Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çıldırma Noktası. .

BaşlatantutkumTarih10/01/2009 17:00:09Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
arakadaslar 4 buck aylık hamieyim ve rahatsızlıgım dolayısıyla evden cıkmaıyorum ve hıc bısey yapamıyorum. bos olmaktan dolayı cıldırma noktasındayım evden bıseyler yapıp pazrlamk ıstıyorum hem aıle butcesıne katkıda bulnup hemde bosluktan kurtulmus olucam ama hhıc bısey bulamıyorum neler yapabılırım nasıl yapabılırım hıc bı fıkrım yok..evden yapılabılecek seyler konusunda fıkır veren olursa cok sevınıcem..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye7 yazı

Evde değişik tasarımlarda mumlar üretip eşe dosta satabilirsin. Mum üretimi hakkında bilgim yok ama internet gerekli olan bütün bilgiler mevcut araştır istersen. Aşağıdaki video da internetten mum yapımını öğrenip çok yaratıcı tasarımlar yapan bir kadının bir TV programında yayınlanmış videosu var.

http://www.metacafe.com/watch/yt-uMx0sycJjMk/christmas_candles_professionally_handmade/

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye12 yazı
reklam okuyorak vaya ızleyerek para kazanma ısı bana cok mantıklı gelmıyor.ayrıca kımın bu ıslerden para kazandıgı konusunda cıddı suphelrım var. ben dah cok bıseyler uretmek ıstıyorum.ama korkum yaptıklarımı pazarlayabılecek yer bulamıycam daır. mum uretımı cok zevklı gorunuyor fıyonk uretımı ve takı tasarımı gıbı.bunlaardan hepsı yapılabılır ve bu tarz ıslere elımde cok yatkın ayrıca uzun yıllardır takı yapıyorum ama bunları satcak bıyerım olmadıgı ıcn hep ese dosta hedıye ettım.ama yınede fıkırlerınız ııcın cok tesekkurler..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci