Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Acil - Angora Tavşanı Hakkında

BaşlatanstarrajaTarih07/01/2009 13:35:37Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar bu siteyi ilgiyle takip ediyorum. Bana angora tavşanı alacagım bana damızlık konusunda yardımcı ola bilirmisiniz ,birde anladıgım ve takip etigim kadarıyla üreticiler tavşanları sadece perla şirketine satıyorlar başka satın alan şirket yokmu .lütfen acil yardım bekliyorum.
Kredi -degil fondan destekleme alacagım yardımlarınız için teşekürler.
starraja@mynet.com danda ulaşabilirsiniz .

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye4 yazı
Amasyadan bu siteye yazıyorum arkadaşlar tavşan -angora tavşanı yetiştirmek istiyorum.
fon destekli bir yatırım olacak bana damızlık konusunda yardımcı olacak arkadaşlarla itibata geçmek istiyorum.
şimdiden teşekürler.

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Serbest meslek
Üye683 yazı
Kayseri-Erciyes Üniversitesi hem Angora Tavşanı üretimi hakkında teknik destek veriyor, hem de damızlık veriyor.
Üniversiteye başvurursanız size her türlü yardımı yaparlar.
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Yeni Üye11 yazı

arkadaşım angora tavşanını ne yapacaksın ben amasyada tavşan üreticisiyim et çalışıyoruz yün çalışan arkadaşların yünler ellerinde patladı iyi bir araştırma yap yün gerekiyorsa ben sana istediğin kadar yün tedarik edeyim ama iyi araştır derim atla arabaya gel yanıma yüz yüze konuşalım gör bir yerimi ayrıntılı konuşalım polat kiremit mail:polatcan005@gmail.com tel no: 05357733364 05448761103
polat kiremit

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Mühendis
Yeni Üye5 yazı
selam polat bisey sormak istiyorum size..Arkadasların ürettikleri yünleri iplik veya esya yapmayı denedilermi ?

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Muhasebe
Üye2981 yazı
Kayseride ki koop üyeleri hem , üretiyor hem kaşkol, bere , eldiven , çorap örüyorlar diye duydum . En doğrusunu arkadaşlar önermiş . Yerinde görmeden karar vermeyin bence . Hem et üreticisi arkadaşı ziyaret edin .Hem yün üreticisini yerinde görmeden karar vermeyin .

Bir de koniks arama ya tavşan konusunu aratın çok yazı var bu konuda . Benim de tecrübelerim vardı orada . İncelerseniz size yardımı olur.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat