Ana içeriğe geç

Sanat, Edebiyat, Kitaplar

Az Sonra Gideceğim

BaşlatansiyahbeyazoykulerTarih13/11/2004 13:27:58Yorum10

İlk mesaj
Üye551 yazı
Bir yaprak daha düştü gözlerimin önünde...
Mevsimlerin de acıması yok duygulara...ama bir yandan da hayat olması gerektiği gibi işliyor..İş görebilmekte...
Az sonra yavaş adımlarla geçtiğim sokaklardan birkez daha geçip bir dostumun yanına gideceğim.aynı şehirdeyiz ama biribirimizi görebildiğimiz gün sayısı 10 günde 1...seslerimizi veriyoruz birbirimize,maillerimizi ama bedenlerimizi karşılıklı buluşturmamız zamanımı alıyor...iş yoğunluğu...

Yakınmamız yok, çünkü her koşulda kavuşabilmek uğruna çırpınıyoruz..çaba sarfediyoruz.Ya bunu yapamayanlara ne demeli? Aslında yapmayanlara desek daha doğru olur..yitirilen onca değer arasında sanırım "dostluk" farklı bir yere sahip..çoğu şeyden önce gelen bir kavram hayatımda..bir sevgiliden bile önemli...çünkü sevgiliyi kaybettiğinizde soluğu hemen dostunuzun yanında alırsınız...ama dostunuz olmazsa sevgiliniz sizi nereye kadar taşıyabilir?...kısaca vazgeçemeyeceklerim arasında olan bir kavram..

birazdan sevgili perimin yanına doğru geçeceğim sıra sıra kaldırımlardan.içimde onu görebilecek olmaın sevinciyle..o peri ben ışık tanrıçası Lucia...biribirimize yüklediğimiz tanımlar...düşüncesi de, okuması da güzel..

sizin böyle bir dostunuz var mı hiç?

hepinizin bayramı kutlu olsun..huzuruz olsun
İstanbul'u Dinliyorum Gözlerim Kapalı...

ışık ve sevgiyle kalın.

Yerleşim TürkiyeMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye551 yazı
o gün gitmiştim...
burada pek anlam kazanmadı söylediklerim ama onunlayken kazandı işte...
hala benimle o dost...
yorgunuz ama çokça umutluyuz...

ışık ve sevgiyle kalın.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye551 yazı
Her iki siye yazarına bu şekilde hitap eden ve erdemlerden en önemlisini unutan zat-ı muhteremi kınıyor ve bu konuda sayın İsmail KIRTILLI'nın yardımını talep ediyorum...

ışık ve sevgiyle kalın.

Üye551 yazı

etkileyici..

ışık ve sevgiyle kalın.

Üye551 yazı
Niye hala kimseler yok?
Ondan sonra da kelalaka cümleler yazılıyor.
Cümleyi kuran arkasında dursun ve gelsin mümkünse??

ışık ve sevgiyle kalın.

Üye551 yazı
İmzam yeter diyorsun yani...
Bu kadar "gizli" olmak iyi değil sayın Mim,
Ortaya bir şey attınız, ikimizi zan altında bıraktınız
lütfen gelin de bir şeyler yazın.
Bu tren yürek mi istiyor acaba????

ışık ve sevgiyle kalın.

Üye551 yazı
Sayın Mim, Sayın mim,...

"Yani ben bu konuda kendi adima yokum....Çünkü konuda yok ::))) " Açıkçası siz şimdi diyeceksiniz yok...fakat ben bilhassa ben(zaten sayın S.D ve ben varmışız(!) bu cümlenizi hiç olumlu almıyorum...sanki hakaret seziyorum...sanki...tabii haddine değildir burda yazan hiç kimsenin de...ben yine de kıyıdan köşeden hissettirdiklerini söyleyeyim. Hep dobra olmuşumdur ne de olsa...

Konu da yok...yani -de, -da ekimiz ayrı öyle değil mi? çünkü iki anlam arasında fark var takdir edersiniz ki:))) Durun ama siz şimdi benim Türkçem iyi değil diyerek bunun içerisinden de sıyrılırsınız değil mi? Çorbaya derin devlet, ab vs. katmadığımız için mi konu yok Sayın MİM soraraım size?????????????????? Hatta öyle ki buraya koyduğum 20 soru işaretini cevaplayana kadar dermanınız kalmaz....

Valla açıkça söyleyeyim görene konu bolluğu var burada. İş ki görebilmekte!!!! Belki de edebiyat sizin ....bir alandır.Ne dersiniz?

Fakat kesinlikle yazarlara , pardon burada yazı yazan insanlara sırf siz .....konu yoktu ya.... bir şeyler yazamıyorsunuz diye...D E J E N E R A S Y O N SUÇLAMASINDA bulunmayınız. kİMSE SAVAŞMAZSA BEN SAVAŞIRIM....

O nedenle kaçmak kolayken;lütfen kalın da meydanda boyunuzu, pardon yazılarınızı görelim...

saygılarımla...
BURCU.

ışık ve sevgiyle kalın.

Üye551 yazı
Cımbız işte cımbızzz

ışık ve sevgiyle kalın.

Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar tam olarak ne olduğunuzu bana anlatacak biri var mı olaya tam vakıf olamadımda
Nurettin Sezgin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye551 yazı
:))))

ısrarla kahve..ısrarla..ısrar...anlaşılan cımbız demekle hala haklıyım.

Yazdıklarınızı bulun Mim Bey, arayamayacağım açıkçası...

Madem anlaşılmıyor o halde, özel demeyin..Çünkü ben anladığım kadarıyla yazıyorum...

Sizden istirhamım bizi mercek altında tutmamanız...soyut suruş un yazıları gerçekten akıcı. aklına estiğince yazıyor, ben okurken düzeltiyorum. İlla anlamın bir sırası mı olmalı yani???

Onu böyle okumak benim hoşuma gidiyor...

ışık ve sevgiyle kalın.

Üye551 yazı
Niye gülmek istedi kelimelrim. niye????
Türkçem kadar muhteşem bir dil var mı?
Kullanana deryadır;kullanamayana...:))

ışık ve sevgiyle kalın.