Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bulgaristanda Üretilen Kazanlı Sobalar

Başlatani.atalayTarih29/12/2008 15:05:01Yorum10

İlk mesaj
arkadaslar bırkac sene once bulgarıstanda uretım yapan bır soba fırmasını zıyaret etmıstım.BU sobalar bızım bıldıgımız anlamda soba degıl.tabıı amac yıne ısınmak.sobanın uzerıne bır su kazanı var ısınan su borularla odalara tasınarak kalorıfer gıbı tum evı yada ıs yerını ısıtabılıyordu.malıyetlerı o donemde 2006 yılında 700-2000 leva arasında ıdı.bu sobalarda sımdıde turkıyede raslar hale geldım.acaba ulkemızde boyle bır soba ımalatı yapan fırmaları tanıyormusunuz.sevgıler...
İsmail ATALAY
Peyzaj Mimarı
www.alispeyzaj.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mimar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Ürünün resmini koyabilirmisiniz ....
Tahmin ediyorum ki bu tarz sobalar ithal olarak başka ülkeden gelmektedir ....
Her gidişin bir dönüşü vardır elbet,Önemli olan hayatı heba etmemek,Paylaşmak ve yardım etmek!!!! -----İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Otomotiv
urun resmı yok elımde ama ınternetten bulup koyabılırım...
İsmail ATALAY
Peyzaj Mimarı
www.alispeyzaj.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar

Arkadaşlar bu sitemi Bursa- İnegölde yapan ve anadolunun birçok yerine tesisat kurmuş bir birma var zaten.
Fornaks Isı Sistemleri katı yakıt yakarak evin her yerini kalorifer petekleri ile ısıtıyor oldukçada beğendiğim bir sistemdi verim oldukça iyiydi.Teknik olarak destek olabilirim.
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
tesekkurler
İsmail ATALAY
Peyzaj Mimarı
www.alispeyzaj.com

vallahı cok tesekkur ederım.arkadasın ufak bır sera ısletmesı vardı.ısınma sorununu gıdermek ıcın bulgarıstanda gordugum bu sobayı anlattım.tr varmı dıye.ilginize tesekkur ederım.bı yer bulduk.katılan katılmayan herkeze cok tesekkurler.ayrrıca turkıyede mondaj dahıl fıyatları 6000 ytl imiş bilginize.
İsmail ATALAY
Peyzaj Mimarı
www.alispeyzaj.com

Nerdeyse 100 m2 lik bir evin kombi ve tesisatı maliyetinin iki katıymış.
6000 tl'ye 2 dairenin doğalgazlı ısıtma sistemi yapılır.
Bu fiyattaki bir sistem heralde kendi kömürünü kendi alıp külünüde kendi boşaltır.
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
bana soylenen fıyat bu.sera ısletmesı oldugu ıcın alan buyuk bu faturayı kestıler.ev tıpı urunlerın fıyatı 600/800tl arası.sistem montajı ve işçilik bu fiyata dahıl degıl...ama tavsiye edebılecegım bır urun
İsmail ATALAY
Peyzaj Mimarı
www.alispeyzaj.com

Doğal gazı olmayan yerler için ilginç alternatif. Özellikle sirkülasyonun elektriksiz genleşme yoluyla elde edilmeside çok iyi düşünülmüş.
Bu tür sistemlerdeki en büyük problem ısı kontrolu olmamasından dolayı su dolaşımı durduğunda suyun kaynaması ile oluşan basıncın tehlike arzettiğinden ötürü evlerde kullanımının sakıncalı olmasıdır.
Bu sorunu arkadaşlar doğal dolaşım sağla**** akıllıca çözmüşler ayrıca ısı derecesi aşırı yükselen suyuda plastik yerine demir borular kullanarak güvenlik sorununuda hallettiklerinden bir problem kalmamış.
Videoda gördüğüm kadarı ile atık dumanın ortama sızmaması amacı ile bu boruları bile kaynaklı olarak demirden yapmaları bile tesisatın sağlamlığı ve güvenilirliğine ne derecede önem verdiklerinin ispatı olmuş.
ilgili firmayı çalışmalarından ötürü Tebrik etmek lazım.
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Selyam her kese bu soba fiyatlari turkiyede kaca geliyor ve kapidan giris fiyati nekadar ola bilir Bulgaristanda turkiyeye satis ola bilirmi

Yerleşim Bulgaristan / ShumenMeslek Saty? / Pazarlama