merhaba herkese biz polyesterden bi süs eşyası üretmek istiyoruz, bu işin nasıl olduğu hakkında, kalıbı dökümü gibi konularda bilgi sahibi olan yada bu tarz iş yapan kişilerden bilgi almak istiyorum. cevaplarınızı bekliyorum msn: erol.ozkaya@hotmail.com
Polyester döküm konusunda istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar. Ayrıca birçok konuda blogumda da açıklamalarda bulundum isterseniz bakabilirsiniz. Polyester reçine veya obje satışım yoktur bilgilerinize... Herkese kolay gelsin...
Yazıyı gönderen - zero bende biraz katkıda bulunayım, polyesterde en önemli olan Hava sıcaklığıdır bunu liner bir şekilde tuturamasanız renk degişimleri ve çatlamalar oluşur onun için bir kabin yapıp bu kabinide liner bir ısı kontrolu ile sabit bir ısı ortamında dökümleriniz yapmanız gerekmektedi.
www.zeroelektronik.com
Hes
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz