde yapılabilecek yada yönetilebilecek bi iş.Fikirlerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye8 yazı
mrb arkadaslar özellıkle bayanlara söyluyorum hıc böyle bısey yapmadım ama genelde yapanlardan duyuyorum karlı bır ıs olabılır yanı en azından ek gelır oluyor..bazı iş yerlerı evlere boncuk felan verıyor onları ıplıklere felan gecırıyorsunuz ıste tespıh felan öyle kucuk atölyeler oluyor oralardan evınıze kucuk ısler alabılırsınız en azından kadın programını ızlemenızden ıyıdır bayanlar...iyi şanşlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
prim usulü ile haftalık ödeme bazında , kendi evinden çalışacak ; bay , bayan , öğrenci , emekli , full time yada part time çalışabilecek herkes!!

işimiz hakkında bilgi ve gereken şartlar :

DÜZGÜN TÜRKÇE KULLANIMI EN ÖNEMLİ ŞARTTIR .

1. internet bağlantısı olan bir bilgisayar .

2. kulaklık ve mikrofon.

3.çağrı alabileceği sessiz bir ortam .

iş tanımı :

evinizden , ofisinizden nerede olursanız olun , 09.30 - 20.00 arası ne zaman isterseniz , size tarafımızdan gönderilen çağrıları cevaplamak ve satış gerçekleştirmek .
0549 549 9960

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye92 yazı
evden yapılacak bütün işlere açığım bende arkadaşlar benimde kredi borçlarım birikti acilen bir iş kurmam yada yapmam lazım

bu arada fikirlerinizi yada ürünlerinizi gönderebilirsiniz
ayrıca photosp kullanmasını bilirim
gkales@gmail.com

yardımlarınızı beklerim

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye166 yazı
sır...,
bir öneride de ben bulunayım,
6-8 saat aralığında,evinizde yaparak,300-500 tl ek kazanç sağlayacağınız bir iş,
delinmiş ayakkabı tabanlarını,çuvaldız ve kalın urgan ile dikmek, eğer
güngören ilçesi ve çok yakın bir yerde yerleşik iseniz, kısa dönemde size bir
katkı yapabileceğini düşünüyorum, işi, aykosan kooperatifi fason olarak dışarıya
veriyor,30.000-100.000 çift partiler halinde, fason iş alanlardan birisi de bir bayan
özellikle 8 kişilik gruplar oluşturmanızı istiyorlar,adresinize teslim edip,teslim
aldıklarında da emeğinizin karşılığını ödüyorlar...2-3 üç ay kadar oldu, eğer ilgi
alanınıza girer ise,bayan'ın telefonunu bulur,size yazarım, herzaman vurguladığım
gibi,hiç bir iş ya da arkadaşlık ilişkim yoktur,amacım bilgiyi paylaşmaktır...başarılar...,
dünyaköy'lü mahlukus

Yeni Üye56 yazı
HEMEN ÜCRETSİZ ÜYE OLUP 10$ KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN!... Gunluk 300 dolar-1000 dolar alanlarda varmis mis da.... Madem uyelik ucretsiz ve ustelikte 10 DOLAR veriyorsunuz...Ucretsiz uyelige ne gerek var? UYE OLMADAN DAGITIN GITSIN...Gunde 300-500-1000 dolari da siz kazanin baskalari bunu degil AYDA uc=bes ayda zor kazanirken siz denizden kepce ila SU dagitir gibi dagitiyorsunuz...Nere MALI bunlar KAYSERI MALI MI? YANI DOLARI MI DEMEK ISTEDIM!

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek Serbest meslek