Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sağlık Sektörü İle İlgili. . . Yardımınız. . .

Başlatanmedipol29Tarih03/01/2009 12:03:38Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
MRB..ARKADAŞLAR ...
7-8 YILDIR MEDİKAL PAZARLAMA İŞİ YAPMAKTAYIM...ÖZEL HASTANELERE ÜRÜN SATMAKTAYIM..FAKAT HASTANELERİN ÇOK UZUN VADELİ ÇEKLER İLE ÜRÜN TEMİNİ YAPMASINDAN SONRA ..BU SEKTÖRDE PERAKENDEYE YÖNELMEK İSTİYORUM BU KONUDA FAZLA SERMAYE GEREKTİRMEDEN YAPABİLECEĞİM ALÜMİNYIM ORTOPEDİK ÜRÜNLER VE HASTALARIN DİSPOSABLE İHTİYAÇLARI VS...İMAL ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU KONUDA SAĞLIK ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNDE FİKİRLERİ YARDIMLARI OLAN ARKADAŞALAR OLURSA SEVİNİRİM...

saglikmalzemeleri@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye27 yazı
Arkadaşım Merhaba Şu an Avrupada ve yeni yeni ülkemizde Nonwoven tek kullanımlık ürünler sağlık sektöründe yavaş yavaş yerini almaya başladı şuan çoğu ürünler ithal olarak pazarda yerini alıyor ama bunu üretmek çok kolay sana tavsiyem tek kullanımlık hasta yatak örtüsü ve yine tek kullanmılık Nonwoven ürünlerini araştırmanı tavsiye ederim en güzel şekli Nakit satış olmadı ve kar marjları çok yüksek iyi çalışmalar.
Her türlü İTHAL Islak mendil Nonwoven,Havlu Nonwoven satılır (ürünlerimiz piyasa şartlarıan göre çok uygundur)

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
saolasın...bunları araştırdım..bahsettiğiniz ürünlerin tesisini kurmak en az 50000-60000 lira gerekiyor ...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye27 yazı

Tesisini neden kuruyorsun arkadaşım dışardan fason yaptır tela bulmak kolay etrafını yuvarlat bitti okadar dısardan laminasyoncularla irtibata geç senin işini hallederler.
Her türlü İTHAL Islak mendil Nonwoven,Havlu Nonwoven satılır (ürünlerimiz piyasa şartlarıan göre çok uygundur)

Yeni Üye43 yazı
ılgilenenlere muayene masa örtüsü ve doktor önluklerinde iyi fiyatlar var

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Di?er
Yeni Üye27 yazı
Ozcan bey nonwoven olarak almayı düşürsen uygun fiyata 2.80 eninde 100 gram desenli ürünün var görmeni tavsiye ederim..Fiyat çok ucuz

Yeni Üye6 yazı
toptan 80 li ıslak mendil satılır 0544 294 8373
hk8373

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama